okri2 okri2 24.07.09, 00:02 okri2 - Asia Mam 29 lat, z zawodu muzyk (cokolwiek miałoby to znaczyć Od 10 lat towarzyszy mi Ukochany, który od 6 lat jest moim mężem, a od kwietnia 2008 roku ojcem naszej córeczki Liwuni. KK. A.. i mieszkam w Czewie, mieście jak to inni nazywają "pod latarnią najciemniej" lub jak aktualny prezydent przewrotnie nazywa "Cz-wa to Dobre miasto". Odpowiedz Link
mamalgosia Re: okri2 24.07.09, 09:16 W tym mieście urodził się mój Mąż. Muszę sobie przemysleć Twoje słowa Odpowiedz Link
ankups Ankups 25.07.09, 22:27 Anna 25 lat czworo Dzieci - troje w niebie, najstarsza córka z nami KK Odpowiedz Link
stukotek stukotek 25.08.09, 10:34 lat 34 Dwie córeczki - 5,5 roku i 9 miesięcy. szczęsliwa żona swego męża od lat ponad 7. Odpowiedz Link
azile.oli Re:azile.oli 28.09.09, 09:34 Jestem mężatką, katoliczką, matką dwójki nastoletnich dzieci. Mam 38 lat, z zawodu- nauczycielka. Odpowiedz Link
wiesia140 Re:azile.oli 02.10.09, 10:31 To i ja się przedstawię. Jestem chrześcijanką wyznania rzymsko-katolickiego. Mam dwójkę niepełnosprawnych umysłowo , ale przekochanych dzieci ( chłopiec i dziewczynka).Jestem mężatką z zawodu pielęgniarka nie pracująca. Od miesiąca działam w Odnowie w Duchu Świętym. Odpowiedz Link
7sikoreczka7 7sikoreczka7 10.02.10, 09:43 IMIĘ: Asia, 32lata. ŻYCIE: Szczęśliwa mężatka i równie szczęśliwa matka: trzech synów i dwie córcie(wiek:8,6,4,2 i pół roku). )))))))) MIASTO: zach-pd okolice Warszawy WYZNANIE: zdecydowanie rzymsko-katolickie, wciąż "pragnę pragnąć", ufam, ale i poszukuję... PASJE: piszę książki dla dzieci - "z przesłaniem ", felietony, reportaże, redaguję strony dla najmłodszych w katolickim czasopiśmie. Poza tym fotografia, wychowanie dzieci, rodzina, zagadki logiczne, przyroda. TEMPERAMENT: spontaniczna (niektórzy mówią, że szalona), ogromnie angażuję się w to co robię, a szczególnie w relacje. )))) Odpowiedz Link
ula27121 ula27121 17.02.10, 21:19 Nie przedstawiałam się, bo nie wiedziałam co napisać ale chyba czas na mnie. Ula, 31 lat, dwoje dzieci (prawie 6 i prawie 4), jestem lekarzem, uwielbiam teatr, ptactwo i robótki ręczne. Męża też mam i rybki. Odpowiedz Link
11buba 11buba 19.03.10, 14:31 witam wszystkich, mam na imię Agnieszka, mam 29 lat, męża, a od 3 stycznia tego roku jestem mamą i wreszcie mam kogo wychowywać A tak się złożyło, że chcemy naszego syna wychować w wierze, problem w tym, że trochę brakuje nam wsparcia i przykładu wśród rodziny czy przyjaciół, a że sami dopiero się uczymy żyć "po Bożemu", więc brakuje nam pewnej naturalności. Właśnie rozważam, czy chcę wracać do pracy, czy raczej "poświęcić się" macierzyństwu. pozdrawiam Odpowiedz Link
niebudka niebudka 27.04.10, 13:15 Witam wszystkich serdecznie Mam 34 lata, cudownego męża (tu na forum ma nick "sunday") i 2-letniego synka. Jesteśmy w Kościele rzymskokatolickim. Odpowiedz Link
jola_ep jola_ep 26.07.10, 18:02 Kościół katolicki, z sentymentem w stronę prawosławia (całkiem spory procent rodziny). Dwójka dzieci, jedno prawie nastolatek, drugie pełnoprawne. Mam wspaniałego męża, w którym nadal jestem zakochana nieco ślepą miłością Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
zniemczyk zniemczyk 26.07.10, 23:53 Witam Mam 28 lat, 21-miesięcznego synka i kochanego męża. Mieszkamy od kilku miesięcy w Zabrzu. Należymy do kościoła rzymsko-katolickiego. W październiku/listopadzie spodziewamy się kolejnego potomka Odpowiedz Link
paula.anna paula.anna 26.10.10, 09:34 na razie głównie czytam, za to coraz uważniej. jestem psychologiem,obecnie bardzo tęsknię za powrotem do pracy, niestety (znowu) muszę ją znaleźć... mężatka od 5 lat 4 m-ce temu doświadczyłam mocno boskiej opieki - dość niespodziewanie, w domu, praktycznie w samotności, urodziłam drugą córkę. wiem, ile rzeczy mogło pójść "nie tak", jak źle mogło się to skończyć. na szczęście KTOŚ czuwał i wszystko poszło dobrze Matylda urodziła się zdrowa i silna jest bardzo wyjątkowa dla nas i nie tylko dla nas mam też 3 letnią Anię Odpowiedz Link
magdafront magdafront 26.10.10, 18:51 Mam 30 lat, jestem z Krakowa, mezatka od 2 lat, mam 15-miesiecznego synka, Filipka Naleze do kosciola rzymsko-katolickiego, maz w zasadzie niewierzacy... Odpowiedz Link
kotkowa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 15.02.11, 11:25 To ja też napiszę o sobie więcej. Mam 32 lata, męża i 10-miesięcznego synka Krzysia. Jesteśmy z Poznania (parafia Opatrzności Bożej). Jestem wierząca, choć tak naprawdę praktykująca i wierząca świadomie dopiero może od 2-3 lat. Czasem jestem między młotem, a kowadłem, bo moja rodzina (rodzice, rodzeństwo) są niepraktykujący, często krytyczni wobec kościoła, rodzina męża z kolei jest bardzo wierząca i praktykująca, ale w sposób, który nie zawsze mi odpowiada. Staram się więc znaleźć własną drogę wiary, być dobrym człowiekiem, rozumieć dlaczego to, co zaleca kościół jest uzasadnione i dobre, słowem wgryźć się w temat. Wiele zrozumiałam, wiele Bogu zawdzięczam, staram się mu ufać w każdej sprawie. A Was serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
51pdeta Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 21.02.11, 23:20 Ja jestem 52 letnią mężatką z 29 letnim stażem . Mam 3 dzieci , jedną synową i 2 wnuczki. Jestem wierząca i praktykująca od urodzenia . Od 1974 roku w Rochu Oazowym ( jeszcze ze sługą Bożym ks. Franciszkiem Blachnickim). od 1993 roku w ruchu Domowego Kościoła. Przeżywam problemy z dorosłymi dziećmi i ich spojrzeniem na wiarę i Koścół. Wierzę ,kocham . i pokładam nadzieję , ale nade wszystko ufam ! Odpowiedz Link
nowako-wa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 23.02.11, 19:45 Mam na imię Renata , mam 39 lat i 3 dzieci (26l ,18l, 11miesięcy)Najstarszy to nabyty "wtórnie" i mamy z Nim nie lada kłopoty... Katoliczką jestem od urodzenia, ale taką swiadomą po głębokim nawróceniu od 4 lat...I bardzo cenie dar wiary- drogo nas z mężem kosztował- dlatego codziennie jesteśmy na mszy ( najmłodsze dziecie z nami ) dziekujemy, wstawiamy sie i wciąż pogłębiamy relacje... Moje życie bez Boga nie miałoby sensu , więc trzymam się GO kurczowo Odpowiedz Link
kotkowa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 25.02.11, 13:40 Cześć nowako-wa! Jak miło, że tu zawitałaś Odpowiedz Link
nowako-wa kotkowa 25.02.11, 14:48 przyszłam za Tobą po zapachu A tak poważnie to tu sie nie muszę hamować , a kierowanie się wiarą w codziennym życiu dla mnie bardzo ważne. Miło mieć tu wsparcie w młodej mamusi Odpowiedz Link