cala_w_kwiatkach 28.04.09, 22:23 Załozyc na siebie jutro spodnie czy sukienkę? Bo stoje przed żelazkiem i mam dylemat co wyprasowac. wiec? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Dylemat! 28.04.09, 22:35 Wybór sukienki niesie za soba konsekwencje - i kolejny dylemat - jakie rajstopy? mam grube 40DEN w ładnym kolorze kremowym, ale moga byc za grube jak ma byc ok.25 stopni C. Z kolei czarnych cienkich nie lubie za bardzo na taka sloneczna pogode, a cieliste odpadaja bo wygladaja jakbym miala gole nogi i do sukienki srednio pasuja A sukienka w odcieniach ciemnej szarosci w male groszki ze swetrem jasnoszarym wiazanym pod biustem, buty blekitne ;) ehh zelazko juz gorace! ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Dylemat! 28.04.09, 23:03 A masz jakies kremowe dodatki chociaz?? Albo niebieskie? Bo ja bym byla za kremowymi.. A kiecka ma chociaz krótki rękaw? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dylemat! 28.04.09, 23:06 sukienka ma dziwny kroj -taka przed kolano bombka lekka - sciagana na dole gumka - stad ten efekt lekkiej bombki; a rekaw ma długi bo to jest sukienka + sweter z długim rekawem zawiazywany pod biustem, fajnie to wyglada, ale nie wiem czy nie za goraco w tym bedzie p.s. mam biuzuterie srebrna z kremowymi 'oczkami' torebka czarna - pracownicza;) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Dylemat! 28.04.09, 23:07 a czemu nie z golymi nogami? do pracy sie w tej kiecce wybierasz? Bo jesli nie, to proponuje gole nogi na te 25 stopni . Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dylemat! 28.04.09, 23:11 si, do pracy a gołe nogi to jakos mi tak dziko jeszcze wystawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Dylemat! 28.04.09, 23:13 Ja bylam wczoraj w golych nogach w pracy. tez mialam dylemat czy nie za plazowo, ale w koncu czas naglil a rajsop nie stalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Dylemat! 29.04.09, 11:13 cala_w_kwiatkach napisała: > A sukienka w odcieniach ciemnej szarosci w male groszki ze swetrem > jasnoszarym wiazanym pod biustem, buty blekitne ;) > > ehh > > zelazko juz gorace! > > ;);) > szare pończochy (nie prasuj!) i szara bielizna. Powinno wystarczyć! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Dylemat! 28.04.09, 23:02 Pewnie, ze sukienkę. Cieplo jest wiec po co znow spodnie po pol roku ich noszenia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dylemat! 28.04.09, 23:09 spodnie, albowiem mniejszy z nimi zap...ol - mam na myśli dobieranie pozostałej odzieży Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dylemat! 28.04.09, 23:13 no i własnie tez takimi kryteriami sie głownie kieruje jesli chodzi o garderobe pracownicza, a sukienki i spodnice wisza i czekaja ...nie wiem na co;) wyprasowalam obie rzeczy, decyzje podejme pewnie jutro rano na 2minuty przed wyjsciem z domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Dylemat! 28.04.09, 23:18 Pomyśl:) Spodnie nie są chyba cieńsze od tych rajstop? Hęęęę?:) Ja bym brała kieckę i rajtki:D Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dylemat! 28.04.09, 23:26 czujnosc wazki podstawa do osiagniecia socjalistycznej nirwany. marks karl i engels, przyjaciel z burzuazji. roza luksemburg w spree dobranoc dziewuszki, do zas! :) dick kuss m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Dylemat! 29.04.09, 11:15 cala_w_kwiatkach napisała: decyzje podejme pewnie jutro rano na > 2minuty przed wyjsciem z domu:) > 2 minuty wystarczy ci na ubranie? Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Dylemat! 29.04.09, 08:37 Łojeny. Ja rozumiem różne pytania na forum na zasadzie: żeby sie wygadać/żeby sobie poplotkować/żeby sie poradzić ale tak bardziej z ciekawosci co ludzie sądzą, ale "stoje z żelazkiem, doradźcie co założyc" - chore.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dylemat! 29.04.09, 22:25 oj, nie znasz chyba tego forum;) nie takie chore kwiatki tu bywały:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Na co padło?:) 29.04.09, 22:44 Bo ja dzis kiecke bez rajtek ubrałam bo za ciepło było;) Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Dylemat! 29.04.09, 10:14 pewnie już załozyłaś, mam nadzieję, ze to sukienka:) a co do pogody, to mimo tych ponad 20 st. jeszcze nie czuje się w powietrzu upału, przynajmniej u mnie. wiec bez rajstop może być trochę chłodno np. w nieogrzewanych pomieszczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dylemat! 30.04.09, 08:08 Sukienke, spodniczke, miniowke. Dziewczny pokazujcie nogi. Pol roku zimy, teraz czas na nasze wdzieki:). Odpowiedz Link Zgłoś