Dodaj do ulubionych

Braki w ulotkach

14.08.04, 10:51
Już w dwóch paczkach z rzędu nie otrzymałam gazetki konsultantki i oferty
netto, jest tylko faktura i formularz zamówienia. Wcześniej dostawałam w
paczkach, później dwa razy pocztą dzień po paczce a teraz wcale. Czy tylko ja
tak mam czy to jakieś nowe zasady?
Obserwuj wątek
    • sister52 Re: Braki w ulotkach 14.08.04, 13:15
      Niestety, zdarzają się i takie "cuda". Napisz, proszę, maila w tej sprawie lub
      zadzwoń w poniedziałek do Warszawy i poproś o to, aby zadbali aby w przyszłej
      paczce znalazł się pełen komplet literatury. To pomoże z pewnością smile
      • orissa Re: Braki w ulotkach 14.08.04, 14:01
        sister52 napisała:

> Niestety, zdarzają się i takie "cuda". Napisz, proszę, maila w tej sprawie
        lub
        > zadzwoń w poniedziałek do Warszawy i poproś o to, aby zadbali aby w przyszłej
        > paczce znalazł się pełen komplet literatury. To pomoże z pewnością smile

Sister, maila pisałam, echo, nikt nie odpowiedział (2 miesiące i w sumie
        wysląne 7 maili), zobaczę czy teraz 17-nastego dostanę zestaw gazetek, jak nie
        to zadzwonię. Thx smile
        • sister52 Re: Braki w ulotkach 14.08.04, 14:07
          Myślałam, że jeszcze nie pisałas do nich - dlatego zasugerowałam e-maila. Ale
          skoro pisałaś, to nie czekaj na kolejną paczkę, bo z pewnością nie dostaniesz w
          niej pełnego kompletu literatury. Tylko po prostu zadzwoń na Słowiczą do biura
          w poniedziałek i zrób rozróbę smile)))) Z tego co wiem dość często się to zdarza,
          że konsultantki nie mają w paczce literatury. Ciekawe skąd się to bierze...
    • edziecko_ulcik Re: Braki w ulotkach 15.08.04, 14:27
      ja tez tak kiedyś miałam .. zadzwoniłam na infolinę nr warszawski i w ciągu
      kilku dni dosłali mi osobnym listem do domku smile

ulcik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka