kasia4246 26.08.09, 09:56 Hej kobietki co sądzicie o nich są równie dobre jak kosmetyki innych firm np. Nivea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekna.i.wyrafinowana Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 10:29 OMG! jak dla mnie najgorszy mozliwy szajs!!! jedyne co moge pochwalic to mama miala ostatnio gruby tusz do rzes nawet byl niezly, ja juz tego nie kupuje, ale przy okazji jak ktos ma to probuje- i na nic dobrego prócz tuszu nie natrafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 10:33 kasia4246 napisała: > Hej kobietki co sądzicie o nich są równie dobre jak kosmetyki innych firm np. > Nivea Nivea?? A to takie dobre kosmetyki?? Dla mnie najlepsze kosmetyki to są w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 11:29 pamietam jak na studiach byłam zaslepiona Avonem bo kolezanka byla konsultantka..nie bylo miesiaca, zebym czegos nie zamowila..bylo mi po prostu wygodniej....a teraz nie moge przezyc ze wydałam na ten bubel spory majatek..na rynku za ta cene dostepnych jest masa lepszych jakosciowo kosmetykow...nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorekk Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 14:00 jeśli Nivea to dla Ciebie jakość, to tak, Avon będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 14:25 ja nie mam problemów ze skórą/cerą/włosami i dla mnie zwykłe kosmetyki avon są ok. ładnie pachną, nawilżają, są dość wydajne. no i jestem konsultantką a więc kupuję taniej niż w katalogu- opłaca się bardziej niż w drogerii kosmetyki podobnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Kosmetyki Avon 26.08.09, 14:51 Kupuję kosmetyki Avon od wielu lat. Pudry, podkłady i lakiery do paznokci mają beznadziejne, ale uwielbiam oliwkę do ciała w sprayu i żele pod prysznic z serii Senses.Wiele razy zamawiałam też brzoskwiniowy krem do twarzy. Teraz używam kremów z serii solutions-są bardzo dobre. Nie mogę się powstrzymać przed zamawianiem i co miesiąc gnam do laski z księgowości w mojej pracy po katalog. Wiele kosmetyków Avon ma zaskakujący zapach, np. krem do stóp o zapachu pierników. Odpowiedz Link Zgłoś