listopadowa81 uwaga blad chodzi o pojechac po bandzie? 24.08.09, 19:57 jak juz kora3 wspomniala,dziekuje Ci za poprawienie bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: uwaga blad chodzi o pojechac po bandzie? 24.08.09, 21:06 no mnie się tylko wydawałoze po bandzie - po prostu o czyms akim jak po banie nie slyszalam nigdy :) znaczy to tyle co w jez. młodziezowym przegiąc, dac plame, itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 19:59 w jakich sytuacjach tak mowimy?kiedy ktos z czyms przesadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 20:02 To wcale nie pomyłka tylko porównanie, doskonale czytelne dla każdego kto podróżował autem po RFN lub pochodzi z zachodu i południa Polski. W języku niemieckim istnieją słowa "autobahn"-autostrada i "bahn"-kolej. A zatem "jak po banie" oznacza "jak po autostradzie/jak po szynach" w znaczeniu "gładko, szybko, bezproblemowo". Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:39 Fakt wyszło nie na temat, ale przynajmniej dowiesz się czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 20:52 no i nie dowiem sie co to oznacza"pojechac po bandzie"?nikomu sie nie chce wytlumaczyc?szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fuhrerin Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:04 Proszę bardzo tłumaczenie: Grać komuś na emocjach (niekoniecznie na nerwach) lub wypowiedzieć coś, co nie jest do przyjęcia dla drugiej osoby. za: www.miejski.pl Swoją drogą u mnie na północy Polski to bardzo popularne stwierdzenie ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:14 ale jak to sie ma do przedstawionej wyzej sytuacji?Yannika skarbie nie znalazlam,uuu! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:18 w tym konteksie "dala czadu", pojechalas po bandzie z zakladaniem tego watku ot co Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:02 www.miejski.pl/ I może przestaniesz zakładać kolejne niemal identyczne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:19 ok.znalazlam oznacza:przesadzic,jakie to przykre ze jak czlowiekowi sie powodzi to znajdzie sie taka jedna z druga ktore nie moga przebolec!Ale jak ja to mowie"trzeba miec jaja aby wjechac z kraju".Zostawic wszystko i wyjechac,nie kazdy to potrafi,ale niestety kazdy potrafi byc zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:45 Szkoda, że mózgu sobie za cudzą kasę dokupić nie możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:50 yannika napisała: > Szkoda, że mózgu sobie za cudzą kasę dokupić nie możesz... > wiesz co ci-powiem jestes wyjatkowo nachalna i antypatyczna osoba! nie wiem co ci zrobilam,ale to juz jest niesmaczne,i nienormalne! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:51 Obnosisz się z głupotą, to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:58 yannika napisała: > Obnosisz się z głupotą, to wystarczy. > wiesz,ale ja mam twoja opinie wiesz gdzie wiesz???tam gdzie sie podcierasz papierem toaletowym za 50gr.! Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 21:59 Yannika a jak tam stopa zycia w Irlandii?kiepsko cos.prawda?zmywak albo kibel ze szmata pozostal? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:02 I kto tu się zachowuje poniżej krytyki? No, napisz coś jeszcze. I nie zapomnij mi skrzynki mailowej zaspamować :D A potem założyć drugiego konta i udawać, że to nie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:06 yannika prosze cie,kto zaczal te zaczepki?ty,zawsze musisz wsadzic te swoje 5 gr,prawda?w kazdym moim poscie? ciekawe co cie tak mierzi w mojej osobie?albo co ja mam,czego ty nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:07 :D dlaczego uwazasz, ze jakakolwiek krytyka pod twoim adresem jest wynikiem zazdrosci? a kim ty jestes? nickiem w internecie, ja za 5 minut rejestracji moge byc jasiem lat 16, ktory pyta jak zdeflorowac dziewczyne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:08 listopadowa81 napisała: > yannika prosze cie,kto zaczal te zaczepki?ty,zawsze musisz wsadzic te > swoje 5 gr,prawda?w kazdym moim poscie? > ciekawe co cie tak mierzi w mojej osobie?albo co ja mam,czego ty > nie masz? pełne gacie z podniecenia? :D uprzedzam, to tylko hipoteza :) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:10 nienawidze takich zaczepek-prowokacji,odpowiedzi w formie zaczepek. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:10 Co mierzi? Choćby to, że poprawnego języka to się nie zna, ale przeliczyć każdą pierdołę na złotówki to się potrafi... I jak na osobę "od dawna za granicą" zaskakująco dobrze znasz polskie ceny... A ja zasadniczo nie lubię głupoty, kłamstwa i ogólnie pojętej "pustości". I przynajmniej mam odwagę powiedzieć to w twarz, a nie zakładać x aluzyjnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:15 uspokoj sie,porozmawiaj o swoich problemach z psychologiem.Klamstwa mi zarzucasz?oj,to ty mnie musisz dobrze znac?!no przyznaj sie jakie crap o mnie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:35 Takie samo jak i Ty o mnie. Nie wiesz nawet, czy irlandia jest aktualna czy może była x lat temu, a wpieprzasz się z insynuacjami. Wsadź sobie lód w gacie bo nikt się już na te twoje n-te wcielenia nie nabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 05:45 ..."drugiego konta"...pisz drugie konto(ile lat temu wyjechalas?- przez ciekawosc pytam). Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:28 yannika po prostu nie zaczepiaj mnie,zostaw mnie w spokoju?! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:36 Hehe... psychofanki się dorobiłam, co złego to ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 22:46 twoja kultura osobista i wychowanie wyniesione z domu mowi sama za siebie!pogratulowac! i prosze mi tu z podtekstami seksualnymi nie wyjezdzac dziecko!do gaci to ty sobie mozesz sama wlozyc ale...zamilcze! Irlandia nieaktualna?ooooo,biedna ty!to by tlumaczylo wszystko. zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:07 I toto mnie będzie o kulturze uczyć :D No napisz coś jeszcze, jesteś lepsza niż kabaret :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:13 toto to sobie znajdz w rodzinie! idz poskarz sie matce ze cie zle wychowano! kim ty u licha jestes?co?znasz mnie?nie sadze? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:13 Dalej, dalej :D Czekam z zapartym tchem na kolejne wypociny :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:18 yannika napisała: > Dalej, dalej :D Czekam z zapartym tchem na kolejne wypociny :D > no i sie nie doczekasz,nie bede reagowala na takie toto! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:19 Już reagujesz, choćby zakładając śliczny wąteczek mający mi pojechać :D A ja mam ubaw z wariatki w sieci :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:22 tobie?ja go nie zakladalam z mysla o tobie!o ale teraz to ci serdecznie wspolczuje,bo ci sie nie udalo w irlandii,oj biedna ty,biedna,zmywak szczescie swiata sie skonczylo,do szmaty z kublem tez niechetnie biora?wiec wrozilas i plujesz sobie w brode!A pamietasz jak myslalas: jadlo sie sam ryz i myslalo o dzisiaj 16 godz.na zmywaku i kupie sobie nowe dziny?to byly czasy?nie?!a teraz nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:23 No, dajesz dajesz, chętnie poczytam co jeszcze wymyślisz na mój temat :D A potem znajomym roześle, coby się z wariatki pośmiali. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:26 nie zapomnij wyslac do solsk! wariatka powiadasz?a nie Ola masz na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:27 Nie Twój interes jak mam na imię, ty mi tu tylko rozrywki dostarczasz swoim miotaniem się. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:31 a ty mi,wystarczy poczytac troszke twoich wypocin internetowych,a przyjecta ty-toto- do mnie,dam prace,co prawda,nie zaplacilabym ci duzo,ale swoj pokoj mialabys na poddaszu i ryzu nie musialabys jesc.jako "houskeeper"? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:33 Wybacz, nie pracuję u osób któych IQ przynajmniej nie dorównuje mojemu. Ale może sobie kup jakąś dziewczynkę z Malezji, akurat działanie na twój poziom intelektualnie-moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 21:04 listopadowa81 napisała: > nie zapomnij wyslac do solsk! > obecna!:D Wysyłać nie musi, tutaj sobie poczytam i po raz 16854 pośmieję się z Twojej manii prześladowczej i tego, co sobą reprezentujesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:35 ale przeciesz do zmywaka w irlandii nie potrzebowali madrosci? buhahaha,chyba jak wyczyscic przypalony gar buhahaha,dawno sie tak nie ubawilam,dalej dawaj,dalej,czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:36 Zacytuj gdzie napisałam cokolwiek o zmywaku? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:44 martwie sie o ciebie,taki stacking w kazdym moim poscie jest czyms nienormalnym napewno,skonsultuj to z jakims fachowcem prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:44 No tak, merytoryczne pytanie i zapada cisza... Jak ja to lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:46 to ty odpowiedz cos sie tak mnie uczepilo toto? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:48 Powtarzam pytanie: gdzie napisałam cokolwiek o zmywaku? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 24.08.09, 23:56 daj juz spokoj,dobrze?tak samo dobrze" to" wiem ,jak ty dobrze znasz mnie.proste. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:01 odpowiedz:na glupie zaczepki(w kazdym z moich psotow)glupio odpowiadam,proste jak budowa cepa?nie?kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:02 Sama dopiero co wypisywałaś jak niestosowne jest pisanie o ludziach czegoś, czego się na pewno nie wie. Hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:11 odpowiedz mi:dlaczego mnie nie lubisz?zrobilam ci cos?moze mylisz mnie z inna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:15 Założyłaś kolejny n-ty temat. Podałam Ci link do słownika owych powiedzeń, tzw. "ulicznej polszczyzny" i zamiast "dziękuję" dostałam instynuacje o zmywaku. Faktycznie, mam wszelkie powody żeby Cię nie tylko lubić ale wręcz kochać miłością dozgonną. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:19 rozumiem yannika,ale ja mam prawo zakladac tyle postow ile mi sie podoba,a ty nie musisz czytac?nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:28 Jak zakładasz temat na publicznym forum to ja mam prawo go komentować ile mi się podoba, nieprawdaż? To się chyba "wolność słowa" nazywało, w swoim cywilizowanym kraju powinnaś to znać i wielbić... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 00:35 no tak znowu pyskowka takie odszczekiwanie a nie kulturalna rozmowa,jak sobie zyczysz,zreszta nie wiesz gdzie mieszkam w ktorym panstwie UE wiec???? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:03 Więc wolność słowa obowiązuje tak czy owak. Chcesz sobie pisać gdzie nikt nie wejdzie to załóż prywatne forum. Póki co - musisz mnie znosić, czy Ci się to podoba czy nie. Bo mi akurat się podoba patrzenie jak się miotasz. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:10 yannika napisała: > Więc wolność słowa obowiązuje tak czy owak. Chcesz sobie pisać gdzie nikt nie > wejdzie to załóż prywatne forum. Póki co - musisz mnie znosić, czy Ci się to > podoba czy nie. > Bo mi akurat się podoba patrzenie jak się miotasz. > ze co miotam sie?a w czym?rozbuduj swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:11 Podałam Ci słownik, sprawdź sobie znaczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:22 ja wiem co oznacza "miotanie sie"ale jak to sie ma do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:24 wpadnij do mnie na kawcie,tylko nie wiem czy cie wpuszcza bez wizy mieszkam w Melbourne ale nie tym w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:27 I zniżysz się do kawy z taką co to na zmywaku pracuje i papierem za 50 groszy się podciera? No weź... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:37 nawet obiad ci postawie,powaga,ja swoja rodaczke dobrze ugoszcze,papieru nakupujetja,aj slear! Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:39 a ty gdzie mieszkasz?no,pochwal sie...Polska czy UE? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:42 . i czym sie tak znowu szczycisz? ze siedzisz w australii? a kogo to obchodzi do ciezkiej cholery ,wez lepiej przyklad z australijczykow i zachowuj sie jak oni :przyjaznie ,sympatycznie,zyczliwie ,narazie popisujesz sie tylko chamstwem , koszmar , Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:48 simply_z napisała: > . i czym sie tak znowu szczycisz? ze siedzisz w australii? a kogo to > obchodzi do ciezkiej cholery ,wez lepiej przyklad z australijczykow > i zachowuj sie jak oni :przyjaznie ,sympatycznie,zyczliwie ,narazie > popisujesz sie tylko chamstwem , > koszmar , a gdzie ty te chamstwo widzisz,mierzysz mnie swoja miarka? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:52 O! Chciałaś żeby wykazać miotanie - masz je dokładnie tutaj :D Wiedziałam, że tylko czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:54 nie wiem skąd w niektórych kobietach tyle złośliwości się bierze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:56 to sie nazywa pms,macice trza troszke poluzowac!no pochwal sie gdzie zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 01:57 Z nudów, Janie Husie, z nudów :D Właśnie skończyłam cieżkie zlecenie, mózg jeszcze ma tryb "kreatywność" a tu kurcze nie ma co robić :D Gildia rajdować nie chce, na dworze leje więc wyjść nie ma jak... cóż :D Zostaje wyzłośliwianie się na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 02:00 napisz cos o sobie sloneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 02:12 O mnie? Ok... No więc ja absolutnie celowo założyłam sobie na gazecie nick, którego nie ma jak połączyć z moją pozostałą działalnością w sieci oraz nie podaję detali pozwalających mnie konkretnie namierzyć. Ma to na celu ochronę mojego bloga i poczty przed różnymi niechcianymi akcjami, ofertami, reklamami i tym podobnym sieciowym śmieciem. A, i lubię czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 02:14 no ja w sumie tez,ide, powodzenia w zyciu yannika!mimo ze potrafisz dogadac to i tak cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 02:20 Borderline czy co? Ah, whatever. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_ze_hej Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 07:00 Banda to rodzaj ściany okalającej pole gry, toru jazy. Jak hokeista albo żużlowiec robi gwałtowny manewr to zdarza mu się, że zjeżdża z toru i na tę bandę wjeżdża. W przenośni nasze ryzykowne zachowania nazywamy jechaniem po bandzie. Wasza dyskusja, to też jechanie po bandzie - dobrych obyczajów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 07:39 Wiesz co, przeczytalam ten watek, po przeczytaniu tego, gdzie wysnuwasz tezy, ze ludzie Ci zazdroszcza. Szkoda, bo trzeba bylo zrobic odwrotnie - Ty naprawde myslisz, ze ludzie Cie nie lubia, bo sa zawistni i zazdrosni? Wszedzie dopatrujesz sie tego, ze ktos Ci zazdrosci sukcesu - wpadlas na to, ze jestes po prostu i zwyczajnie bardzo niemila? Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 09:59 Ty,listopadowa,pojechano po bandzie z Twoim wątkiem o wyjeżdzaniu z jajami..HAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Redo nsc23 25.08.09, 14:15 dziewczyno ty mi tutaj nie moralizuj,zes sobie zdjedie z jakiegos zakonczenia dala (od ktorego bije duma i pycha-patrzcie,patrzcie ja szkoly wielkie pokonczylam,kim to ja nie jestem ,wlasnie kim?hah)nie znaczy ze masz mnie umoralniac,nie dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Redo nsc23 25.08.09, 14:20 Dzień dobry? Zaczynamy zabawę od nowa? Zadanie dla Ciebie: wygooglaj sobie co to jest "ryba fugu" i zastanów dlaczego mi się z nią kojarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Redo nsc23 25.08.09, 14:21 No i to w zasadzie odpowiada na moje pytanie. Nie dosc, ze jestes niemila, to sama nie mozesz sie pogodzic z tym, ze ktos moze odniesc sukces i innym nie zazdroscic - nikim nie jestem, nikomu nie wcieram w twarz wlasnych sukcesow - jestem dumna ze skonczenia studiow, ale nie dopatruje sie zawisci w kazdym poscie i nie wmawiam ludziom, ze mi zazdroszcza - nie po to robilam studia, zeby mi inni zazdroscili tylko dlatego, ze lubie to, co robie i uwazam, ze dobre wyksztalcenie to podstawa. A ze z mojego zdjecia duma bije? Oczywiscie. Jestem z siebie dumna. Pycha? Nie. Nie pysznie sie tym, ze odnioslam w zyciu sukces - w przeciwienstwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Redo nsc23 25.08.09, 14:37 No, to jest właśnie przykład jechania po bandzie :):):) idealny :D Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 21:26 Banda to ogrodzenie dookoła lodowiska. Wyobraź sobie teraz, że pędzisz z krążkiem i nagle blokuje cię przeciwnik, a ty - myk! wyskakujesz i jedziesz po bandzie, i tym ryzykownym manewrem zdobywasz zwycięstwo. Jazda po bandzie to "na skraju". Lepiej trzymać się boiska. Nie wiem, czemu tamta osoba nie "stotuje" ;-) polskiego układu klawiatury, ale wiem że ona może go stosować. Pisanie błędów z premedytacją to moim zdaniem kreowanie się na "starego internautę", który zaczynał w czasach DOS-a i nie ma zamiaru zmieniać nawyków. Głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 21:31 no to super ncs23 ze ci sie udalo,naprawde,prowadzona za raczke przez rodzicow,wspierana,kochana moze i rozpieszczana,nie moja sprawa,super tylko wez sie ty zastanow,moze ktos nie mial w zyciu takie szczescia i kochajaca rodzinke jak ty?moze mial klody rzucane pod nogi?moze tej osobie bylo ciezko?duzo ciezej bo nie bylo wsparcia ale powiem ci cos:swoim uparciem i pracowitoscia moze zajsc daleko!powodzenia w zyciu mimo wszystkiego i wiecej wyrozumialosci w osodzaniu i wytykaniu bledow mi(!) i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: co oznacza powiedzenie? 25.08.09, 21:40 do ncs23:ok doczytalam twoje posty w innym watku,zwracam honor,moj blad,wyjechalas zagranice sama to sie chwali,skonczylas to co sobie wybralas brawo,teraz mi glupio ze tak na ciebie naskoczylam,milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: co oznacza powiedzenie? 26.08.09, 19:29 Nic sie nie stalo. I ja nie probowalam Ci wytykac bledow, tylko chcialam zauwazyc, ze ludzie moga roznie na Ciebie reagowac nie ze wzgledu na to, ze Ci sie w zyciu to czy tamto udalo, a ze wzgledu na to, ze bywasz niemila - juz iles watkow jest zasmieconych bezsensownymi dyskusjami pomiedzy Toba a kimstam, na tematy niezwiazane z glownym watkiem, a tak naprawde to sa to glownie inwektywy - nie lepiej odpuscic? Dac sobie swiety spokoj i miec w dupie? Zamiast sie doszukiwac zawisci czy zazdrosci, lepiej olac i robic swoje. Odpowiedz Link Zgłoś