iwonka.86 16.07.09, 21:21 Gdy jest taki okrutny upał?? wiatrak włączony okna pootwierane i tak wierce się pół nocy w łóżku... Może powinnam spać w wannie zimnej wody..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka.86 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:29 sootball napisała: > waleriana? To chyba kotom pomaga..? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:27 mareczek, to było... ryzykowne. Zwłaszcza biorąc pod uwagę płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:36 Ja w takich momentach robię sobie mokre okłady i tak zasypiam. Można jeszcze spać na golasa;) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:44 christina0 napisała: > Ja w takich momentach robię sobie mokre okłady i tak zasypiam. > Można jeszcze spać na golasa;) jak nie mieszkasz z:rodzicami,tesciami(niepotrzebne skreslic). Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka.86 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:53 christina0 napisała: > Można jeszcze spać na golasa;) Przy moim mężu nie da się spać na golasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 22:02 iwonka.86 napisała: > > Przy moim mężu nie da się spać na golasa:) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 21:50 A jesli chodzi o wspomaganie snu to preparaty zawierajace melise sa dobre :) Czy to melisa zaparzona do pica czy tabletki - ja uzywam czasem relamax :) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 22:22 glupio zabrzmi ale "przytulam sie" plecami do sciany. Koniecznie mokre reczniki wszedzie i moj ulubiony: za dnia wloz przescieradlo (ktorym sie przykrywasz) do... lodowki (oczywiscie w jakies czystej, higienicznej torebce). Na wieczor nie ma nic lepszego niz taka lodowata przykrywka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka.86 Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 22:26 To mi się njabardziej spodobało:) ze ścianą spróbuje dzisiaj, a z prześcieradłem jutro:) Trzeba mieć dużo fantazji.. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 23:03 skarpetka_szara napisała: > glupio zabrzmi ale "przytulam sie" plecami do sciany. To tam gdzie jesteś też jest gorąco? łał. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Jak usnąć?? 16.07.09, 23:07 Upał? Jaki upał? Jest tak jak być powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Jak usnąć?? 17.07.09, 01:07 też gorączka w domu nie daje mi zasnąć...mam pokój na poddaszu,dach blaszany-więc mój pokój zamienia się w piekarnik:/ :) okno-gdy mam na noc otwarte, to żywcem zjadają mnie te małe latające homoseksualne komarzyce! :)i inne stwory wyposażone w skrzydła..Pozostaje mi wiatrak, który działa tyle o ile..Czas zakupić moskitierę...!Nawet zimne piwo nie jest już tak zimne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Jak usnąć?? 17.07.09, 10:42 Upał to mały miki w porównaniu z komarem bzyczącym koło ucha ;/ Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Jak usnąć?? 17.07.09, 11:04 Wtyczka do pradu na komary, otwarte okno + jeden tabs nasenny. Moj kochany Stilnox... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak usnąć?? 17.07.09, 11:34 Oprocz rad dzeiwczyn masturbacja. Raz, ze ekscytujace sa takie gorace noce, a po drugie zasypia sie zazwyczaj szybko po osiagnieciu punktu kulminacyjnego:) Odpowiedz Link Zgłoś