magoo_king 08.12.10, 23:21 Jak w temacie, każdy lokal dostaje wątek-nazwę, i w tym wątku wpisujemy opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magoo_king Re: Telepizza 10.12.10, 20:59 O ile się zdążyłem zorientować, zmienili rodzaj sera do pizzy, i jest niestety kiepski. Jak w dominium kwestia gustu. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Dominium Pizza 10.12.10, 20:58 Nie ma co ściemniać pizza i jej smak to kwestia gustu. Ja w dostawie preferuję dominium. z oferty polecam Mushroom, Hamburger, Hot Chilli. Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: Amrit 09.12.10, 08:22 Jedzenie bardzo smaczne i duży wybór dań,wystrój ładny,czysty w klimacie.Promocje z upominkami dla klientów i upustami cenowymi.Ale najwazniejsze ze swieze i smaczne jedzenie. Odpowiedz Link
bun01 Re: Amrit 10.12.10, 14:50 Odpowiadasz za marketing tego przybytku z "jedzeniem"? Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: Amrit 10.12.10, 19:39 bun01 napisał: > Odpowiadasz za marketing tego przybytku z "jedzeniem"? WŁAŚNIE! strzał w dziesiątke.A Ciebie najwyrazniej boli że mają sukces.Twój problem. Polecam pominięta na forum Pizze u Włocha Bella Napoli.Naprawdę smaczna i tania Odpowiedz Link
magoo_king Re: Amrit 10.12.10, 20:54 Nie pominięta, tylko zapomniała mi się. już dołożyłem Odpowiedz Link
bun01 Re: Amrit 15.12.10, 08:53 Jaki sukces?!? Grubo przesasdzasz. Ale jeżeli dla Ciebie to sukces to spoko. Chodzi mi jedynie o to, że do Armit i dobre jedzenie nigdy się nie spotkali Odpowiedz Link
magoo_king Re: Amrit 10.12.10, 21:01 Choć cenowo podskoczyli trochę, to jednak smakowo bija niejedną kebabowanie w Wawie. Jak dla mnie najlepszy kebab w mieście. Ponadto dania jakie proponuje amrit są naprawde dobre i nie jakoś wygórowanie drogie. Najadam się. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Amrit 21.04.13, 16:07 W dalszym ciągu najwyższa jakość. Cenowo, jak wszystko w górę, ale ten smak .... Odpowiedz Link
23ft_under Re: Amrit 22.04.13, 11:54 naprawde nie rozumiem tego zachwytu. moze i jest lepszy niz w byle jakiej budzie na dworcu, ale szału nie robi. dań na talerzu tam nie jadłem, ale np. kebab na cienkim kilka razy i zawsze byl mdly i suchy. duzo bardziej mi smakuje z kimchi w spice express na bazylianskiej. maja tez swietne curry z orzechami jak ktos lubi zjesc na ostro. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Amrit 22.04.13, 22:37 więc popróbuj dań na talerzu i się wypowiedz, ja natomiast zobowiązuję się sprawdzić kimchi. o ile kolega 23ft_under dołoży taki lokal Odpowiedz Link
kilovolt Fes Kebab 01.05.13, 09:41 Obok Amritu znajduje się Fes Kebab. Jak w porównaniu z Amritem to wygląda? Dziwne że z dwóch lokali kebabowych w sąsiedztwie opisuje się tu tylko jeden. Celowe pominięcie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Fes Kebab 02.05.13, 14:40 Fes jak dla mnie to pomyłka, jadłem w środku raz, zapłaciłem i dziękuję. Odpowiedz Link
23ft_under Re: Fes Kebab 06.05.13, 15:44 Raz tam jadłem jakieś dane z kurczakiem. Całkiem niezłe i spora porcja, ale troche drogo to wyszlo. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Milano 05.01.11, 23:55 Syf, kiła i mogiła. "W tym Milano to zajebista wieś, ani tam co wypić, ani tam co zjeść." parafrazując słowa znanej piosenki. Najsłabszym miejscem jest tam niestety ubikacja. Gdyby komuś nie smakowało, a nie mógłby, wiecie ten tego, polecam wizytę w kiblu, bezprzewodowo z Gdańskiem natychmiast. Odpowiedz Link
hermanxxx Re: Milano 21.01.16, 21:39 Od mniej więcej 3 lat lokal Milano zmienił się w Camelot Pub Pizza Cafe. Wraz ze zmianą wystroju zmieniło się tam chyba wszystko. Każdy w menu znajdzie coś dla siebie: pizza, dania obiadowe, pierogi, placki ziemniaczane etc. Miejsce bardzo przytulne. Można pograć w bilard i w rzutki. W piątki i soboty lepiej zrobić sobie rezerwację. Polecam gorąco. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Grande Azurro 09.12.10, 00:04 nie byłam.. oglądałam Kuchenne rewolucje.. po M.Gessler spodziewałabym się czegoś więcej, niż wymalowania krowy na ścianie i ustawienie butelek z mlekiem jako dekoracji - to dobre do baru mlecznego, nie do restauracji.. wystarczy spojrzeć na restauracje p.Glessler - są urządzone ze smakiem... to, co zrobiła z Grande Azurro to katastrofa... pomogę im gratis Odpowiedz Link
magoo_king Re: Bar Mleczny Kefirek 10.12.10, 20:56 Jedzenie dobre, tylko jak na bar mleczny ciu przydrogie. za obiad z zupą i drugim daniem, trzeba zapłacic ok 20 zł. I nie jestem po tym najedzony, więc raczej odradzam. Walory smakowe jak kto lubi, mi odpowiada. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Bar Kacperek 10.12.10, 21:02 Byłem tam na stypie. Schabowy przeciętny, ziemniaki ok. sumujac 4 minus. skala 1-6 Odpowiedz Link
kinga_132 Re: Bar Stokrotka 12.12.10, 16:42 A ja ostatnio tam bylam i sie wiele pozmienialo, Pyszne i tanie jedzenie, fajna atmosfera i mila obsługa a przede wszystkim ZAJEBISTY WYSTROJ, przytulnie i kameralnie, najbaardziej podobaja mi sie kanapy A no i to ze do obiadku dostatnie sie cos na rozgrzanie (hmmm.. przepyszna malinoweczka ) Az mi slinka cieknie na sama mysl, Gorąco polecam!!!! Odpowiedz Link
ania405 Re: Bar Stokrotka 15.12.10, 01:09 Ja tez tam ostatnio bylam z mezem na obiedzie, bardzo fajne, kamerane miejsce, Polecam P.s. Tez mi sie wystroj podoba, fajne zdjecia na scianach. Odpowiedz Link
pawelsso Re: Bar Stokrotka 15.12.10, 13:00 A ja do Stokrotki często zaglądam, bardzo fajne dziewczyny tam pracuja , i pogadac mozna, bardzo dbaja o klientów, jedzenie bardzo smaczne , najlepsza golonka z piwkiem. Fajnie nawet przyjsc tam z rodzinkom posiedziec. To nie jest ta sama stokrtoka co kiedys (ze strach bylo wejsc) Naprawde porzadny lokal. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Restauracja w ratuszu Targówka 09.12.10, 00:01 korzystam kilka razy w roku, nigdy się nie zawiodłam na smaku i obsłudze.. ba, nawet ściągnęłam jedno danie do swojej kuchni - udo z kurczaka, pozbawione kości, rozbite jak kotlet schabowy, panierowane w jajku i bulce, rewelacja /bez skóry/ ps' to chyba nie restauracja a raczej stołówka Odpowiedz Link
k.mieszkowski Re: Zapiekanki Bartnicza 09.12.10, 08:20 Lepszych nie jedliśmy nigdzie,naprawdę bardzo smaczne ! Odpowiedz Link
magoo_king Re: Zapiekanki Bartnicza 10.12.10, 21:03 zapiekanki naprawdę dobre. Wszystko wyglada schludnie, i jest smacznie. Cenowo dośc wysoko, ale przynajmniej smacznie. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Chińczyk przy Ele 10.12.10, 21:05 Jest gdzie usiąść i w spokoju zjeść. Jak dla mnie ryż zbyt mocno czosnkiem jedzie, ale do wytrzymania. Cenowo przeciętnie. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Chińczyk przy dawnym Vegapolu 05.01.11, 23:57 Dania są w porządku, można zjeść. zachwycać nie ma się czym. Przynajmniej cenowo przystępni. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Chińczyk na Bazyliańskiej (przyst. Kondartowi 21.04.13, 16:01 Całkiem smacznie i cenowo przystępnie. Lokal wewnątrz bez specjalnych atrakcji. Wejść, zjeść i wyjść. Nie rozglądać się Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Chińczyk na Bazyliańskiej (przyst. Kondartowi 02.05.13, 14:40 No trudno mieć większe oczekiwania Odpowiedz Link
martishia7 Re: Sushi w GR 13.12.10, 11:42 Zamawiałam na wynos .Lubię raczej klasyki, bez przesadniej ekstrawagancji. Dobre, spore porcje, szybka dostawa. Można polecić, zwłaszcza że na Targówku w departamencie sushi nie ma specjalnie w czym wybierać. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Kebab Rembielińska (zamknięty) 05.01.11, 23:51 Khaled (chyba tak się pisze jego imię) miał naprawdę smacznego kebaba, z frytkami danie i najadałem się. Niestety sam go nie sfinansowałem, więc się zamknął. Odpowiedz Link
martishia7 Re: Pizza u Włocha Bella Napoli 13.12.10, 11:45 Jestem fanką, co tu dużo mówić. Wszystkie Huty i Dominia mogą się schować. Złapanie stolika w weekend graniczy z cudem, niestety. Jeżeli chodzi o makarony to nie ma szału, ale na makarony należy przychodzić w poniedziałek Nieco niemrawa obsługa, ale to problem tego lokalu od zarania. Odpowiedz Link
kilovolt Re: Pizza u Włocha Bella Napoli 02.05.13, 15:39 Odkąd dodali stoliki na zadaszeniu przed lokalem problemów z wolnym miejscem raczej nie ma, w każdym razie zawsze jakiś stolik udało mie się znaleźć bez problemu. A pizza rzeczywiście jest tu wyjątkowa, choć nie mogę powiedzieć że najlepsza tylko po prostu inna jak ktoś tu już napisał. Zawsze z chęcią zjem tą pizzą bo jest bardzo dobra i jedyna w swoim rodzaju, ale jak jeden i drugi raz tu zjem to mam chęć na kolejny raz zjeść inny typ pizzy jak np. w Antipasto, a potem znowu chętnie tu wracam. Po prostu lubię różnorodność bo inaczej przejadłoby się to. A np. pizza w Antipasto jest też jedną z lepszych w swoim rodzaju i zupełnie inna niż u Włocha i nie mogę powiedzieć, która jest lepsza bo obie są zupełnie różne ale obie bardzo dobre. Odpowiedz Link
margala Re: Pizza u Włocha Bella Napoli 13.12.10, 22:26 Moja ulubiona pizza. Znacie lepszą w Warszawie? Ja nie. PozdrawiaM. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Pizza u Włocha Bella Napoli 14.12.10, 20:46 owszem, pizza u Włocha jest niezła, jest po prostu INNA, czy lepszej nie ma? nie wiem.. póki co faktycznie lepszej nie jadlam... Odpowiedz Link
eda076 Re: Pizza u Włocha Bella Napoli 31.12.10, 01:17 Znam, w Grand Azzuro. I warunki lokalu lepsze. Odpowiedz Link
siwy-zz Re: Gdzie zjeść na Bródnie - lokale i opinie 13.12.10, 18:01 Panie King dodałbym jeszcze Antipasto do listy "gdzie zjeśc na bródnie" Odpowiedz Link
magoo_king Re: Gdzie zjeść na Bródnie - lokale i opinie 13.12.10, 21:19 Panie Siwy mogłes sam dodać ale dołożyłem Czekamy zatem na opinię Odpowiedz Link
anikaone Re: Gdzie zjeść na Bródnie - lokale i opinie 21.04.13, 21:30 najlepiej w domu he he he Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Gdzie zjeść na Bródnie - lokale i opinie 02.05.13, 14:51 anikaone napisała: > najlepiej w domu he he he Swojsko, wiejskie klimaty? Odpowiedz Link