gozina4 22.04.09, 21:52 ...piękne, inteligentne, szczere, miłe, kochające stworzenia ps. dobra a teraz przyznać się, której ciśnienie skoczyło z nerwów po przeczytaniu samego tytułu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrolotka Re: Wszstkie kobiety to .?? 22.04.09, 22:05 gozina4 napisała: > ps. dobra a teraz przyznać się, której ciśnienie skoczyło z nerwów po > przeczytaniu samego tytułu ?? Idiotkom ? I mają się przyznać? Ponoć nie ma głupich pytań:( Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Wszstkie kobiety to .?? 22.04.09, 22:11 Mnie skoczyło.. jak mnie proaziło pokemonowe pismo na wydawac by sie mogło poważnym forum... :/ Te dla nastoletek to chyba osobno sa..? Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Wszstkie kobiety to .?? 22.04.09, 23:01 A co to jest "pokemonowe pismo"? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Wszstkie kobiety to .?? 22.04.09, 23:17 To jest rodzaj pisania jaki mamy w tytule tego ambitnego watku. Duze i male litery w slowach. Typowe dla wszelkiego typu krejzolek nastolatek na ich super blogaskach.. brrrr :/ Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Wszstkie kobiety to .?? 23.04.09, 08:14 > Mnie skoczyło.. jak mnie proaziło pokemonowe pismo To samo.:) I jeszcze słowo "stworzenia" mnie zadziwiło. I taka słaba prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 ;-DD 22.04.09, 23:16 ...no coz przyznaje,liczyłam na jakis atak,a tu tak normlanie...toz to prawda objawiona;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: ;-DD 23.04.09, 07:11 ...-A ,tu...same grzeczne i slodkie komplementy dla plci..."slabej". Odpowiedz Link Zgłoś
gozina4 Re: ;-DD 23.04.09, 12:33 uf :) jedna jedyna która humor załapała i frustracją nie poleciała :):) obroniłaś honor forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: ;-DD 23.04.09, 13:14 Humor dla niewymagających, więc załapać nietrudno. Żeby to jeszcze zabawne było. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden usmialem sie :) 23.04.09, 15:56 gozina4 napisała: > ps. dobra a teraz przyznać się, której ciśnienie skoczyło z nerwów po przeczytaniu samego tytułu usmialem sie, czujac od razu pismo nosem, czyli podstep :) przeciez od dawna wiadomo, ze wszystkie kobiety to p... znaczy sie... Piekne Stworzenia (kazda na swoj sposob, rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś