d-a-b-i-77 18.06.12, 15:47 Witam, Czy możecie polecić szkołę języka angielskiego dla zerówkowicza? Syn będzie chodził do 285 więc najbliżej nam do Helen Doron ale mało jest informacji i opinii o tej szkole. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaskronka Re: angielski dla dzieci 19.07.12, 10:08 Witam, mieszkam przy 285, moja córka studentka na kierunku "tłumaczenia specjalistyczne" ze znajomością potwierdzoną najwyższymi państwowymi certyfikatami 2 języków-angielskiego i włoskiego jeździ do ucznia udziela korepetycji i uczy dzieci oraz dorosłych. Polecam serdecznie, podaję maila: zaskronka@wp.pl Odpowiedz Link
a10188 Re: angielski dla dzieci 25.07.12, 06:50 Mój syn chodził do Helen Doron i stwierdzam, że efektywność nauczania była kiepska. Po roku zrezygnowałam, kształcenie w innej formie okazało się dużo skuteczniejsze, efektywniejsze. Odpowiedz Link
d-a-b-i-77 Re: angielski dla dzieci 27.07.12, 09:18 "kształcenie w innej formie okazało się dużo skuteczniejsze, efektywniejsze" jaka inna forma kształcenia sprawdziła się u Twojego dziecka? Odpowiedz Link
bozenka19781 Re: angielski dla dzieci 27.08.12, 12:55 Ja polecam Pygmalion. Moja córeczka będzie tam chodziła drugi rok a ma dopiero 5 lat. Odpowiedz Link