opus21 23.01.04, 21:26 przejezdzalam ostatnio kolo tego nowego bloku sasiadujacego z ratuszem (wysoki punktowiec) wydawalo mi sie ze szykowano jakas knajpke od strony Wincentego??? czy ktos potwierdza, moze jakies szczegolowe info? pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosiajaworska Re: nowa knajpa?!? 23.01.04, 23:19 Tak cos tam szykuja.RESTAURACJA "ULICA" Odpowiedz Link
dramma Re: nowa knajpa?!? 24.01.04, 00:16 słyszałam, ze nieźle się zapowiada, ale wątpię czy długo się utrzyma, starzy mieszkańcy Bródna nie przyzwyczają się chyba do chodzenia na piwko do knajpy koło bloku...chociaż warto spróbować! Odpowiedz Link
sloggi Re: nowa knajpa?!? 24.01.04, 01:11 GT Cafe istnieje ponad dwa lata i z tego co widzę, bo bywam - zawsze jest komplet gości. Odpowiedz Link
dramma Re: nowa knajpa?!? 25.01.04, 10:09 komplet gości może tak, bo tam chyba jest mało miejsca, ale ja się nie przekonałam do niej mimo, że mój facet tam był i mówił że przyjemnie tam jest. Ja nie lubie knajp osiedlowych, ponieważ mam wrażenie, że zaraz spotkam "szemrane" towarzystwo z podwórka a nie chciałabym pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sloggi Re: nowa knajpa?!? 25.01.04, 20:32 Jest na to tylko jeden sposób, nie utrzymywać kontaktów z "podwórkiem". Mieszkam na Bródnie od zawsze i nigdy nie miałem podwórkowych znajomości. A do "Ulicy" zajrzę. Odpowiedz Link
dramma Re: nowa knajpa?!? 15.02.04, 12:42 absolutnie przez 24 lata udało mi się od nich trzymać z daleka ale nie zamierzam męczyć się z browarkiem obok kolesia na którego nie mam ochoty patrzeć. Chociaż z drugiej strony taki to raczej wypije w klatce bądź na ławce przed blokiem (więc jest szansa) pozdrawiam Odpowiedz Link
abranight Re: nowa knajpa?!? 08.03.04, 21:07 nie sadze zeby "blokowa" kafejka stala sie centrum zlotow podejrzanego towarzystwa.Po 1sze za drogo, po 2ie otwarte tylko do 21szej. I jest tam naprawde elegancko, ze tak sie wyraze ;] Ale takie osiedlowe spotkania mialyby swoje zalety... Zapraszam wymagajacych. Odpowiedz Link