Gość: ab IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 13.12.03, 02:06 co to za kretynizm, ublizacie czytelnikom zajmujac sie ta zenujaca sprawa i pania z reklamy, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ab sprosto IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 13.12.03, 02:10 oczywiscie nie jest zenujace ze ta pani odeszla, ale juz samo gadanie o tym i zajmowanie ludziom czasu, jakis bzdurny program, poszukac wam tematow na artykuly ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fel Re: sprosto IP: 62.111.207.* 13.12.03, 08:17 Gość portalu: ab napisał(a): > oczywiscie nie jest zenujace ze ta pani odeszla, ale juz samo > gadanie o tym i zajmowanie ludziom czasu, jakis bzdurny program, > poszukac wam tematow na artykuly ? A to czegos nie widzisz!!! Przecież tu wyrażnie jest ten wywiwad po to., by wyśmiać a nawet skrytykować stosunek jaki TVN lansuje: relację mężczyzna- kobieta/kobiety. Ktoś musi powiedzieć, że to nie jest to, co pożądane. Bardzo dobrze, że zrobiły to Wysokie Obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Standing ovationa Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 05:45 dlaczego nikt nie pisze ze ten 'kawaler do wziecia' to gej! to jest skandal! te dziewczyny zostaly oszukane na wstepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fel Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 62.111.207.* 13.12.03, 09:02 Ale on był w łóżku z moją siostrą i z sukcesem! Nie ma tylko za dużego członka (nie więcej, niż 19) ale doprowadził ją idelanie do orgazmu. Więc nie może być gejem. Może biseksem ewentualnie. Choć on raczej z tych zakochanych w sobie najbardziej. Może odbywa też stosunki sam ze sobą? Jest taki typ mężczyzn, którzy nikogo nie potrzbeują, ani kobiety, ani mżęzyzcyzny. Oczywiście mówią o nich, że są gejami itp, a to w ogóle nieprawda. Oni są zakochani w sobie. Temu te dziewczyny raczej do niczego nie były potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:29 > Ale on był w łóżku z moją siostrą i z sukcesem! Czy twoja siostra uczestniczyla w tym programie? Mi sie wydaje, ze on sie przespal wiecej niz z jedna kandydatka ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.riz.pl / *.riz.pl 15.12.03, 19:04 Naogladalas sie za duzo reklam o przedłuzaniu penisa skoro 19 cm to dla ciebie nie za duzy penis - 19 to jest sporo ponad norme. Odpowiedz Link Zgłoś
create Litwinka na agenta pl. ! 13.12.03, 12:35 dla mnie super babka. Dajmy jej polskie obywatelstwo i niech bedzie naszym szpiegiem. Jej twarz jest bardzo neutralna, mozna ja chyba zrobic na kogokolwiek. Bond by sie nie polapal! Pozatym umie grac, przyjmowac pozy itd - mowie Wam szpieg idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Odeszla z programu bo zobaczyla, ze nie ma szans . IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 13:49 ..a ten dodatek dla pseudowyzwolonych kobiet jeszcze drukuje jej wynurzenia bedace forma zemsty. Coz od samego poczatku wiedzialem, ze ten przeznaczony dla feministek dodatek nie grzeszy wysokoscia lotow yntelektualnych. Jednak teraz to zszedl na poziom ... nie az tak niskiego poziomu nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.proxy.aol.com 13.12.03, 14:13 Uwielbiam dziennikarstwo Mariusza Sz.!!! Wynajduje on jakiegos szmirowatego performera, a to Karela Gotta, a to Tercet Egzotyczny, odkurza i wystawia w GW. No i teraz ta Inge, ktora przynalezy w pewien sposob do tego towarzystwa. A wszystko to pewnie po to, zeby amatorom kawioru pokazac, ilu zwolennikow maja sledzie. I to nie tylko w okresie przedswiatecznym. Pozdrawiam pana Szczygla i zycze dalszej dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziewczynaNieDoW.. Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 15:27 A mnie sie wydaje, ze autor bardzo fajnie bawi się tymi osobami z popkultury. Przecież w tym wywiadze chyba chodzilo o to, zeby sprawdzic kim jest dziewczyna która sama rezygnuje z glupiej telewizyjnej gry. Ja bardzo lubie teksty p. Szczygla, bo w pod lekkoscia jest coś do zamyślenia sie. Oczywiście inne sa jego reportaze czeskie w Duzym formacie i one sa powazne, chwytajace za serce, przerazajace itp. W kazdym razie byl u nas wykladowca na uniwersytecie warsz. i pol roku temu odszedl, czego wszyscy zaluja. Nikt tak jak on nie potrafil nas zarazic miloscia do reportazu literackiego. Ma fajna strone www.mariuszszczygiel.com.pl Pozdrawiamy, panie M. Kasia N i Joanna z WDiNP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Dziewczyny do wzięcia IP: 81.186.232.* 18.12.03, 01:31 Szczygieł rzeczywiście jest cool; Inga jest fajoska; reszta to wieśniary, a Bartosz to pedalisko, miłe bo miłe, ale głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: 62.111.207.* 13.12.03, 20:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: 62.111.207.* 13.12.03, 22:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.tc.ph.cox.net 14.12.03, 04:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi [...] IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 23:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish Dziewczyny IP: *.58.43.240.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.12.03, 04:02 co to za pierdoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 14.12.03, 14:42 Zapominacie ludzie, ze swiat kreci sie wokol kasy, a ten program nie zostal stworzony po to, by sie dobrze bawil jeden facet i kilka panienek, ale po to, by przyciagnac jak najwiekszosc ilosc widzow przed ekrany. A zeby przyciagnac ludzi przed ekrany program ma byc przede wszystkim kontrowersyjny. Nie wazne czy jest dobry czy zly, wazne zeby sie o nim jak najwiecej mowilo. No i sie mowi, bo ludzie z ekipy krecacej starannie przemysleli kazdy ruch faceta, a ten tylko robil co mu kazano. Gdyby robil po swojemu grzecznie i kulturalnie to pewnie wiekszosc z nas by zasnela przed ekranem. A dziewuchy bily sie o niego, zeby WYGRAC, a nie po to, zeby go ZDOBYC. Bilyby sie o niego nawet gdyby mial trojkatna twarz wystraszonej myszy i uszy jak kapcie. A tej modelce to tez nie zalezalo na facecie, tylko na tym, zeby sie wybic z tlumu (modelek :) No i sie troche wybila, voilà wywiad i zdjecie w Kobiecie. Powinna zrobic sobie teraz wywiad w jakims dobrym czasopismie, w radiu, a za jakis czas pewnie zobaczymy ja w drugoplanowej roli na ekranach kin. Trzeba sobie jakos radzic w naszych czasach, no nie? Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 15:54 o rany ale masz wieeeelkie ego skoro tak latwo mozna cie urazic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota z Francji To juz wszystko bylo ! IP: *.cust.tele2.fr 14.12.03, 18:25 Ludzie, o czym wy w ogole gadacie ? We francuskiej wersji tego programu bylo dokladnie tak samo, jedna kandydatka na narzeczona kawalera rowniez sama odeszla i oddala roze. Ta rozmowa z ta Litwinka jest bez sensu, bo ona po prostu odegrala wczesnie napisany scenariusz. Czy ktokolwiek jeszcze wierzy w to ze wystepujacy w tych prpogramach robia cokolwiek ze swej wlasnej woli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: To juz wszystko bylo ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 22:37 We włoskiej nie było takiej roli, żadna rózy nie oddała, więc może to przypadek. Rozmawianie z bohaterami takich programów jest wyłącznie reklamą tych beznadziejnych programów, chociaż tu widac krytyczny stosunek autorów rozmowy do tego "show". Mnie się podoba o Mickiewiczu, ze był Litwinem tak naprawdę. A w ogóle to fajnie, że najbardziej obsadzana polska aktorka reklamowa jest Liw=twinką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartie Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 22:48 fajny wywiad! program sam w sobie poniżył kobiety. wynika z niego, że to kobieta musi się starać o względy faceta. ale to wina samych kobiet! dlaczego? bo są głupie i nie solidaryzują się tak, jak to robią faceci. poniżają się same. mam kolegę, który twierdzi, że Polki są piękne, a Polacy - przeciętni. ciekawe: przeciętnej urody polski mężczyzna stawia wygórowane wymagania wobec pięknej polskiej kobiety? wniosek? piękną Polkę należy ukarać za to, że jest piękna. a mój kolega odpowiedział mi na to: nie dlatego, że jest piękna, tylko dlatego, że jest ich więcej od mężczyzn .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.riz.pl / *.riz.pl 15.12.03, 19:09 A ten twoj kolega to musi byc gejem skoro tak 'fachowo' ocenia facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.riz.pl / *.riz.pl 15.12.03, 19:15 Program jest paskudny, koleś grający główną rolę - straszny mydłek bez wyrazu, wszystko sztuczne i szkodliwie wpływa na nastolatków (zarówno dziewczyny jak i chłopaków) - powinni tego zabronic - ale prawdą jest, że kobiety tak się zachowują w sytuacji konkurencyjnej. Zero godności. Wystąpienie w takim programie jest dyskwalifikujące dla osoby na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu-nr1 Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 00:09 Pani Inga zarozumiała do bólu. Przyjechała do Polski z zabiedzonej Litwy i wydaje jej się, że rozdaje tutaj karty. Tak się nadęła, że uważa się teraz za "litewską patriotkę" ha ha ha Koń by się uśmiał! Ciekawe czy ma już kartę stałego pobytu? Daję sobie obie ręce uciąć, że jak tu zjechała za lepszym życiem (ten kit o miłości do przygodnego faceta może sobie wsadzić w dupę), to wmawiała wszystkim , że jest Polką z Kresów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.um.katowice.pl 18.12.03, 16:41 To hańba pisać takie rzeczy! Wstyd! To ja już wolę Litwinkę niż takiego "polaka" jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slunko Dziewczyny do wzięcia w Niemczech IP: 145.228.228.* 19.12.03, 10:53 a w Niemczech w tym programie wystepowala Polka. Bardzo sympatyczna i ladny, tylko ze ostatnio nie dostala rozy... (chyba za madra byla...) i nikt tu sie nie oburzal, ze ona nie niemiecka i ze niech wraca skad przyjechala. wstyd takie rzeczy wypisywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartie Re: Dziewczyny do wzięcia IP: afobam:* / 192.168.10.* 16.12.03, 16:14 absolutnie się z Tobą zgadzam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortina Re: Dziewczyny do wzięcia IP: *.piasta.pl 18.12.03, 13:41 bardzo ładna i inteligentna dziewczyna, rzeczywiście nie miała tam co robić po dwóch tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Dla kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 14:46 Skąd się bierze ta zarozumiałość u kobiet ? No i skąd tyle homofobów na forum liberalnej gazety ? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia25 Re: Dziewczyny do wzięcia 13.01.04, 18:41 Program - sam fakt, że się pojawił, bo ktoś założył, że czas reklamowy w jego towarzystwie się sprzeda - jest świadectwem naszych czasów; brzmi to idiotycznie patetycznie, ale tak jest. Nie wiem dlaczego bohaterami życia stają się ludzie z reklam i reality show, nie wiem, czasami wręcz mnie to przeraża, ale chcę to zrozumieć i właśnie po to są rozmowy, dziennikarze i gazety. Można udawać, że coś takiego nie istnieje, że takie "żenujące sprawy" się nie dzieją i żyć całkiem przyjemnie, o całe niebo lepiej nawet niewątpliwie. Ale jeśli nie chce się stracić kontaktu z rzeczywistością, trzeba o niej coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś