Dodaj do ulubionych

native speaker potrzebny

17.02.11, 11:25
WItam,

poszukuje native speakera z okolic Bródna. Chcialabym pobierac lekcje 1-2 h tygodniowo. Czy ktos moze mi cos doradzić? Gdzie ewentualnei szukać?

Pozdrawiam,

jgz
Obserwuj wątek
    • zaskronka Re: native speaker potrzebny 18.02.11, 11:33
      Mam wspaniałego native-speakera, facet po 50-tce ale super człowiek i specjalista od dialogu.Cały czas gaduli z nim moja córa. Polecam z całego serca. Podaje maila: sudbury975@gmail.com lub sudsey@onet.eu
      Pozdrawiam, Olga
      • jgladosz Re: native speaker potrzebny 19.02.11, 18:18
        WItam,

dziękuję serdecznie za odpowiedź.

Pozdrawiam,
        jgz
        • zaskronka Re: native speaker potrzebny 25.03.11, 12:27
          Nie ma za co, mam nadzieję, że się udało skontaktować smile
      • pazurek3 Re: native speaker potrzebny 21.02.11, 10:42
        A myślisz, że z 13 -stolatkiem też by sobie poradził? Dojażdża do uczniów czy trzeba jechac do niego? I czy on mówi trochę po polsku, czy tylko po angielsku (po jakiemu do niego pisac maila?). Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
        • aazysk Re: native speaker potrzebny 23.02.11, 00:15
          Hello,

I can teach private lessons at my apartment in Bródno (Galeria Rębielińska) or anywhere in this area. Although I was born in Poland, I lived in the United States for over 17 years where I also studied. Therefore, for all practical reasons I have the same status as any native speaker. Currently, I teach English in language schools and companies in Warsaw.
          If you are interested, please contact me. (60min/60pln).

E-mail: andrzejzysk@gmail.com
          Tel. 888 035 740

Andrzej Zyśk

• zaskronka Re: native speaker potrzebny 25.03.11, 12:28
          Rozumie wszystko po polsku, radzi sobie troszkę z wysławianiem się, ale nie za dużo, myślę, ze i do 13 latka spokojnie. To bardzo fajna postać smile Pozdrawiam
          • pazurek3 Re: native speaker potrzebny 07.04.11, 10:11
            Dzięki za konkretne informacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka