Dodaj do ulubionych

wspólne spacery mam

12.02.12, 13:35
hej
jestem mamą dwuletniej dziewczynki i mieszkam w okolicach ratusza
chetnie poznam mame w podobnym wieku do mnie (26) z dzieciaczkiem w podobnym wieku do mojej małej na wspólne chocby krótkie (półgodzinne) spacery
albo na wypady do sali zabaw
nudzi nam sie smile
Obserwuj wątek
    • fil.ona Re: wspólne spacery mam 13.02.12, 07:49
      Jestem mamą 2 chłopców (2 latka i prawie 1 rok)Często chodzimy do malinowa i brakuje starszemu koleżanki w podobnym wieku smileMoże się umówimy (mam 28 lat)Spacery odpadają .czekamy do wiosny smile
      • isiaisia Re: wspólne spacery mam 16.02.12, 10:01
        hej bardzo chetnie
        a jaki jest koszt tej sali zabaw? bo na stronie to tylko o jaks karnetach piszą
        moj mail isiaisia@gazeta.pl
    • antystar2 Re: wspólne spacery mam 25.02.12, 22:10
      spacerów nie mam - stop - siedzę na Białołęce - stop - chętnie wyjdę - stop
    • 1984mama Re: wspólne spacery mam 29.02.12, 18:49
      Ja też chętnie poznam taką mamą na spacery czy kawkę. Moje dziecko ma 4 miesiące a mieszkam w okolicy Parku Bródnowskiego. Też mi się nudzi...
    • indefinite2 Re: wspólne spacery mam 03.03.12, 22:05
      ja też urzęduję na Białołęce (tej ZIELONEJ) i spaceruję smile albo po białołęckich ścieżkach, albo po Parku Bródnowskim i okolicach albo... no właśnie.. też jestem otwarta na propozycje smile mój synek ma 2l i 8 m-cy i też chętnie znalazłby jakiegoś kumpla/kumpelkę do zabaw smile
      • ewaibartek Re: wspólne spacery mam 06.03.12, 14:02
        no to ja tez jestem chetna tylko wyleczymy kaszel smile dzieci w sygnaturach,ja mam 29lat
        kiedyś malinowo kosztowało 10 zł z godzine zabawy,a teraz to nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka