barshtchu 24.06.09, 17:43 Umawialiśmy się, że może mnie zdradzić z maksymalnie 5 facetami miesięcznie. W tym było ich sześciu. Myślicie, że powinienem z nią zerwać? Czy dać jej jeszcze jedną szansę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:44 Przyznaj się,że kłamiesz z tą dziewczyną:) Odpowiedz Link Zgłoś
renata.pyrland Re: Dziewczyna złamała zasady 25.06.09, 01:34 ja zdradzałam męża sama już nie pamiętam ile razy ale nigdy sie nie przyznałam, trzeba być sprytną Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:45 Po co od razu zrywac, nie dajmy sie poniesc emocjom! Obiz jej limit do 2 facetow na nastepne 3 miesiace - niech cierpi! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:51 O! - to jest stanowcze, ale zarazem kompromisowe rozwiazanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vienetta Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:46 Przebadaj się. Jeżeli się okaze, że już masz syfa lub hiva, to co ci tam szkodzi jeden w tą, czy w tamtą:)...W przeciwnym wypadku dalej myśl:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontome Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:52 Gdybyś do tego limitu 5 facetów -dodał 3 koleżanki miesięcznie nie byłoby problemu:) Kobiety tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:03 Hive-man :) hiva, na pewno masz hiva! Już od jutra zaczniesz się przemieniać w rój. Na początek okaże się ze paznokcie, które obciąłeś cążkami pełzną za Tobą powoli. Zaczniesz czuć się i wyglądać - niewyraźnie, co będzie postępować w miarę jak kolejne drobne partie ciała będą zyskiwać autonomię. To nieprzyjemna choroba, ale ma swoje dobre strony, na przykład na samym końcu będziesz miał szansę zostać KRÓLOWĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:10 sootball napisała: Zaczniesz czuć się i > wyglądać - niewyraźnie, co będzie postępować w miarę jak kolejne drobne partie ciała będą zyskiwać autonomię. To nieprzyjemna choroba, ale ma swoje dobre strony, na przykład na samym końcu będziesz miał szansę zostać KRÓLOWĄ :) ale na osiagniecie takiego stanu, to znam pewniejsze i bezpieczniejsze sposoby :) www.packaging-gateway.com/projects/diageobottling/images/5-johnny-walker.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:18 Aj tam, substytuty. Następnego dnia człowiek się budzi i ma wrażenie, że jest nieprzyjemnie lity, scalony i ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:21 sootball napisała: > Aj tam, substytuty. Następnego dnia człowiek się budzi i ma wrażenie, że jest nieprzyjemnie lity, scalony i ciężki. Nigdy do czegos takiego nie dochodze, stacje BP czynna cala dobe, mam zaraz obok mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:29 ...i zawsze możesz polecieć (bzz) po dokładkę. Jednak trzeba uważać. Na stacjach kolejowych często można spotkać ludzi-roje, którzy przesadzili. Z zewnątrz wydaje się ze spokojnie śpią pod ścianą, ale oni wciąż są rojami, niektórzy nawet bardziej niż inni i wszyscy bez wyjątku zalecieli zbyt daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 17:54 ale jest już prawie koniec miesiąca, więc może potraktuj to jako akonto i w lipcu niech będzie tylko 4. To się rachunek wyrówna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heureuse-beauty Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:08 Jeśli była już raz niesłowna, to historia może się powtórzyć ;) I żadne limity w tym jej nie przeszkodzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 18:42 Powodzenia i szczęścia zarówno Tobie jak i Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 19:06 Daj jej kare i dok końca roku tylko 2 faceci miesięcznie, po 20 minut każdy, niech odpokutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Dziewczyna złamała zasady 24.06.09, 19:11 Nie przejmuj się, to tak zwane "fluktuacje statystyczne", w skali roku powinno się wyrównać. Po 12 miesiącach od zawarcia umowy oblicz średnią arytmetyczną i jeśli wyjdzie większa niż 5 -dopiero wtedy wyciągnij konsekwencje. Gdyby jednak na dziewczynie bardzo Ci zależało, przedstaw jakiemuś dobremu analitykowi bankowemu stosowne dane zebrane przez ten rok. Analityk wysnuje prognozę na dalsze lata a wtedy podejmiesz ostateczną decyzję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dziewczyna złamała zasady 25.06.09, 08:26 Łee co to za zdrada, skoro o wszystkim wiesz?:P psssyt ależ Ty masz język.:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś