Gość: :( IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.03, 20:50 hej, podobno masz jakas historie do opowiadania? tylko nie wiem jak sie z Toba skontaktowac??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soczewica Re: do soczewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:59 pisz na soczewica@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: do soczewicy IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.03, 21:14 dzieki, juz poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: do soczewicy 10.12.03, 01:48 Gość portalu: soczewica napisał(a): > pisz na soczewica@gazeta.pl te, nadgorliwa osobo - ja się loguję. zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczewica Re: do soczewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 03:02 soczewica napisała: > Gość portalu: soczewica napisał(a): > > > pisz na soczewica@gazeta.pl > > te, nadgorliwa osobo - ja się loguję. zawsze. Te pomóc chciałem nie! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do soczewicy 10.12.03, 03:55 Gość portalu: soczewica napisał(a): > Te pomóc chciałem nie! Jak nie masz swojego nicka to zaraz Ci cos wymyslimy. Podoba Ci sie: Rzecznik_Prasowy_Soczewicy? Brzmi niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: do soczewicy 10.12.03, 09:55 anahella napisała: > Gość portalu: soczewica napisał(a): > > > Te pomóc chciałem nie! > > Jak nie masz swojego nicka to zaraz Ci cos wymyslimy. Podoba Ci sie: > Rzecznik_Prasowy_Soczewicy? Brzmi niezle. gryka_jak_snieg_biala dziecielina_pala ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do soczewicy 10.12.03, 12:49 soczewica napisała: > gryka_jak_snieg_biala > dziecielina_pala > > ;-D > GRDYKA_jak_śnieg_biała DZIECINA_jak_pała. Odpowiedz Link Zgłoś