a-ndrzej 29.11.03, 17:10 Ot tak sobie zalozylem zeby Wam ułatwić:)) Od połowy grudnia siedze z wami przez 3 tygodnie na forum całymi godzinami, bo bede mial wolne w koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jumper Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) IP: *.dialsprint.net 29.11.03, 17:16 R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) 29.11.03, 17:18 a-ndrzej napisał: > Ot tak sobie zalozylem zeby Wam ułatwić:)) Od połowy grudnia siedze z wami > przez 3 tygodnie na forum całymi godzinami, bo bede mial wolne w koncu:) niech cie sie wiedzie co bys sie tylko wodzic nie pozwalal Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) 29.11.03, 17:41 Najlepsze ode mnie :) gory spelnionych marzen-i drugiej gory tych majacych spelnic sie juz za chwile :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) IP: 81.219.160.* 29.11.03, 18:47 życzenia dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Wszystkiego, co jest NAJ... 30.11.03, 17:34 ...w Dniu Imienin i w pozostałe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Wszystkiego, co jest NAJ... 30.11.03, 17:37 ...Tak juz przy okazji to wszystkiego najlepszego dla "wsiech" Andrzejow! OOO! Witam pajdeczko,jakie to wiatry..8) przywialy Cie tu w dzien wolny?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
knockknock Drogi Andrzeju, a ja Ci zycze 30.11.03, 19:26 co najmniej trzech ekscytujacych sytuacji dziennie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 09:57 Kufereczek stóweczek codzień !!! Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Tu wpisywać życzenia dla mnie:)) 01.12.03, 10:17 Życzę Ci Andrzeju aby Twoje poczucie humoru częściej gościło na tym forum (pomimo, że czasami wcale tu nie jest do śmiechu). Życzę Ci spełnienia wszystkich Twoich, nawet najskrytszych, marzeń - tych małych i tych dużych. Odpowiedz Link Zgłoś