pretensjaa 08.09.09, 12:22 Jakich programów do ściągania muzyki używacie i jaki POLECACIE? Ja mam BearShare, ale temu panu już podziękujemy. (Ciekawe tylko, czemu nie da się, pieron, odinstalować?!). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: Jakich...? 08.09.09, 13:07 żadnych. to największe siedlisko wirusów jakie może być. jak cos potrzebuje ściągnąć to korzystam z forum www.peb.pl tam są od razu całe płyty i nie mam zadnego zbednego oprogramowania na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jakich...? 08.09.09, 13:21 ja szukam utworu na wrzucie a potem link do utworu wklejam na stronie ściągnika i pobiera w ciągu 2 minut każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Jakich...? 08.09.09, 13:39 coyotegirl1 napisała: > ja szukam utworu na wrzucie a potem link do utworu wklejam na > stronie ściągnika i pobiera w ciągu 2 minut każdy. Próbowałam, ale tam nie ma większości utworów, które chcę ściagnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Jakich...? 08.09.09, 13:24 A ja żyję w świadomości, że to pliki które ściągasz są siedliskiem wirusów a nie programy do ich ściągania Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jakich...? 08.09.09, 13:29 tak jak oddychanie przy obwodnicy oraz w autobusie stojącym 40 minut w korku w środku lata, tudzież wczesnej jesieni. No pytała to odpowiedziałam, ja tak robię od roku i na razie (odpukuję) nic sie nie stało. Może dlatego, że mam dobrego antywirusa?.... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Jakich...? 08.09.09, 13:33 odpowiadałam masonowi :) swoją drogą że dobry antywir to podstawa przy jakimkolwiek połączeniu z netem :D Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Jakich...? 08.09.09, 13:36 ja też tylko skończyłąm czytac na Twoim wpisie i nie przeskoczyłam wyżej, dlatego tak wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś