05.06.09, 09:44
symbolem tego forum jest piratka?
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Dlaczego 05.06.09, 09:48
      Było kiedyś głosowanie na obrazek FK i ten wygrał.
      • alpepe Re: Dlaczego 05.06.09, 09:51
        ta, pewnie jakieś boty głosowały, albo ktoś o ich poziomie inteligencji.
        • sundry Re: Dlaczego 05.06.09, 10:00
          To figuranci jana-w byli;) a tak serio,to ja też byłam przeciw,ale
          nie śledziłam jakoś specjalnie tego głosowania.
          • think-thank Re: Dlaczego 05.06.09, 10:07
            okej, procedurę umieszczzenia już znam, dziękuję, ale nadal nie wiem, jaka
            ideologia za tym stoi
            • alpepe Re: Dlaczego 05.06.09, 10:09
              żeby było emowato i infantylnie.
              • think-thank to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 10:18
                emowata i infantylna to jest:
                Psiucha
                • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 10:25
                  10/10
                  • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:00
                    a znasz może jakieś forum, gdzie można spotkać wobec tego prawdziwe kobiety?
                    • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:02
                      tu można spotkać, pozory mylą. Idioci od upiększania forum już sobie poszli.
                      • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:12
                        no przecież widzę, że można
                        a lista pozostałych gdzieś wisi? :)
                        a może jednak są inne fora o wyższym uzysku?
                        • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:28
                          think-thank napisał:

> a może jednak są inne fora o wyższym uzysku?
                          Na CiPie (Ciąża i Poród), na Niemowlęciu, Małym dziecku i Modzie ;-)
                          • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 12:35
                            definiujesz kobiecość przez zdolność rozrodu i ciuszki?
                            • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 10:25
                              no dobra, wejdź sobie na dowolne forum z mojej wizytówki, za wyjątkiem Kraju i
                              Wiadomości w większości udzielają się kobiety.
                              • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 12:51
                                w ogóle na forach udzielają się głównie kobiety
                                jednakże przypominam - ja pytam o prawdziwe kobiety
                                • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 12:55
                                  a tam się udzielają dmuchane lale, czy jak, bo nie czaję?
                                  • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:02
                                    mnie się pytasz? przecież ja dopiero raczkuję na forum
                                    • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:09
                                      to dobra rada: siedź w kącie i obserwuj :)
                                      • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:16
                                        złą rada, skoro tych kątów jest 8173
                                        • alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:21
                                          rzuć monetą jak orzeł to Kobieta, jak reszka, to inne forum.
                                          • think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:32
                                            wolę kryteria bardziej rozmyte
                                            • kochanica-francuza Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 15:43
                                              Uważasz, że prawdziwe kobiety mają jakieś, tego, specjalne oznaczenia przy nickach?

Skoro mówiłeś, że to się wyczuwa, to wejdź na inne fora i wyczuwaj.

A w ogóle po co ci prawdziwe kobiety w necie?
                          • tygrysio_misio Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 16:42
                            o kurde... zobaczylam "CiPie" i nie wytrzymalam ze smiechu ;]
                      • cus27 Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 16:38
                        Nie!Zmienili nick-i(latwy "proceder").
    • kochanica-francuza Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:25
      I, nie bardzo rozumiem, my jako te nieprawdziwe mamy ci ich pokornie szukać?

A puknijże się w łeb!

Rozumiem, że ty kobiecość definiujesz przez Geniusz Kobiecości, Delikatności,
      Empatii i innych słynnych Prawdziwie Kobiecych Cech Przez Mężczyzn Nigdy
      Nieposiadanych?

Nie wiem kim jesteś, ale komp o tobie pisze "napisał". Zatem jeżeli jesteś
      mężczyzną, zwracam ci uwagę, że do definiowania kobiecości większe prawo ma
      KOBIETA niż mężczyzna. Podobnie jak do mówienia o łyżwiarstwie zawodowym ma
      większe prawo łyżwiarz zawodowy niż misio, który w sezonie idzie na lodowisko
      polansować się z wiszącą na nim lalą.
      • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:30
        Kochanica, wyluzuj. Chłopak się dopiero rozkręca, wyrobi się jeszcze.
        • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:34
          chłopak...
          dawno już żadna tak o mnie nie mówiła, miło...
          • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:19
            czy Ty aby próbujesz ze mną flirtować?
            • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:23
              a powinienem?
              • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:25
                To nie była odpowiedź :)
                • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:32
                  faktycznie, to było pytanie

• alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:52
                    lubię, jak się ze mną zgadzają ;-)
                    • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:54
                      Ty też?!
                    • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:01
                      alpepe napisała:

> lubię, jak się ze mną zgadzają ;-)

Zwracam ci uwagę, że to niekobiece jest. :-DDDDD Jeszcze się nasz think tank
                      przestraszy i flirtować przestanie.
                      • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:03
                        och, a ty mi tu wyłazisz ze stereotypami, że facet to bele czego się przestraszy
                        i spłoszy :-)
                        • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:15
                          alpepe napisała:

> och, a ty mi tu wyłazisz ze stereotypami, że facet to bele czego się przestrasz
                          > y
                          > i spłoszy :-)

Nie każdy facet, ale ten akurat tak. Dla takiego fakt, że kobieta lubi, jak się
                          z nią zgadzać, i jasno to oznajmia, to nie jest bele co.
                        • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:18
                          a co ja takiego nabroiłem, że nagle z "chłopaka" upadłem na "faceta"?!
                          • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:19
                            nie odpowiedziałeś na pytanie :P
                            • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:32
                              ależ odpowiedziałem - nawet zauważyłaś, że pytaniem
                              nie było wykluczenia takiej możliwości przedtem!
                              • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:41
                                to 'przedtem'z wykrzyknikiem na końcu zdania brzmi seksownie. Humanista?
                                • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:52
                                  uuu...
                                  jeszcze mi nikt nie napisał, że pisze seksownie
                                  muszę ochłonąć
                                  do wieczora

ps czy zarządzanie zasobem ludzkim to dziedzina humanistyki?

• alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:56
                                    ciężko powiedzieć, ale przynajmniej taka osoba nie podchodzi pod etykietkę
                                    artysta. W każdym razie naturtalent jeśli chodzi o środki jęykowe.
                                    • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:03
                                      A tak przy okazji:

Co to jest ten "zasób ludzki"?

Bo brzmi zdecydowanie reifikująco.
                                      • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:06
                                        to kalka językowa, która się przyjęła w pracomowie i nie ma co rozdzierać szat.
                                        • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:12
                                          alpepe napisała:

> to kalka językowa, która się przyjęła w pracomowie i nie ma co rozdzierać szat.

Właśnie że będę rozdzierać, bo język współtworzy myślenie.

Więc ja się pytam, co to jest zasób? Bo nie wiem. Nie studiowałam tego.
                                          Konkretny pracownik?
                                          • alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:23
                                            "załoga", "pracownicy biura", "podwładni", "pracownicy".
                                            • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 17:33
                                              Dziękuję. Zresztą "human resources" też brzmi paskudnie. Wygląda to tak, jakby
                                              firma, powiedzmy dystrybutor czegoś, miała magazyn z tym czymś i drugi magazyn z
                                              pracownikami.
                                    • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 22:52
                                      giętki język zrobi wszystko co zamarzy kobieta = seks
                                      no że ja na to od razu nie wpadłem...
                                  • madame_charmante a jakże... 07.06.09, 23:45
                                    humanus - humanista - ludzki .. zasób widocznie tez :D
                                    zwlaszcza humanitarnie zarżadzany przez humanistą :)))
                          • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:25
                            think-thank napisał:

> a co ja takiego nabroiłem, że nagle z "chłopaka" upadłem na "faceta"?!

"Nabroiłem". Ciekawe słowo, archaiczne i odnoszące się raczej do działań dzieci
                            niż dorosłych. Ciekawe, że think tak o sobie mówi.
      • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:33
        kobiecości się nie definiuje
        kobiecość się czuje
        w Tobie nie bardzo
        • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:05
          think-thank napisał:

> kobiecości się nie definiuje
          > kobiecość się czuje
          > w Tobie nie bardzo

zwracam uwagę, że nie prosiłam cię o wyrok odnośnie mojej kobiecości/niekobiecości

ale widzę, że trafiłam z oceną

nie jesteś chłopak? to mogę mówić chłopie

• kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:06
          athink-thank napisał:

> kobiecości się nie definiuje
          > kobiecość się czuje
          > w Tobie nie bardzo

ach! albowiem nazwałam sprawy po imieniu zamiast się wdzięcznie gibnąć?
        • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:07
          kobiecość to przeważnie kula u nogi, koleś - przynajmniej w naszym społeczeństwie
          • think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:25
            mam inne zdanie na ten temat
            na wszystkie tematy, które łaskawa Pani raczyła poruszyć
            proponuję zakończyć tą jałową dyskusję
            • kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:58
              znythink-thank napisał:

> mam inne zdanie na ten temat
              > na wszystkie tematy, które łaskawa Pani raczyła poruszyć

Och, dotknęłam? No tak, nie należało tak wprost o "wdzięcznym gibaniu"

A swoje zdanie na temat, czym jest kobiecość, czyli bycie kobietą, to łaskawy
              pan jako mężczyzna może sobie... Łaskawy pan nie będąc kobietą nie ma o byciu
              kobietą pojęcia i miał nie będzie.

> proponuję zakończyć tą jałową dyskusję

Z miłą chęcią.
    • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 14:35
      aaaaaaaaa to to jest piratka ;)))
      • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 14:42
        no tak jakoś mi się skojarzyło, nawet można by jej imię dać: Jolly Rogerka :)
        • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 21:17
          no kobiety to szabrowniczki(oskubać po rozwodzie a przed ślubem naciągać na
          prezenty itp) stąd to pirackie odniesienie ;)))
          • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 22:55
            chodziło mi o trupią czaszkę i piszczele, ale pewnie w tym co Ty mówisz jest
            więcej racji
            • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:00
              myślę że tak można rozumieć ten symbol ;)
              • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:06
                to dobrze, że jestem goły, mogę bezpiecznie tu się poruszać
                • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:38
                  hmmmmmmm śmiem twierdzić że tu Ci nic nie grozi obawiaj sie reala ;)
                  • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:39
                    goły to ja jestem metafizycznie, na ubrania mi jeszcze starcza
                    • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:44
                      tę kwestię pominęłam ;)
                      • madame_charmante Re: Dlaczego 07.06.09, 23:47
                        w sumie .. jeśli to są markowe ubrania.. to proponuję nie pomijac :D
                        • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:51
                          oczywiście, że są markowe, moje, nie wojtkowe ani krzysiowe, no
                          • madame_charmante Re: Dlaczego 08.06.09, 08:47
                            .. teraz wszystko jasne :)).. ale ta koszulka calkiem podobna do
                            Jean- sowej .. :))) <zerknela madame fachowym okiem> :))

w sygnaturce powinnam miec coś o potłuczonym poczuciu humoru, nie o
                            literkach .. :)))
                            • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 09:05
                              nie, to nie Jean, to Will Soor mi pożyczył
                      • think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:50
                        dlaczego?
                        • lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:52
                          oj bo chodziło mi o to,że bez względu na goliznę w realu jesteś bardziej
                          zagrożony zakusami ze strony pań ;)
                          • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 09:08
                            bardziej od kogo?
                            • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 20:52
                              nie wazne ;///
                              • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 20:55
                                napij się
                                • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 21:08
                                  wole jeść czekoladę :)
                                  • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 22:49
                                    od czekolady będziesz gruba, nikt Cię nie będzie pożądał i z rozpaczy całkiem
                                    się rozpijesz
                                    • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 22:58
                                      ważę 44kg :)
                                      • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:18
                                        przy wzroście?
                                        • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:19
                                          1,58m
                                          • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:27
                                            ale jeszcze rośniesz?
                                            • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:28
                                              cholera chcesz mnie dobić?? nie, już nie rosnę ;)
                                              • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:33
                                                to ile masz lat, bo może już się kurczysz?
                                                • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:37
                                                  :DDD może Ci od razy wszystkie dane osobowe mam podać?? Połowa średniej jeszcze
                                                  przede mną :)
                                                  • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:42
                                                    skoro pytasz - jak najbardziej
                                                  • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:44
                                                    i wyszło szydło z worka ;)
                                                  • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:48
                                                    dlaczego wyszło? czy ktoś sie spodziewał, że do tego nie dojdzie? kolorek oczu
                                                    jaki koleżanka posiada?
                                                  • lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:50
                                                    zapomniałeś przypomnieć żebym dodała zgodę na przetwarzanie danych osobowych :)
                                                  • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:57
                                                    spokojnie, stosowny formularz już przygotowałem - na razie do danych osobowych
                                                    jeszcze daleko
    • six_a Re: Dlaczego 08.06.09, 23:38
      to jest kościotrupica jakowaś z cuksem na glowie, i tak tęsknie na niego
      spogląda oczodolami pelnemi milości...
      [eł jak w starym kinie]
      • think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:46
        ależ droga Waćpanno ja to widzę, mię interesuje sens tej symboliki
        no dobra, myślałłłem, że to kokardka nie cukierek :)
        • six_a Re: Dlaczego 09.06.09, 00:15
          nieno, jaka kokardka? a na czym by się trzymała? :)
          zresztą może przybita, kto to w sumie może wiedzieć oprócz grafika.

symbolika jest mocno anorektyczna i ponuro-pesymistyczna z nalotami
          infantylizmu. ogólnie zniesmaczająca przez to i dlatego tak rzadko tu bywam, ot
          co! :)
          • think-thank Re: Dlaczego 09.06.09, 00:43
            to gdzie jest tak fajnie, że nie tak jak tu?
    • demonii.larua Re: Dlaczego 09.06.09, 00:17
      To nie jest piratka :F
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka