Dodaj do ulubionych

Paluszek i pępuszek

IP: 62.233.164.* 22.12.03, 08:40
Witam mam taką sprawe.

Bardzo lubię głaskać moją kobiete po brzuchu. Czasami trochę dla żartu wiercę
jej palcem dziurę w pępku. Ona wtedy jest bardzo zła bo twierdzi że tak nie
wolno robić, ale nie mówi mi dlaczego.

Może Wy wiecie co jest nie tak w wierceniu paluszkiem w pępuszku?
Czy to coś złego
Obserwuj wątek
    • Gość: lusia Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 12:05
      jest to bardzo delikatne miejsce i trzeba uważać, aby nie zrobić nic złego,
      tzn, żeby się nie rozwiązał:-)
    • owca Re: Paluszek i pępuszek 22.12.03, 12:20

może boi się, że zajdzie w ciążę od tego?
      ;-)))))

pozdrawiam
      owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
      • Gość: Miś KOALA Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 12:48
        Napewno nie bo nie jest mądrzejsza od OWCY.
        • owca Re: Paluszek i pępuszek 22.12.03, 13:19
          Gość portalu: Miś KOALA napisał(a):

> Napewno nie bo nie jest mądrzejsza od OWCY.

jeśli nie jest madrzejsza od owcy, to pewnie tak myśli...
          z reguły owce nie są zbyt mądre i przychodza im do głowy różne owcze myśli
          ;-)))

pozdrawiam
          owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
    • Gość: Miś KOALA Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 14:25
      Chodziło mi o owce, która wypowiada się na forum. To taka przenośnia, jeśli
      wiesz co to znaczy:-)
      • owca Re: Paluszek i pępuszek 22.12.03, 14:58

złościwości nie są konieczne...
        problem przytoczony przez Ciebie wydał mi się bardzo zabawny
        nie chciałam go wyśmiać (taki uśmieszek ze średnikiem oznacza wypowiedź z
        przymróżeniem oka) a Ty próbując mnie obrazić, obraziłeś niechcący własną
        dziewczynę... cóż zdarza się
        (mam nadzieję, że Twoja luba nie dowie się że nazwałeś ją głupszą od owcy ;-)))

pozdrawiam
        owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
        • Gość: Miś KOALA Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 15:24
          Bez obaw Ona należy do Mensy.
          • Gość: kami.kadze Re: Paluszek i pępuszek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.12.03, 15:30
            I zadaje się z Tobą?? Coś Ci musiała naściemniać z tą Mensą
            Jesuu jaki sztywniak :/
            • Gość: Miś KOALA Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 15:37
              Ona tam pracuje i jest z-cą prezesa. A są zatrudnione osoby, które mają powyżej
              przeciętnej IQ.
              • Gość: kami.kadze Re: Paluszek i pępuszek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.12.03, 15:41
                Taaa? I co jeszcze ciekawego powiesz? I co Ci ludzie w tej jej 'Mensie' robia?
                Ty, a może się dopytaj, bo ona tak mówi Menssa, Mensa, i Ty dumny z kobiety, a
                tu sie okaże, że to nazwa budki z hod-dogami ;)
                • Gość: Miś KOALA Re: Paluszek i pępuszek IP: 62.233.164.* 22.12.03, 15:51
                  Jeśli ty nie rozróżniasz Mensy od budki z hod-dogami to nie mamy o czym gadać.
                  Poza tym co w tym złego, że jest inteligentna. Czyżbyś sam był
                  niedowartościowany i dlatego się wyśmiewasz. Ja jestem dumny z mojej kobiety, a
                  ty chyba zazdrosny. I stąd ta twoja drwina. Mam nadzieję, że Święta dadzą ci do
                  myślenia, a z Nowym Rokiem zmądrzejesz.
                  • Gość: kami.kadze Re: Paluszek i pępuszek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.03, 16:03
                    Człwieku, daj sobie na luz...
                    Zadajesz pytanie na foru, nie wiem czy zauważyłeś, ale ludzie tutaj bywają
                    poważni, ale czasami zdaża im się też zazartować. Owca Ci odpowiedziała, moim
                    skromnym zaniem zabawnie, bo taka odpowiedź sie cisnęła, a Ty żeś na nią
                    naskoczył jakby Ci nie wiem co zrobiła.
                    Poza tym, wybacz, ale człowiek, który w każdym wpisie podkreśla, że jego
                    dziewczyna należy do Mensy, i jest zastępca kierownika (sic!), jest cokolwiek
                    śmieszny...
                    Jeszcze tytułem wyjaśnienia, kobiety Ci nie zazdroszczę, wcale a wcale...
                    Swięta na pewno dadzą mi do myślenia, wszak to czas zadumy. czego i Tobie
                    życzę...
                    I wyluzuj, tyle się teraz słyszy o ludziach w sile wieku, których zabija stres
                    i wszystko 'na serio'
                    • Gość: sötnos Re: Paluszek i pępuszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 16:24
                      1. Owca napisala to w nawiazaniu do innego zalosnego postu ;-)
                      2. cooooo za sztyyywniak, maaasacra!!!

taaa, swiatecznej zadumy zycze i dystansu do siebie i innych i zycia w ogole

sötnos
    • Gość: Maja haha IP: *.80-202-239.nextgentel.com 22.12.03, 15:30
      Przypomnial mi sie ten kawal do ktorego pewnie pijesz :)

.....
      - Jasiu to nie pepuszek..
      - a to nie paluszek....
      moj byly uwielbial to opowiadac :)))
    • j_u Re: Paluszek i pępuszek 22.12.03, 16:26
      Bo takiemu wierceniu towarzyszy nieprzyjemne laskotanie.
      Swoja droga, strasznie nieciekawe z ciebie stworzenie, jakas brzoskwinia w
      meskiej wersji czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka