jgladosz 17.02.11, 11:25 WItam, poszukuje native speakera z okolic Bródna. Chcialabym pobierac lekcje 1-2 h tygodniowo. Czy ktos moze mi cos doradzić? Gdzie ewentualnei szukać? Pozdrawiam, jgz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaskronka Re: native speaker potrzebny 18.02.11, 11:33 Mam wspaniałego native-speakera, facet po 50-tce ale super człowiek i specjalista od dialogu.Cały czas gaduli z nim moja córa. Polecam z całego serca. Podaje maila: sudbury975@gmail.com lub sudsey@onet.eu Pozdrawiam, Olga Odpowiedz Link
jgladosz Re: native speaker potrzebny 19.02.11, 18:18 WItam, dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam, jgz Odpowiedz Link
zaskronka Re: native speaker potrzebny 25.03.11, 12:27 Nie ma za co, mam nadzieję, że się udało skontaktować Odpowiedz Link
pazurek3 Re: native speaker potrzebny 21.02.11, 10:42 A myślisz, że z 13 -stolatkiem też by sobie poradził? Dojażdża do uczniów czy trzeba jechac do niego? I czy on mówi trochę po polsku, czy tylko po angielsku (po jakiemu do niego pisac maila?). Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aazysk Re: native speaker potrzebny 23.02.11, 00:15 Hello, I can teach private lessons at my apartment in Bródno (Galeria Rębielińska) or anywhere in this area. Although I was born in Poland, I lived in the United States for over 17 years where I also studied. Therefore, for all practical reasons I have the same status as any native speaker. Currently, I teach English in language schools and companies in Warsaw. If you are interested, please contact me. (60min/60pln). E-mail: andrzejzysk@gmail.com Tel. 888 035 740 Andrzej Zyśk Odpowiedz Link
zaskronka Re: native speaker potrzebny 25.03.11, 12:28 Rozumie wszystko po polsku, radzi sobie troszkę z wysławianiem się, ale nie za dużo, myślę, ze i do 13 latka spokojnie. To bardzo fajna postać Pozdrawiam Odpowiedz Link