dominika_t 20.10.13, 21:03 Polećcie coś sensownego, pls, może być Targówek , Białołęka lub też okoliczne Marki, Ząbki itd. najchętniej żeby restauracja miała jakiś ogród na zewnątrz lub inną przestrzeń gdzie młodsi goście będą mogli się wyszaleć dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawaw Re: restauracja na obiad po Komunii??? 20.10.13, 21:18 jeszcze nie byłam ale fajnie wygląda naskrajnej.pl/galeria-ogrod_lesny.html jak juz cos fajnego znajdziesz to napisz koniecznie a tu polecane przez sąsiadów www.fortpiontek.pl/restauracja-i-kawiarnia www.hotelpodlasem.oit.pl/ Odpowiedz Link
lawkeeper Re: restauracja na obiad po Komunii??? 20.10.13, 21:27 Kacperek (Św. Wincentego) albo lepiej Stokrotka lub Kefirek (Kondratowicza) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: restauracja na obiad po Komunii??? 21.10.13, 08:23 lawkeeper napisał(a): > Kacperek (Św. Wincentego) albo lepiej Stokrotka lub Kefirek (Kondratowicza) > Tylko do lasu tak jakby kawałek. Odpowiedz Link
mmagi Re: restauracja na obiad po Komunii??? 21.10.13, 13:11 pogrzeb w watkach,to już przerabiane było Odpowiedz Link
mmagi ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 21.10.13, 13:16 recenzjesal.blogspot.com/2010/11/w-ogrodach-kobyka.html Odpowiedz Link
tutul Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 21.10.13, 20:34 www.hoteltwins.pl/index.php?page=restauracja Odpowiedz Link
tutul Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 21.10.13, 20:36 Bardzo przyjemne miejsce.Miałysmy tam spotkanie klasowe.Obsługa bardzo miła,ogród i parking na miejscu,niedaleko do ratusza Baiałołęki... Odpowiedz Link
mmagi Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 22.10.13, 12:26 super tylko dlaczego podpinasz sie pod moją odpowiedz??? Odpowiedz Link
tutul Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 22.10.13, 13:44 Nie wiedziałam,że tylko ty masz monopol...ale cofam to podpięcie,bo wykasować nie mogę. Odpowiedz Link
tutul Cofam podpięcie 22.10.13, 13:47 I znów,ale teraz to z prędkości.Jeszcze raz cofam Odpowiedz Link
mmagi Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 28.10.13, 16:08 nie mam monopolu,tylko jak chcesz coś komus doradzić to sie podepnij pod jego post,tyle Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 22.10.13, 21:31 mmagi napisała: > super tylko dlaczego podpinasz sie pod moją odpowiedz??? > A dlaczego nie? Odpowiedz Link
mmagi Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 28.10.13, 16:10 a dlatego,ze to była porada dla Dominiki a nie dla mnie,pierwszy raz na forum,że sie dziwi?? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 28.10.13, 16:22 To Ty jesteś tak fantastyczna, że nie potrzebujesz porad Odpowiedz Link
mmagi Re: ewentualnie ,córka miała tu wesele:) 29.10.13, 16:00 ja już jestem po komunii i niepotrzebna mi restauracja na obiad mądrala Odpowiedz Link
dominika_t Re: restauracja na obiad po Komunii??? 22.10.13, 18:20 No dzięki, wiem że temat był wałkowany ale trochę się zmienia w tej materii Na skrajnej znam i to jest super miejsce , dobre jedzenie z tym że po podliczeniu wszystkiego robi się spora kwota za jedną osobę, że nie wspomnę o podsumowaniu, dopłacie za serwis 10% itd. Rozumiem że Kefirek i Stokrotka to żart . Na resztę popatrzę. Dzięki Odpowiedz Link
dagielka Re: restauracja na obiad po Komunii??? 28.07.14, 12:39 @ dominika t, masz bardzo fajne miejsce niedaleko Warszawy. Jak wyjedziesz za miasto od strony białołęki to jest to jakieś 15-20km. Wiem, że organizują tam między innymi wesela, komunie i chrzty. Byłam tam 2 lata temu, na przyjęciu weselnym znajomych. Było bardzo fajnie, czyściutko no i elegancko. Hotel nazywa się riviera. tego co pamiętam to poszukiwania mojej koleżanki trwały dość długo bo była dosyć wybredna Odpowiedz Link
aann_aa Re: restauracja na obiad po Komunii??? 13.10.14, 12:50 Restauracja 99na Jana Pawła w Centrum Odpowiedz Link
sibeliuss Re: restauracja na obiad po Komunii??? 13.10.14, 12:53 aann_aa napisał(a): > Restauracja 99na Jana Pawła w Centrum To forum Bródna, zatem niejako logiczne, że szukamy czegoś lokalnego i normalnego cenowo. Odpowiedz Link
kowcia Re: restauracja na obiad po Komunii??? 13.10.14, 18:50 wlasciwie to w okolicy wszystko zajete. moze w klubie jowisz jeszcze cos jest wolnego. Odpowiedz Link
mm.00 Re: restauracja na obiad po Komunii??? 28.04.15, 16:09 My polecamy restaurację Dekagram na Emilii Plater 9/11. Fajne podejście do klienta, umiarkowane ceny i jeszcze można dogadać się co do menu. My dostaliśmy 2 zupy do wyboru dla gości, 2 dania główne i fantastyczny deser, których zostaliśmy poczęstowani kiedy dogadywaliśmy szczegóły obiadu. Naprawdę POLECAMY! jak coś to ich strona www.restauracjadekagram.pl Odpowiedz Link
mmagi Re: restauracja na obiad po Komunii??? 29.04.15, 12:48 no suuper,z Bródna na Emilli Plater ,fajna sprawa Odpowiedz Link