paco_lopez 18.06.09, 15:44 kiedy kobieta przestaje myslec o tym, że jeszcze zanęci któregoś. kiedy daje za wygraną z całą masą adeptek młodego pokolenia. kiedy staje sie jasne że trzeba za to płacić banknotami i to w druga stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrupeks Re: kiedy 18.06.09, 16:02 Wtedy gdy ma depresje. Gdy nie potrafi uwierzyć w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmilon Niestety nigdy 18.06.09, 16:22 Jak mieszkałem na studiach na stancji, to baba po 60 próbowała mnie molestować. Nie bardzo mi się to podobało, bo była niedomyta. Wniosek z tego taki, że nawet stare, niedomyte baby wyobrażają sobie, że są w stanie skusić każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niestety nigdy 18.06.09, 23:05 To wysil wyobraźnię i wyobraź ją sobie domytą. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupeks Re: Niestety nigdy 18.06.09, 16:27 Każdy może trochę lepiej, czasem trochę gorzej. Najważniejsze to w siebie uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: kiedy 19.06.09, 06:31 kiedy > staje sie jasne że trzeba za to płacić banknotami i to w druga > stronę. nigdy a męska dziwka będzie musiała się przekwalifikować albo nadstawiać d.py ohydnym starym gejom z hivem. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: kiedy 19.06.09, 08:34 Jeśli dba o siebie, jest świadoma swojego ciała, atrakcyjności, jest pewna siebie i nie ma problemów z depresją to nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś