Dodaj do ulubionych

Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych:))

• okri2 okri2 24.07.09, 00:02
      okri2 - Asia
      Mam 29 lat, z zawodu muzyk (cokolwiek miałoby to znaczyć smile
      Od 10 lat towarzyszy mi Ukochany, który od 6 lat jest moim mężem, a od kwietnia
      2008 roku ojcem naszej córeczki Liwuni.
      KK.
      A.. i mieszkam w Czewie, mieście jak to inni nazywają "pod latarnią najciemniej"
      lub jak aktualny prezydent przewrotnie nazywa "Cz-wa to Dobre miasto".
      • mader1 Re: okri2 24.07.09, 08:16
        piękny zawód smile i ciepło powiało z Twojego wpisu smile
      • mamalgosia Re: okri2 24.07.09, 09:16
        W tym mieście urodził się mój Mąż. Muszę sobie przemysleć Twoje
        słowasmile
    • ankups Ankups 25.07.09, 22:27
      Anna
      25 lat
      czworo Dzieci - troje w niebie, najstarsza córka z nami
      KK
      • stukotek stukotek 25.08.09, 10:34
        lat 34
        Dwie córeczki - 5,5 roku i 9 miesięcy.

szczęsliwa żona swego męża od lat ponad 7.

• azile.oli Re:azile.oli 28.09.09, 09:34
      Jestem mężatką, katoliczką, matką dwójki nastoletnich dzieci. Mam 38
      lat, z zawodu- nauczycielka.
      • wiesia140 Re:azile.oli 02.10.09, 10:31
        To i ja się przedstawię. Jestem chrześcijanką wyznania
        rzymsko-katolickiego. Mam dwójkę niepełnosprawnych umysłowo , ale
        przekochanych dzieci ( chłopiec i dziewczynka).Jestem mężatką z zawodu
        pielęgniarka nie pracująca. Od miesiąca działam w Odnowie w Duchu Świętym.
    • 7sikoreczka7 7sikoreczka7 10.02.10, 09:43
      IMIĘ: Asia, 32lata.

ŻYCIE: Szczęśliwa mężatka i równie szczęśliwa matka: trzech synów i dwie
      córcie(wiek:8,6,4,2 i pół roku). smile))))))))

MIASTO: zach-pd okolice Warszawy

WYZNANIE: zdecydowanie rzymsko-katolickie, wciąż "pragnę pragnąć", ufam, ale i
      poszukuję...

PASJE: piszę książki dla dzieci - "z przesłaniem wink ", felietony, reportaże,
      redaguję strony dla najmłodszych w katolickim czasopiśmie. Poza tym fotografia,
      wychowanie dzieci, rodzina, zagadki logiczne, przyroda.

TEMPERAMENT: spontaniczna (niektórzy mówią, że szalona), ogromnie angażuję się w
      to co robię, a szczególnie w relacje. smile))))
    • ula27121 ula27121 17.02.10, 21:19
      Nie przedstawiałam się, bo nie wiedziałam co napisać ale chyba czas na mnie.
      Ula, 31 lat, dwoje dzieci (prawie 6 i prawie 4), jestem lekarzem, uwielbiam
      teatr, ptactwo i robótki ręczne. Męża też mam i rybki.
    • 11buba 11buba 19.03.10, 14:31
      witam wszystkich,

mam na imię Agnieszka, mam 29 lat, męża, a od 3 stycznia tego roku jestem mamą i
      wreszcie mam kogo wychowywaćsmile

A tak się złożyło, że chcemy naszego syna wychować w wierze, problem w tym, że
      trochę brakuje nam wsparcia i przykładu wśród rodziny czy przyjaciół, a że sami
      dopiero się uczymy żyć "po Bożemu", więc brakuje nam pewnej naturalności.

Właśnie rozważam, czy chcę wracać do pracy, czy raczej "poświęcić się"
      macierzyństwu.

pozdrawiam
    • niebudka niebudka 27.04.10, 13:15
      Witam wszystkich serdecznie smile

Mam 34 lata, cudownego męża (tu na forum ma nick "sunday") i 2-letniego synka.
      Jesteśmy w Kościele rzymskokatolickim.
    • jola_ep jola_ep 26.07.10, 18:02
      Kościół katolicki, z sentymentem w stronę prawosławia (całkiem spory procent rodziny).

Dwójka dzieci, jedno prawie nastolatek, drugie pełnoprawne.

Mam wspaniałego męża, w którym nadal jestem zakochana nieco ślepą miłością smile

Pozdrawiam
      Jola
    • zniemczyk zniemczyk 26.07.10, 23:53
      Witam smile Mam 28 lat, 21-miesięcznego synka i kochanego męża. Mieszkamy od kilku
      miesięcy w Zabrzu. Należymy do kościoła rzymsko-katolickiego. W
      październiku/listopadzie spodziewamy się kolejnego potomka wink
    • paula.anna paula.anna 26.10.10, 09:34
      na razie głównie czytam, za to coraz uważniej.

jestem psychologiem,obecnie bardzo tęsknię za powrotem do pracy, niestety (znowu) muszę ją znaleźć...
      mężatka od 5 lat

4 m-ce temu doświadczyłam mocno boskiej opieki - dość niespodziewanie, w domu, praktycznie w samotności, urodziłam drugą córkę. wiem, ile rzeczy mogło pójść "nie tak", jak źle mogło się to skończyć.
      na szczęście KTOŚ czuwał i wszystko poszło dobrze smile Matylda urodziła się zdrowa i silna
      jest bardzo wyjątkowa dla nas i nie tylko dla nas wink
      mam też 3 letnią Anię
    • magdafront magdafront 26.10.10, 18:51
      Mam 30 lat, jestem z Krakowa, mezatka od 2 lat, mam 15-miesiecznego synka, Filipka smile Naleze do kosciola rzymsko-katolickiego, maz w zasadzie niewierzacy...
    • kotkowa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 15.02.11, 11:25
      To ja też napiszę o sobie więcej. Mam 32 lata, męża i 10-miesięcznego synka Krzysia. Jesteśmy z Poznania (parafia Opatrzności Bożej). Jestem wierząca, choć tak naprawdę praktykująca i wierząca świadomie dopiero może od 2-3 lat. Czasem jestem między młotem, a kowadłem, bo moja rodzina (rodzice, rodzeństwo) są niepraktykujący, często krytyczni wobec kościoła, rodzina męża z kolei jest bardzo wierząca i praktykująca, ale w sposób, który nie zawsze mi odpowiada. Staram się więc znaleźć własną drogę wiary, być dobrym człowiekiem, rozumieć dlaczego to, co zaleca kościół jest uzasadnione i dobre, słowem wgryźć się w temat. Wiele zrozumiałam, wiele Bogu zawdzięczam, staram się mu ufać w każdej sprawie. A Was serdecznie pozdrawiam smile
      • 51pdeta Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 21.02.11, 23:20
        Ja jestem 52 letnią mężatką z 29 letnim stażem . Mam 3 dzieci , jedną synową i 2 wnuczki. Jestem wierząca i praktykująca od urodzenia . Od 1974 roku w Rochu Oazowym ( jeszcze ze sługą Bożym ks. Franciszkiem Blachnickim). od 1993 roku w ruchu Domowego Kościoła. Przeżywam problemy z dorosłymi dziećmi i ich spojrzeniem na wiarę i Koścół. Wierzę ,kocham . i pokładam nadzieję , ale nade wszystko ufam !
        • nowako-wa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 23.02.11, 19:45
          Mam na imię Renata , mam 39 lat i 3 dzieci (26l ,18l, 11miesięcy)Najstarszy to nabyty "wtórnie" i mamy z Nim nie lada kłopoty...
          Katoliczką jestem od urodzenia, ale taką swiadomą po głębokim nawróceniu od 4 lat...I bardzo cenie dar wiary- drogo nas z mężem kosztował- dlatego codziennie jesteśmy na mszy ( najmłodsze dziecie z namiwink ) dziekujemy, wstawiamy sie i wciąż pogłębiamy relacje...
          Moje życie bez Boga nie miałoby sensu , więc trzymam się GO kurczowo wink
          • kotkowa Re: Kto jest kim czyli nasza forumowa baza danych 25.02.11, 13:40
            Cześć nowako-wa! Jak miło, że tu zawitałaś smile
            • nowako-wa kotkowa 25.02.11, 14:48
              przyszłam za Tobą po zapachusmile
              A tak poważnie to tu sie nie muszę hamować , a kierowanie się wiarą w codziennym życiu dla mnie bardzo ważne. Miło mieć tu wsparcie w młodej mamusiwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka