Dodaj do ulubionych

seria ANEW

02.08.04, 16:59
no wlasnie - co myslicie o calej tej serii?
lubie np. Retroactive - przyjemnie nawilza, nie jest ciezki i rozjasnia twarz
i zmarszczki mam wrazenie ze wygladza, ale np. krem pod oczy (w malej
szklenej fiolce z aplikatorem) jest beznadziejny. Poszedl w odstawke.
Noi troche ceny mnie odstraszaja... choc nie mam problemu w wydaniem kasy na
kosmetyki - ale np. uwielbiam seri Hydrofirming oraz krem z mlekiem figowym -
i ceny tych kosmetykow, szczegolnie w ofercie cenowej - sa po prostu
bezkonkurencyjne!
Ciekawa jestem co Wy myslicie o calej serii ANEW? Czy macie cos ulubionego?
Obserwuj wątek
    • omango Re: seria ANEW 04.08.04, 10:05
      no to pociagne temat...
      Dziewczyny z okregow trendujacych - czy uzywalyscie juz tego nowego produktu z
      serii ANEW dostepnego z demo w 10 kat. ? zastanawiam sie nad jego zakupem.
      Pozdrawiam i czekam na niusy! smile
    • jodarek1 Re: seria ANEW 04.08.04, 10:19
      Ja bardzo lubię tą serię - stosowałam krem dotleniający (mój ukochany), krem
      Biologie+, Retroactive, Reatroactive pod oczy, maseczkę z kwasami, żel do mycia
      twarzy z kapsułkami tlenowymi, sztyft przeciwzmarszczkowy, peeling dwustopniowy
      i teraz perłowy krem pod oczy. Wszystkie te produkty są fajne. Mogliby bardziej
      rozbudować tą serię bo bardzo ją lubię. I co najważniejsze nic mnie z niej nie
      uczula, a z Solutions sporo kremów mnie uczula. Ogólnie polecam!
      Pozdrawiam
      Joasia
      • omango Re: seria ANEW 04.08.04, 10:37
        no no - rzeczywiscie zrobilas caly przeglad prawie wszystkiego smile
        ja mam za soba: Retroactive (super), Retroactive pod oczy ("taki se"), maseczke
        oczyszczajaca (super).
        A jakie rzeczywiste efekty dal Ci sztyft przeciwzmarszczkowy? wart zakupu?
        • sister52 Re: seria ANEW 04.08.04, 11:16
          Witam,
          polecam ten sztyft, mnie pomógł, bo wygładził drobne zmarszczki. I nie tylko
          mnie. Te z moich klientek, które namówiłam na sztyft są także bardzo
          zadowolone.
          Co do innych kosmetyków ANEW to również polecam Retroactive+, ten pod oczy też
          (bardzo fajny i wydajny), Clinicala (tego akurat na sobie nie sprawdzałam, bom
          za młoda, ale Klientki chwalą), peeling Clinical (SUPER!), Złoty Krem (też
          klientki) i maseczkę z kwasami. Perłowy krem pod oczy jakoś nikomu nie przypadł
          do gustu a i cena jest jednak za wysoka. Dermabrazja w kremie też powinna się
          sprzedawać dobrze a Retroactive na dzień? Zobaczymy wink
          • omango Re: seria ANEW 04.08.04, 11:28
            ale czy wygladzenie jest "jednodniowe", czy efekt utrzymuje sie dluzej niz w
            czasie stosowania sztyftu?
            • jodarek1 Re: seria ANEW 04.08.04, 15:04
              omango napisała:

> ale czy wygladzenie jest "jednodniowe", czy efekt utrzymuje sie dluzej niz w
              > czasie stosowania sztyftu?

Wygładza ładnie skórę pod oczami ale żeby efekt się utrzymywał trzeba sztyft
              stosować w miarę regularnie. Tak to już jest z kosmetykami
              przecizmarszczkowymi sad
              Pozdrawiam
              Joasia
              • omango Re: seria ANEW 04.08.04, 15:29
                a ile czasu zajelo Ci zuzycie tego sztyftu? ale jestem dzis dociekliwa smile
                • jodarek1 Re: seria ANEW 04.08.04, 15:46
                  omango napisała:

> a ile czasu zajelo Ci zuzycie tego sztyftu? ale jestem dzis dociekliwa smile

Mam go już z pół roku ale uzywam tylko wokół oczu. Koleżanka która stosowała go
                  i wokół oczy i na czole i wokół ust i na dekolcie zużyła go w niecałe 2
                  miesiące.
                  Pozdrawiam
                  Joasia
                • sister52 Re: seria ANEW 04.08.04, 16:14
                  Witam,
                  zużycie całego trochę trwa. Ja nie używam go codziennie, ale jakoś tak 3 razy w
                  tygodniu. Zmarszczka na czole stała się niewidoczna a te wokół oczu wyraźnie
                  się zmniejszyły. Po tym jak odstawiłam go na tydzień (wyjazd w ciepłe kraje)
                  zmarszczki ponowanie się nie pojawiły smile)) A więc preparat jest dosyć
                  skuteczny i za tę cenę co była (29,90zł) to bardzo dobry deal big_grin
                  A czas zużycia preparatu to właśnie ok. 2-3 miesiące, w zależności od tego jak
                  często i w ilu miejscach się go nakłada.
                  • omango Re: seria ANEW 04.08.04, 22:07
                    to gut smile czekam wiec na jakas fajna promo na jego zakup!
                    dzieki i pozdrawiam i czekam na dalsze Wasze spostrzezenia o linii ANEW!
                    • mmonia74 Re: seria ANEW 04.08.04, 22:23
                      z serii ANEW używałam/używam:
                      - bioaktywny krem regenerujący - dla mnie rewelacja, piękna gładka cera, no i
                      te filtry, które nie raz uratowały moją buzię przed słońcem;
                      - żel naprawczy po oczy - bez rewelacji, nie odkryłam jego cudownego
                      działania sad(
                      - krem naprawczy - dobrze nawilża, odżywia, jestem z niego bardzo zadowolona.
                      • omango Re: seria ANEW 05.08.04, 13:25
                        a jak ten nowy produkt z Demo w K 10? jakie wrazenia po uzyciu?

acha, i czy uzywalyscie (oczywiscie nie pamietam nazwy, a nie mam katalogu pod
                        reka... smile - krem do ciala z tej serii w szklanej buteleczce - jakie wrazenia?
                        (wg mnie niestety porcja nie za duza, ale za niemala kwote - no chyba ze jakis
                        boski efekt??)
                        • omango Re: seria ANEW 22.08.04, 21:02
                          omango napisała:
                          > a jak ten nowy produkt z Demo w K 10? jakie wrazenia po uzyciu?
                          ___
                          no i znow sama ze soba pogadam... wink

kupilam krem z oferty Demo - jest w porzadku choc... nie powala, wydaje sie
                          troszke za lekki - zeby bylo super musze nalozyc co najmniej dwie warstwy
                          natomiast wkurza mnie aplikator tej buteleczki - ciezko sie go przyciska
                          (najpierw trudno jest przycisnac, a potem przycisniecie jest bardzo szybkie) i
                          zdarza sie, ze krem sie po prostu rozpryskuje... mam nadzieje, ze po kilku
                          dniach tak przestanie byc, ze aplikator "poluzuje"
                          • jodarek1 Re: seria ANEW 22.08.04, 22:09
                            Ja na razie wstrzymałam się z kupnem demo, mam podejrzenia że Retroactive+ na
                            noc mnie uczula i najpierw muszę się upewnić sad
                            Pozdrawiam
                            Joasia
                            • omango Re: seria ANEW 23.08.04, 11:13
                              kolejny wniosek po kilku dniach stosowania - skora robi sie po prostu BOSKA smile
                              i bosko nawilzona i w ogole! jestem zachwycona kremem
                              (he he - nikt mi nie wierzy jak mowie ile mam lat, kazdy mnie odmladza smile
                              mam piekna skore i uwazam, ze to naprawde dzieki INTENSYWNEJ i systematycznej
                              pielegnacji kosmetykami Avonu)
                              • jodarek1 Re: seria ANEW 23.08.04, 11:27
                                Kusisz smile))))
                          • sister52 Re: seria ANEW 23.08.04, 16:57
                            No niestety, z tym aplikatorem do Retroactive na dzień masz rację. Trzeba się
                            nieźle natrudzieć aby nie rozpryskać kremu przy dozowaniu. A jak się człowiek
                            rano śpieszy to po prostu musi nachlapać smile Ale sam krem jest bardzo dobry,
                            moja skóra już to czuje smile
                            • omango Re: seria ANEW 23.08.04, 17:44
                              kusimy smile))))
    • eyna Perłowy krem pod oczy 27.10.04, 19:10
      Poproszę o opinie na temat perłowego kremu pod oczy. Co takiego on robi? Czy
      może lepiej polecić klientce jakis inny kremik?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka