Dodaj do ulubionych

urolp - sprawdzone miejsca

23.07.11, 20:44
Witam,
szukam sprawdzonego! miejsca na parodniowy odpoczynek.

Czy ktoś?
może był i może polecić jakiś ośrodek albo miejsce gdzie można wynająć domek w lesie nad jeziorem. Chodzi mi o to, żeby domki były zadbane z łazienkami . Chciałbym aby ośrodek miał własny dośtęp do jeziora.
Pozdrawiam
Paweł

P.S
To samo pytanie, ale dotyczące Bieszczad.
Gdzie można pojechać w ciemno?
Obserwuj wątek
    • taka_prawda500 Re: urolp - sprawdzone miejsca 25.07.11, 21:30
      www.mazury.com.pl/malin/
      • kam98 Re: urolp - sprawdzone miejsca 26.07.11, 10:20
        osrodekdanusia.pl/
        Super smile
        • paeel Re: urolp - sprawdzone miejsca 26.07.11, 10:31
          Bardzo dziękuję.
          Lidzbark znam, ale kojarzy mi się z zatrutym jeziorem przez garbarnię i zakazem kąpieli.
          Ten drugi wygląda zachęcająco. Czy Pan/Pani była tam?
          Może ktoś jeszcze poleci coś na odludziu?
          Pozdrawiam
          • kam98 Re: urolp - sprawdzone miejsca 26.07.11, 16:05
            W Ośrodku byłam. Warunki jak najbardziej godne polecenia.Domki odnowione ,z ubikacją i prysznicem. Z pomostu (który widać na zdjęciu) można łowić rybki. Na okrągło widać tam wędkarzy. Jedzenie przepyszne, solidne porcje. Włoch, który obecnie Ośrodek prowadzi stara się na 6-tkę. Miejsce dobre zarówno dla rodzin z dziećmi jak i lubiących sobie połowić czy pozbierać grzybki smile
            Jeszcze jedną zaletą jest to,że miejsce jest stosunkowo ,,blisko" Warszawy, a poczuć się można tam jak na dalszych Mazurach! Polecam serdecznie.
          • taka_prawda500 Re: urolp - sprawdzone miejsca 26.07.11, 16:51
            W Malinówce byłam 3 lata temu. ośrodek był świeżo po remoncie. Piękny las, warunki dobre zarówno w pawilonie (z ostatniego piętra piękny widok na jezioro) jak i w domkach tzn. łazienki z prysznicami. Co do jedzenia nie wypowiem się, gdyż żywiliśmy się grillem, kiełbaskami z ogniska (byliśmy dużą grupą na Majówce czyli w wolne dni 30.04.-3.05), a na obiady wszyscy jeździliśmy do restauracji do Ełku z bardzo smacznym jedzonkiem (jedyny minus - wielkie porcje za duże dla kobiet) pięknie położonej nad jeziorem w środku miasta - 13 km od ośrodka. Ośrodek jest raczej na odludziu, plaża i pomost bezpośrednio przed ośrodkiem.
            • ra_ven Re: urolp - sprawdzone miejsca 18.01.14, 18:59
              A ta Malinówka? Tekst linka
              • olajosz Re: urolp - sprawdzone miejsca 19.01.14, 13:09
                A może jakaś podpowiedż na Suwalszczyznę,dla dorosłych ,bez dzieci.
                • hansk Re: urolp - sprawdzone miejsca 21.01.14, 18:42
                  Polecam obejrzenie wakacyjnego filmiku, może tam spędzicie miło wakacje
                  www.youtube.com/watch?v=3LAsAkjBziM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka