gazimierz 27.12.03, 13:15 to jest oczywiste po jej stylu pisania, pogladach - mysle ze sie nie myle - to jest facet, albo bardzo niekobieca babka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oralhella Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 27.12.03, 13:17 Jak mozesz porownywac Matke Terese do faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:27 To jest po prostu kobieta z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 27.12.03, 13:44 Z tym stylem pisania i pogladami to ja bym byla ostrozniejsza, drogi gazimierzu. Byl taki pisarz sf, James Tiptree sie zwal. Pisal swietne ksiazki, ale przez dlugi czas nie ujawnial sie swoim fanom, na rynku pokazywaly sie tylko jego powiesci, jedna po drugiej. Slynni krytycy spierali sie kim on jest, cali w zachwytach nad jego ksiazkami. Jeden z nich, dosc slynny (ale nazwiska nie pamietam) przeanalizowal dokladnie styl, i stwierdzil ze James Tiptree z pewnoscia musi byc mezczyzna, bo takimi futurystycznymi szczegolami technicznymi i naukowymi nie bylaby zainteresowana zadna kobieta, styl takze bez watpienia jest meski, rzeczowy i w ogole. Nie wspominajac juz o tym, ze przeciez zadna kobieta nie moglaby byc dobra pisarka sf. Mozemy tylko wyobrazic sobie jakie bylo jego zdziwienie, gdy okazalo sie ze Jamest Tiptree, Jr to nikt inny jak pani Alice Sheldon, kobieta z krwi i kosci, niekulawa i nietredowata. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 27.12.03, 23:40 Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj. strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie - posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 27.12.03, 23:58 triss_merigold6 napisała: > Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na > forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i > przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach > resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj. > strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam > listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie - > > posklejane z życia wielu różnych dziewczyn i kobiet. Jeśli chcesz wiedzieć > więcej napisz do mnie na priva. :)))))))) ja chce wiedziec wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 28.12.03, 00:01 siedze w gdansku, na kurowej. Bronek Zuchwalski Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 28.12.03, 00:08 Czy Triss Gold Triss Merigold triss_merigold6 to jedna osoba ? 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 28.12.03, 00:10 Tak. Triss Gold to skrót. Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: podejrzwam ze nie_każ_golić_brody 28.12.03, 00:16 zartowałam, nic nie podejrzewam - Bronek Z. to postać fikcyjna, jak wszyscy bohaterowie forum nie_kaz_golic_brody napisał: > siedze w gdansku, na kurowej. > Bronek Zuchwalski Odpowiedz Link Zgłoś
rezolutny_wlodek Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 29.12.03, 19:52 nie_kaz_golic_brody napisał: > siedze w gdansku, na kurowej. > Bronek Zuchwalski ziomal! Ja wlasnie wyszlem z Bialoleki. Lykales kotwice? Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 28.12.03, 03:58 triss_merigold6 napisała: > Nie mylisz się. Ciekawe, że dopiero po kilku miesiącach mojej obecnosci na > forum ktoś to dostrzegł. Mam 43 lata, wykształcenie wyższe humanistyczne i > przebywam w półotwartym ZK do którego latem dostarczono komputery w ramach > resocjalizacji. Za dobre sprawowanie mam dostęp do netu ale pod kontrolą (tj. > strony na jakie wchodzę są monitorowane). Pomagam chłopakom spod celi, czytam > listy jakie otrzymują od kobiet, nieraz odpisuję w ich imieniu, stąd historie - No to gratulacje gazimierz - trafiles w 10tke ze swoja dydukcja. Triss to facet, chociaz dobrze ze sie przyznal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dracula Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem IP: *.dialsprint.net 28.12.03, 04:12 siedzi za zamordowanie konkubiny bo byla nie dobrym partnerem do inteligenckich wywodow buahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem 29.12.03, 19:44 Eee, nie wierzę. Jeżeli Triss jest mężczyzną, to ma talent literacki, dużą wiedzę o ludziach i umiejętnośc wczucia się w problemy kobiet. Zwłaszcza to ostatnie szybko by się facetowi znudziło. Jestem na tym forum od niedawna i nie bardzo rozumiem, czemu wzbudza tyle złych emocji. Dla mnie wypowiedzi Triss są w porządku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Presse en Allemagn Re: podejrzwam ze Triss Gold jest facetem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 19:52 Triss jest kobietą. Bardzo atrakcyjną zresztą. Skąd wiem? Jest moją sąsiadką. No, nie taka bardzo bliską, ale jednak. I gdy mijamy się na spacerach z naszymi psami, ona uśmiecha się (tylko czasami i tylko czasami sympatycznie). Wygląda mi na silną i subtelną w jednym. Trzymaj się Triss. Odpowiedz Link Zgłoś