angellooo 22.06.09, 21:37 czy idac do skarbowego z umowa na ktorej podpisuje sie wlasciciel mieszkania ze kwituje obior kasy za wynajem, mam prawo dowiedziec sie czy odprowadza od tego podatek? czy dostane odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shimamoto_san Re: skarbowy 22.06.09, 21:45 A po co Ci ta wiedza, skoro nie Ty za to odpowiadasz i (w razie czego) odpowiadać nie będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: skarbowy 22.06.09, 21:51 Pewnie ze dostaniesz odp a wlasciciel zaplaci kare jezeli nie odprowadza podatku o to Tobie chodzilo KONFIDENCIE ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
angellooo Re: skarbowy 22.06.09, 22:09 co za prostaki z was, az smutno mi sie robi, ze tacy ludzie istnieja. zadalam pytanie i oczekiwalam ku... na odpowiedz a nie chamskie odzywki Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: skarbowy 22.06.09, 22:11 A nie uzyskałaś odpowiedzi? Niunia, kulturą to Ty nie grzeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: skarbowy 22.06.09, 23:40 angellooo napisał: > co za prostaki z was, az smutno mi sie robi, ze tacy ludzie istnieja. > > zadalam pytanie i oczekiwalam ku... na odpowiedz a nie chamskie odzywki Tylko bez łaciny ,mozesz sobie oczekiwac do usra.nej smierci.Rusz d.pe i idz "sprzedawac" do US .Zaluje ze sie odezwalam....KONFIDENCIE Odpowiedz Link Zgłoś