Dodaj do ulubionych

Wakacje w Warszawie

IP: 212.146.20.199, 212.146.0.* 18.02.01, 18:19
Od 10 lat mieszkam w Finlandii.Wybieramy sie cala rodzina do Polski na wakacje. Mam pewne obawy co do pobytu,chozdi o bezpieczenstwo.Chcialabym pokazac dzieciom kraj gdzie sie urodzilam i wychowalam,a ogladajac telewizje satelitarna mam pewnwe obawy .Jak jest naprawde na ulicach Warszawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Behemot Re: Wakacje w Warszawie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.01, 21:15
      Nie jest dobrze, ale jak pojedziecie taksówką (po 21:00) będzie OK!
    • Gość: Alicja Re: Wakacje w Warszawie IP: 195.94.211.* 27.02.01, 20:40
      Bez paniki! Mieszkam w Warszawie od 5 lat, wynajmowałam mieszkania w różnych dzielnicach, w tym w podobno najbardziej niebezpiecznej dzielnicy - Pradze Północ. Ze względu na nawał obowiązków wracam często do domu w środku nocy i nie zauważyłam jakiś szczególnych niebezpieczeństw. Nie można tylko dawać do zrozumienia, że czujesz się niepewnie. Osoby pewnej siebie najgorsze łobuzy w Warszawie nawet nie odważą się zaczepić.
      • Gość: man Re: Wakacje w Warszawie IP: *.gazeta.pl 27.02.01, 20:45
        Zgadzam sie z Alicja. NIe jest tak zle. Oczywiscie kazdemu moze sie cos przytrafic. Po prostu trzeba byc rozsadnym i uwazac. Ale to dotyczy nie tylko Warszawy.
        • Gość: Elvisa Re: Wakacje w Warszawie IP: *.convoy.com.br 27.02.01, 21:11
          Bylam w Warszawie 2 lata temu. Nic nie znalam. Ale spotkalam sympatyczna warzawianka, ktora wytlumaczyla jak uwazac na siebie. Wszystko zostalo w porzatku. Zobaczylam ze w Warszawie mozna spotkac dobrych ludzi !zycze Ci wzystkiego dobrego !
          • Gość: iwa Re: Wakacje w Warszawie IP: 195.117.255.* 07.03.01, 11:42
            Warszawa niczym specjalnie sie nie wyróżnia i pod wzgledem bezpieczeństwa również. Jeżeli nie będziesz szukać mocnych wrażeń, nic Ci nie stanie się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka