Dodaj do ulubionych

Nowy klub bilardowy na Bródnie ponad 600m2

28.04.12, 08:56
Zapraszamy do największego klubu bilardowego na Targówku na powierzchni ponad 600m2 postawiliśmy 7 nowych pełno wymiarowych stołów Gladiator Shining 9Ft .Ceny stołów za godzinę gry najtańsze w mieście.Posiadamy również duży ogródek piwny ,parkiet do tańca , darty , piłkarzyki , jak i najwiękrzy telebim , na którym wyświetlamy transmisję sportowe , i oczywiście internet wi-fi.

CENY: Bilardu

Od godz. 12:00 do 17:00 - (16zł) / h

Od godz. 17:00 do 3:00 - (20zł) / h

STUDENCKI WTOREK I ŚRODA PIWO 6zł BILARD 15zł

ORGANIZACJA IMPREZ: Firmowych , urodzinowych i innych

Turniej bilardowy 8 bil dla amatorów w każdy Poniedziałek od 18:00

Szkółka bilardowa w każdą niedzielę (zapisy i szczegóły w klubie dla klubowiczów free)

Wysockiego 10
www.klubbilardowy.waw.pl
Obserwuj wątek
    • szymciolo1 Re: Nowy klub bilardowy na Bródnie ponad 600m2 28.04.12, 11:09
      Ceny nie są najtańsze w mieście!
      Na Bielanach można zagrać za 15 zł, na Bródnie za 12 Zł za godzinę.
      Tzn, że kłamią. Mogą również mieć piwo chrzczone albo krzywe lotki....
      • zyzio126 Ale żeś się przyje..ł do klubiku 28.04.12, 14:43
        Mówisz o tym klubie na Bielanach co w piwnicy jest BielB..... Raczej taniej to tam nie ma 20 zł . Stoły mają, nie powiem dobre sukno dobre ale dalej jest w piwnicy i piwa nie chrzczą bo nie mają koncesji na alkohol bo jest w bloku mieszkalnym i jak wspomniałem w piwnicy.
        A jeżeli jesteś taki mądrala to napisz jak można z nalewaka i beczki piwo dorabiac heheh Jedziesz mi tu lipą. Po wielu klubach bilardowych latam i wiem co gdzie piszczy.
        Klub na bielanach jest jeden i ceny znam zresztą mają na stronie .
        ..........Coś czuję że konkurencja smaruje na Semaforka
        Coś masz do powiedzenia w tej sprawie??. Porównaj ceny jednego i drugiego ze ston www
        I gdzie masz bilard na bródnie oprócz Semafora , jakieś podrzędne paby może mają sztukę albo dwie zmęczone przebiegiem. W Semaforze są nowe sztuki i póki co po prawej stronie wisły nie ma klubu większego i lepszego.
        Pozdrawiam

• klubbilardowysemafor Już go ustaliłem, to nie konkurencja 28.04.12, 16:24
      Już go ustaliłem to nie konkurencja, taka łajza z Podgrodzia 32 lata ma .
      Będzie takie żeczy pisał to w końcu zatrzyma się na tych 32 latkach. Bydle niezdaje sobie wogóle sprawy co wypisuje i jak może zaszkodzić ale i na takich są sposoby .
      I tak siedzi w domu roboty nie ma bo może by wpadł na bilarda ale za drogo to smaruje że piwo chrzczą , lotki krzywe itd. Wpadnij to ci dam w bilarda pograć i tym chrzczonym piwem poczęstuje.
      Pisze na forum że dzwon mu w kościele przeszkadza że spółdzielnie przekręty robią
      Czy on jest normalny 32lata a takimi żeczami się zajmuje 15 stron po 10 wyników wyszukiwania to daje 150 wpisów . Weż sobie baby poszukaj bo marnie skończysz
      Przesyłam link z jego wypocinami www.google.pl/#q=szymciolo1&hl=pl&prmd=imvns&filter=0&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=64a71511b4f89992&biw=1151&bih=625

• bun01 Re: Już go ustaliłem, to nie konkurencja 04.05.12, 10:55
        Groźby karalne, nieznajomość ortografii - na fajnym poziomie musi być ten klubik wink

