agata_kkk 06.08.09, 22:09 Was też? Jak to słyszę w radio to mi się flaki wywracają. Co to jest w ogóle za głupia baba, która każe mówić do siebie Żanetka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 06.08.09, 22:12 mnie tez iryrtuje ale ja slysze ze ta pani nazywa sie Żanet Kaleta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_kkk Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 06.08.09, 22:20 jane-bond007 napisała: > mnie tez iryrtuje ale ja slysze ze ta pani nazywa sie Żanet Kaleta ;) Tia, a ja jestem Adżata Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 15:10 Jeannette Kalyta jesli już mamy poprawiać. I tak się naprawdę nazywa, działała przy Rodzić po ludzku z tego co pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 16:37 agata_kkk napisała: > > jane-bond007 napisała: > > > mnie tez iryrtuje ale ja slysze ze ta pani nazywa sie Żanet Kaleta ;) > > Tia, a ja jestem Adżata jesli juz to Adżat a jak dla mnie mozesz sie nawet nazywac Kung Fu Panda .... co nie zmienia faktu iz nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
padme24 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 08.08.09, 10:37 Żanet Kaleta to jedyna osoba na RMF FM która ma coś do powiedzenia :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Jeanette Kaleta 06.08.09, 22:21 to modna położna w modnym warszawskim szpitalu Św.Zofii. Ponoć jest droga i wybredna w doborze klientek:P. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jeanette Kaleta 06.08.09, 22:54 Żanet-Ka-Leta to taka modna położna, ostatnio celebryci nią rodzą. Tak jak modna w środowisku roezimych celebrytek była/jest(?) fryzjerka (ups! przepraszam: Stylistka) Jaga Hupało. W innych branżach nie wiem kto jest modny bo ostatnio na "kundelku" nie piszą ;-) I też dopisuję się że reklama jest mocno wnerwiająca. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Jeanette Kaleta 07.08.09, 12:07 > Żanet-Ka-Leta to taka modna położna, ostatnio celebryci nią rodzą. Hmmm ... że niby taki jeden z drugim Wojewódzki czy inny Żebrowski ? Czy że "nią" zamiast po ludzku, c.i.p.k.ą ? Apokalipsa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jeanette Kaleta 07.08.09, 15:17 woda.na.mlyn napisał: > > Żanet-Ka-Leta to taka modna położna, ostatnio celebryci nią > rodzą. > > Hmmm ... że niby taki jeden z drugim Wojewódzki czy inny Żebrowski ? "celebryci" w znaczeniu: ona+on - tzn. towarzystwo mieszane, bo przecież facet to ojciec, a poza tym coraz częściej się zdarza że tatuś rodzi wraz z mamusią. > > Czy że "nią" zamiast po ludzku, c.i.p.k.ą ? "nią" było celowe. Gdyby chcieli rodzić po ludzku tak jak napisałeś, niekoniecznie musiałaby to być ŻanetKa :-) > > Apokalipsa! Dokładnie tak! ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Żanet Kalyta 06.08.09, 22:30 Ona się nazywa Żanet Kalyta. Jest bardzo dobrą położną. Ale rzeczywiście ostatnio przesadzają z jej głosem w radiu... wszędzie ten laktacyd - boję się otworzyć lodówkę ;) A dzisiaj usłyszałam głosem pani Kalyta, że ten specyfik jest również dobry na otarcia spowodowane stringami... :D Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Żanet Kalyta 06.08.09, 22:54 ha! bo stringi sa niebezpieczne! nie dosc ze otarcia to jak za mocno naciagniesz pod pachy to moga szczelic i wybic komus oko:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Żanet Kalyta 07.08.09, 17:38 Właśnie miałam dziś przy śniadaniu reflekcję (te reklamy jakoś zawsze w czasie śniadania puszczają), że trochę dziwne jest, kiedy osoba w domyśle dbająca o zdrowie kobiet zaleca środek na urazy zamiast zlikwidowania przyczyny urazów (zaprzestania noszenia za ciasnych spodni i bielizny). Czy to nie temat dla komisji etyki reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
basiao82 Re: Żanet Kalyta 29.08.09, 16:00 Wszyscy jadą równo. Nie przebierają w słowach, obrażają, śmieją się i czują się bardzo pewnie za anonimową osłoną internetu. Jesteście śmieszni, żałośni a wasze zachowanie sugeruje trzepakowe wychowanie. Reklama może sie podobac, albo nie - kwestia gustu tu się kłania. Niemniej żaden z "inteligentnych" nie pomyślał nawet, że na częstotliwość nadawania reklamy, pani Kalyta NIE MA ŻADNEGO WPŁYWU. To firma Lactacyd podpisuje umowy ze stacjami ile razy dziennie, o jakich porach i na jaki czas ma być nadawana ta reklama. Scenariusz reklamy, również jest autorstwa firmy Lactacyd. O Kalycie mówi sie w sposób arogancki i nieprzychylny, że to położna gwiazd, że nic nie robi tylko gwiazdorzy. Tak naprawde, to kompletna bzdura. Jest taką samą położną dla "zwykłej" kobiety, jak i dla celebryty. Nie mówi się o jej zasługach w polskim położnictwie jakich dokonała na przełomie 20 lat, nie mówi się o tym, jaką rolę odgrywa w życiu setek matek jak i ich dzieci. Nie mówi się o propagowaniu świadomości, jaką wpaja młodym i przerażonym matkom. O tym wszystkim sie nie mówi. Mówi się tylko o tym, że dwa razy do roku urodzi z jakąś "gwiazdą", mówi się tylko o tym, że gwiazdorzy, bo wsytąpiła w kretyńskiej reklamie. Mówi się tylko o tym, ze jest taka siaka i owaka. A tak naprawde nic o niej nie wiecie. A to Polska właśnie, gdzie rządzi zazdrość, zawiść i głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 06.08.09, 22:39 he he dobre, ale masz słuch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 00:03 Ma ktoś linka do tej żanetki? Tez bym posłuchała. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorka81 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 07:19 mnie nie wkurza, ale wręcz dobija ;( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 09:44 Mnie w ogóle zniesmaczają wszelkie reklamy dotyczące pieluch, podpasek, tamponów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 12:55 Weź nic nie mów.Jak ją słyszę to nóż mi się w kieszeni otwiera. Od razu muszę przełączyć stację.BUUU.......... Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 15:19 W zasadzie to ciekawe, dlaczego tak nas wkurza ta reklama, bo nie jest jakoś mocno nachalna ani głośna, a ŻanetKa ma miły głos... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 15:21 bo ludzie są nietolerancyjni i nie rozumieją, że matka biedne dziecko, nie chcąc plebejskiej Joanny, skrzywdziła ją Jeanette'ą i Joaśka teraz ma, jak ma. Mnie tam to nie denerwowało, po prostu wyłączałam radio, jak jeszcze mieszkałam w Polsce i słyszałam tę panią. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 17:20 Raczej drażniący ma ten swój głosik. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 21:06 bo jest w stylu pierwszych reklam podpasek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 07.08.09, 15:18 Ha ha! Zanetka Leta! Niezłe! Mnie też wkurza Żanet Kaleta, najgorzej to, że ma wadę wymowy, którą straaaasznie słychac. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 żanetka łyta 08.08.09, 16:49 ja słyszę "żanetka łyta", bo ona tak to wymawia że wychodzi polączenie. strasznie mnie to wkurzało, raz, że myślałam, że zdrabnia imię, dwa, że nei lubie tego imienia, trzy, muzyka w tej reklamie jest straszna, taka spokojna, kojarzy się z klanem. ale najdziwniejsze jest to, że teraz już mnie nie wkurza, nawet sie śmieję, że mogła mnie tak wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
curly80 Re: Wkurza mnie reklama z Żanetką Letą!!! 08.08.09, 16:53 Mnie też ona wkurza i zawsze przełączam stację.. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Jeannette Kalyta 08.08.09, 19:44 A mnie wkurzają czyjeś niedomyte uszy/problemy ze słuchem* *niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_kkk Re: Jeannette Kalyta 08.08.09, 22:32 liisa.valo napisała: > A mnie wkurzają czyjeś niedomyte uszy/problemy ze słuchem* > > *niepotrzebne skreślić. Sp..... głupia krowo Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jeannette Kalyta 08.08.09, 22:53 Może i głupia, ale przynajmniej odsłuch mam dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Żyleta Kaleta 08.08.09, 19:47 Ja bojkotuję żyletę kaletę tandetę. Są 101x lepsze płyny higieny intymnej, którym jestem wierna :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiao82 Re: Żyleta Kaleta 29.08.09, 16:00 Wszyscy jadą równo. Nie przebierają w słowach, obrażają, śmieją się i czują się bardzo pewnie za anonimową osłoną internetu. Jesteście śmieszni, żałośni a wasze zachowanie sugeruje trzepakowe wychowanie. Reklama może sie podobac, albo nie - kwestia gustu tu się kłania. Niemniej żaden z "inteligentnych" nie pomyślał nawet, że na częstotliwość nadawania reklamy, pani Kalyta NIE MA ŻADNEGO WPŁYWU. To firma Lactacyd podpisuje umowy ze stacjami ile razy dziennie, o jakich porach i na jaki czas ma być nadawana ta reklama. Scenariusz reklamy, również jest autorstwa firmy Lactacyd. O Kalycie mówi sie w sposób arogancki i nieprzychylny, że to położna gwiazd, że nic nie robi tylko gwiazdorzy. Tak naprawde, to kompletna bzdura. Jest taką samą położną dla "zwykłej" kobiety, jak i dla celebryty. Nie mówi się o jej zasługach w polskim położnictwie jakich dokonała na przełomie 20 lat, nie mówi się o tym, jaką rolę odgrywa w życiu setek matek jak i ich dzieci. Nie mówi się o propagowaniu świadomości, jaką wpaja młodym i przerażonym matkom. O tym wszystkim sie nie mówi. Mówi się tylko o tym, że dwa razy do roku urodzi z jakąś "gwiazdą", mówi się tylko o tym, że gwiazdorzy, bo wsytąpiła w kretyńskiej reklamie. Mówi się tylko o tym, ze jest taka siaka i owaka. A tak naprawde nic o niej nie wiecie. A to Polska właśnie, gdzie rządzi zazdrość, zawiść i głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Żyleta Kaleta 29.08.09, 16:12 > Scenariusz reklamy, również jest autorstwa firmy Lactacyd. Ale Kalyta zgodziła się ją przeczytać, tak? Zresztą nie rozumiem o co się ciskasz. Do oceny jakości reklamy/treści każdy ma prawo. W tym wątku chyba nikt nie napisał nic obraźliwego, no może z wyjątkiem ciebie. Mi się np. uszami wylewa jak ktoś chcąc wytknąć przywary od razu dowala całemu krajowi. Swoją drogą, od teraz jak słyszę tę reklamę, przypomina mi się, że ktoś mógł uznać że przedstawia się jak mała dziewczynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Żyleta Kaleta 29.08.09, 16:22 Aha. I w związku z tym Ty postanowiłaś obrazić całą Polskę? -" za anonimową osłona internetu". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais haha, a ja pierwsze słyszę 29.08.09, 16:31 a imię to sobie można po 18. roku życia oficjalnie zmienić Odpowiedz Link Zgłoś