think-thank 05.06.09, 09:44 symbolem tego forum jest piratka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Dlaczego 05.06.09, 09:48 Było kiedyś głosowanie na obrazek FK i ten wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dlaczego 05.06.09, 09:51 ta, pewnie jakieś boty głosowały, albo ktoś o ich poziomie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Dlaczego 05.06.09, 10:00 To figuranci jana-w byli;) a tak serio,to ja też byłam przeciw,ale nie śledziłam jakoś specjalnie tego głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 05.06.09, 10:07 okej, procedurę umieszczzenia już znam, dziękuję, ale nadal nie wiem, jaka ideologia za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 10:18 emowata i infantylna to jest: Psiucha Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:00 a znasz może jakieś forum, gdzie można spotkać wobec tego prawdziwe kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:02 tu można spotkać, pozory mylą. Idioci od upiększania forum już sobie poszli. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:12 no przecież widzę, że można a lista pozostałych gdzieś wisi? :) a może jednak są inne fora o wyższym uzysku? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 11:28 think-thank napisał: > a może jednak są inne fora o wyższym uzysku? Na CiPie (Ciąża i Poród), na Niemowlęciu, Małym dziecku i Modzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 12:35 definiujesz kobiecość przez zdolność rozrodu i ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 10:25 no dobra, wejdź sobie na dowolne forum z mojej wizytówki, za wyjątkiem Kraju i Wiadomości w większości udzielają się kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 12:51 w ogóle na forach udzielają się głównie kobiety jednakże przypominam - ja pytam o prawdziwe kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 12:55 a tam się udzielają dmuchane lale, czy jak, bo nie czaję? Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:02 mnie się pytasz? przecież ja dopiero raczkuję na forum Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:09 to dobra rada: siedź w kącie i obserwuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:16 złą rada, skoro tych kątów jest 8173 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:21 rzuć monetą jak orzeł to Kobieta, jak reszka, to inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 13:32 wolę kryteria bardziej rozmyte Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 07.06.09, 15:43 Uważasz, że prawdziwe kobiety mają jakieś, tego, specjalne oznaczenia przy nickach? Skoro mówiłeś, że to się wyczuwa, to wejdź na inne fora i wyczuwaj. A w ogóle po co ci prawdziwe kobiety w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 16:42 o kurde... zobaczylam "CiPie" i nie wytrzymalam ze smiechu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: to trzeba jeszcze zmienić nazwe forum 06.06.09, 16:38 Nie!Zmienili nick-i(latwy "proceder"). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:25 I, nie bardzo rozumiem, my jako te nieprawdziwe mamy ci ich pokornie szukać? A puknijże się w łeb! Rozumiem, że ty kobiecość definiujesz przez Geniusz Kobiecości, Delikatności, Empatii i innych słynnych Prawdziwie Kobiecych Cech Przez Mężczyzn Nigdy Nieposiadanych? Nie wiem kim jesteś, ale komp o tobie pisze "napisał". Zatem jeżeli jesteś mężczyzną, zwracam ci uwagę, że do definiowania kobiecości większe prawo ma KOBIETA niż mężczyzna. Podobnie jak do mówienia o łyżwiarstwie zawodowym ma większe prawo łyżwiarz zawodowy niż misio, który w sezonie idzie na lodowisko polansować się z wiszącą na nim lalą. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:30 Kochanica, wyluzuj. Chłopak się dopiero rozkręca, wyrobi się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:34 chłopak... dawno już żadna tak o mnie nie mówiła, miło... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:19 czy Ty aby próbujesz ze mną flirtować? Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:32 faktycznie, to było pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:52 lubię, jak się ze mną zgadzają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:01 alpepe napisała: > lubię, jak się ze mną zgadzają ;-) Zwracam ci uwagę, że to niekobiece jest. :-DDDDD Jeszcze się nasz think tank przestraszy i flirtować przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:03 och, a ty mi tu wyłazisz ze stereotypami, że facet to bele czego się przestraszy i spłoszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:15 alpepe napisała: > och, a ty mi tu wyłazisz ze stereotypami, że facet to bele czego się przestrasz > y > i spłoszy :-) Nie każdy facet, ale ten akurat tak. Dla takiego fakt, że kobieta lubi, jak się z nią zgadzać, i jasno to oznajmia, to nie jest bele co. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:18 a co ja takiego nabroiłem, że nagle z "chłopaka" upadłem na "faceta"?! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:19 nie odpowiedziałeś na pytanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:32 ależ odpowiedziałem - nawet zauważyłaś, że pytaniem nie było wykluczenia takiej możliwości przedtem! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:41 to 'przedtem'z wykrzyknikiem na końcu zdania brzmi seksownie. Humanista? Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:52 uuu... jeszcze mi nikt nie napisał, że pisze seksownie muszę ochłonąć do wieczora ps czy zarządzanie zasobem ludzkim to dziedzina humanistyki? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:56 ciężko powiedzieć, ale przynajmniej taka osoba nie podchodzi pod etykietkę artysta. W każdym razie naturtalent jeśli chodzi o środki jęykowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:03 A tak przy okazji: Co to jest ten "zasób ludzki"? Bo brzmi zdecydowanie reifikująco. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:06 to kalka językowa, która się przyjęła w pracomowie i nie ma co rozdzierać szat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:12 alpepe napisała: > to kalka językowa, która się przyjęła w pracomowie i nie ma co rozdzierać szat. Właśnie że będę rozdzierać, bo język współtworzy myślenie. Więc ja się pytam, co to jest zasób? Bo nie wiem. Nie studiowałam tego. Konkretny pracownik? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 16:23 "załoga", "pracownicy biura", "podwładni", "pracownicy". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 17:33 Dziękuję. Zresztą "human resources" też brzmi paskudnie. Wygląda to tak, jakby firma, powiedzmy dystrybutor czegoś, miała magazyn z tym czymś i drugi magazyn z pracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 22:52 giętki język zrobi wszystko co zamarzy kobieta = seks no że ja na to od razu nie wpadłem... Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante a jakże... 07.06.09, 23:45 humanus - humanista - ludzki .. zasób widocznie tez :D zwlaszcza humanitarnie zarżadzany przez humanistą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 15:25 think-thank napisał: > a co ja takiego nabroiłem, że nagle z "chłopaka" upadłem na "faceta"?! "Nabroiłem". Ciekawe słowo, archaiczne i odnoszące się raczej do działań dzieci niż dorosłych. Ciekawe, że think tak o sobie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 13:33 kobiecości się nie definiuje kobiecość się czuje w Tobie nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:05 think-thank napisał: > kobiecości się nie definiuje > kobiecość się czuje > w Tobie nie bardzo zwracam uwagę, że nie prosiłam cię o wyrok odnośnie mojej kobiecości/niekobiecości ale widzę, że trafiłam z oceną nie jesteś chłopak? to mogę mówić chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:06 athink-thank napisał: > kobiecości się nie definiuje > kobiecość się czuje > w Tobie nie bardzo ach! albowiem nazwałam sprawy po imieniu zamiast się wdzięcznie gibnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:07 kobiecość to przeważnie kula u nogi, koleś - przynajmniej w naszym społeczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:25 mam inne zdanie na ten temat na wszystkie tematy, które łaskawa Pani raczyła poruszyć proponuję zakończyć tą jałową dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zdefiniuj prawdziwe kobiety 07.06.09, 14:58 znythink-thank napisał: > mam inne zdanie na ten temat > na wszystkie tematy, które łaskawa Pani raczyła poruszyć Och, dotknęłam? No tak, nie należało tak wprost o "wdzięcznym gibaniu" A swoje zdanie na temat, czym jest kobiecość, czyli bycie kobietą, to łaskawy pan jako mężczyzna może sobie... Łaskawy pan nie będąc kobietą nie ma o byciu kobietą pojęcia i miał nie będzie. > proponuję zakończyć tą jałową dyskusję Z miłą chęcią. Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 14:42 no tak jakoś mi się skojarzyło, nawet można by jej imię dać: Jolly Rogerka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 21:17 no kobiety to szabrowniczki(oskubać po rozwodzie a przed ślubem naciągać na prezenty itp) stąd to pirackie odniesienie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 22:55 chodziło mi o trupią czaszkę i piszczele, ale pewnie w tym co Ty mówisz jest więcej racji Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:06 to dobrze, że jestem goły, mogę bezpiecznie tu się poruszać Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:38 hmmmmmmm śmiem twierdzić że tu Ci nic nie grozi obawiaj sie reala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:39 goły to ja jestem metafizycznie, na ubrania mi jeszcze starcza Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante Re: Dlaczego 07.06.09, 23:47 w sumie .. jeśli to są markowe ubrania.. to proponuję nie pomijac :D Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 07.06.09, 23:51 oczywiście, że są markowe, moje, nie wojtkowe ani krzysiowe, no Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante Re: Dlaczego 08.06.09, 08:47 .. teraz wszystko jasne :)).. ale ta koszulka calkiem podobna do Jean- sowej .. :))) <zerknela madame fachowym okiem> :)) w sygnaturce powinnam miec coś o potłuczonym poczuciu humoru, nie o literkach .. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 09:05 nie, to nie Jean, to Will Soor mi pożyczył Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 07.06.09, 23:52 oj bo chodziło mi o to,że bez względu na goliznę w realu jesteś bardziej zagrożony zakusami ze strony pań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 22:49 od czekolady będziesz gruba, nikt Cię nie będzie pożądał i z rozpaczy całkiem się rozpijesz Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:28 cholera chcesz mnie dobić?? nie, już nie rosnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:33 to ile masz lat, bo może już się kurczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:37 :DDD może Ci od razy wszystkie dane osobowe mam podać?? Połowa średniej jeszcze przede mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:48 dlaczego wyszło? czy ktoś sie spodziewał, że do tego nie dojdzie? kolorek oczu jaki koleżanka posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dlaczego 08.06.09, 23:50 zapomniałeś przypomnieć żebym dodała zgodę na przetwarzanie danych osobowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:57 spokojnie, stosowny formularz już przygotowałem - na razie do danych osobowych jeszcze daleko Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dlaczego 08.06.09, 23:38 to jest kościotrupica jakowaś z cuksem na glowie, i tak tęsknie na niego spogląda oczodolami pelnemi milości... [eł jak w starym kinie] Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 08.06.09, 23:46 ależ droga Waćpanno ja to widzę, mię interesuje sens tej symboliki no dobra, myślałłłem, że to kokardka nie cukierek :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dlaczego 09.06.09, 00:15 nieno, jaka kokardka? a na czym by się trzymała? :) zresztą może przybita, kto to w sumie może wiedzieć oprócz grafika. symbolika jest mocno anorektyczna i ponuro-pesymistyczna z nalotami infantylizmu. ogólnie zniesmaczająca przez to i dlatego tak rzadko tu bywam, ot co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
think-thank Re: Dlaczego 09.06.09, 00:43 to gdzie jest tak fajnie, że nie tak jak tu? Odpowiedz Link Zgłoś