Ale fakt, że malkontentów nie brakuje, pewnie nawet w życiu nie miał kija w rękach, klubu nie widział a wie że niefajny, piwa nie pił, a wie, że niedobre, zuch! wink
        • zyzio126 Następny forumowicz 04.05.12, 12:12
          Na etacie jeteście , pieniądze dostajecie z gazety
          Ile to można smorowac i doszukiwac się dziury w całym
          Link do postów tych przygłupów jest tego cała masa na forum

forum.gazeta.pl/forum/w,16112,129428766,129428766,do_bun01.html
          • bun01 Re: Następny forumowicz 04.05.12, 12:27
            O kolejny szpanuje umiejętnością korzystania z wyszukiwarki ROTFL
            A przygłupa to w lustrze poszukaj, pogoń konika to się zluzujesz wink
            • zyzio126 [...] 04.05.12, 21:45
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
              • bun01 Re: Następny forumowicz 05.05.12, 07:53
                Wiesz co to są "groźby karalne"? A słownik ortograficzny?
                Próbowałeś kiedyś używać mózgu?
                Co to jest "NIC" smile))
                Tak czy inaczej policja będzie ustalała Twój adres, bo swój sam podam.
                Jeżeli ten klubik jest dostosowany do Twojego poziomu to gratuluję speluny.

Pokój z Tobą! smile
                • anikaone Re: Następny forumowicz 20.05.12, 01:20
                  gdybym była właścicielką tego typu klubu to z pewnościa trzymałabym poziom swoich wypowiedzi, żeby nie odstraszyc klientów a juz na pewno nie robiłabym takich błędów ortograficznych. Pan właściciel/ka wywołuje odwrotny efekt od zamierzonego. Zamiast przyciągać i zachęcać klientów, odstrasza... A szkoda... Pozdrawiam
                  ps. wyobrażam sobie że ten klub prowadzi pan "karku" he he he z czarnej beemy
                  • xeroce Re: Następny forumowicz 21.05.12, 22:48
                    piwo żadna rewelacja
                    7 zł za szklankę. Mój chłop nie był wstanie dopić - mówił że zagazowane zbyt. No on ma problemy z wątrobą, to narzeka. Ja piłam z sokiem i nie mam się do czego przyczepić - w zachwyty też nie wpadam, bo za tę cenę to i świeższe powinno być i jakis bukiet smaku pozostawiać na podniebieniu; przyjemny co najmniej.
                    Wystrój lokalu taki sobie. Właściwie to co przyciąga by zajrzeć, to sława dawnego Semafora. No ale to nie jest dawny Semafor i chyba długo nie będzie. Kazdy kto szukac będzie w nim wspomnień i nostalgii lat 80tych - wyjdzie zawiedziony. Kazdy kto szukac będzie ekskluzywności dawnego Semafora, tez jej nie znajdzie.

Ale brawa dla właścicieli że próbują coś działać i moze gdy nie będą zbyt pazerni na kasę - to coś nowego stworzą. Może warto na początek zmienić nazwę, bo Semafor to była ekskluzywna restauracja z ówczesnymi celebrytami, a nie klub bilardowy z lokalną żulią.

• sibeliuss Re: Następny forumowicz 22.05.12, 11:38
                      xeroce napisała:

> piwo żadna rewelacja
                      > 7 zł za szklankę. Mój chłop nie był wstanie dopić

To jest lokal gay-friendly?
                      • xeroce Re: Następny forumowicz 22.05.12, 14:56
                        skoro ciebie wpuscili to widac ze tak.
                        • sibeliuss Re: Następny forumowicz 22.05.12, 15:00
                          Ty byłeś z mężem.
                          Jak wiemy jesteś w 100% facetem, zatem skoro masz chłopa to chyba logiczne, że pytam o rodzaj lokalu.
                          • xeroce Re: Następny forumowicz 22.05.12, 18:46
                            twoja wiedza wypływa wyłącznie z twojego przeświadczenia, które nie musi być prawdą smile.
                            Opierasz ją na wypowiedziach MK, który bierze mnie za jednego ze swoich kolegów smile.
                            Czy we wszystko co pisze i mówi MK wierzysz???

Jestem Polką pochodzenia Israelskiego od wielu pokoleń. Część życia spędziłam w Oslo. Miałam skrajnie feministyczne i lewicowe poglądy, do czasu objęcia władzy przez g...rzy w trampkach, którzy pełnią ją do dziś. Właśnie, czemu wyciąłeś mój wpis o sondażu????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka