Dodaj do ulubionych

Prawda o Avonie...

09.09.04, 07:47
Witam!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=15608208
Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
Pozdrawiam i zapraszam!
gg 172 85 85
Obserwuj wątek
    • reirei Re: Prawda o Avonie... 09.09.04, 10:37
      bla bla bla.. no i co z tego? lepiej ci już jak nam o tym napisałeś? jak tak,
      to spadaj na to swoje zapyziałe forum, bo tutaj-ty i twoje żałosne posty nie są
      mile widziane
    • kati_p Chicarica :) 09.09.04, 10:56
      Kasiu, masz jakiś spray na karaluchy? smile))
    • pynia15 Re: Prawda o Avonie... 09.09.04, 16:41
      tez tak mysle po prstu jesli ktos nie chce wchodzic w avon to nie wchodzi a te
      osoby ktore juz tu sa sa w wiekszosci zadowolone bynajmniej ja tak uwazam i nie
      wiem po co zaczynalny byl ten watek przeciez to forum dla tych ktorzy lubia
      avon smile
      • chicarica Re: Prawda o Avonie... 09.09.04, 16:59
        A ja myślę, że dobrze jest pisać o wadach i zaletach Avonu oraz o wszystkim co
        się w firmie dzieje, w końcu bez krytyki nie będzie poprawy. Ale szczyliderek
        to już czatuje na wszystkie negatywne opinie o Avonie - słowo daję, ten facet
        ma jakąś obsesję, aż mu współczuje. A do tego wszystkich ciągnie na to swoje
        biedne forum, gdzie nikt nie ma ochoty zaglądać.
        Wykażcie nieco tolerancji. To biedny chory człowiek.
        • matej_lublin Re: Prawda o Avonie... 09.09.04, 20:11
          tak, popieram Kasię, że napisała, iż należy na tym forum pisać o wadach i
          zaletach Avonu, bo nie jest to forum, którego tematem jest pełen zachwyt nad
          Avonem
          w końcu nie jedna osoba wyżala się, że a to nie dostała paczki w terminie, a
          to, że są braki itd. itp.
          i dobrze, że 1szylider napisał info o tym artykule
          zwracam uwagę, że tego nie komentował - i tutaj musze go za to pochwalić, bo
          wtedy to byłoby uważane za stronnicze
          a hipokryzją moge nazwać te zachowania osób, które nic, tylko "pieją" jaki to
          Avon jest cudowny nie widząc jego wad i dziwnych zachowań opisywanych nawet w
          tym artykule, które po części odzwierciedla sytuację w okręgach
          pozdrawiam, życząc sobie i wszystkim zmiany w Avonie na lepsze,
          Krysia
          (-)
          • 1szylider Re: Prawda o Avonie... 09.09.04, 20:48
            matej_lublin napisał:

> tak, popieram Kasię, że napisała, iż należy na tym forum pisać o wadach i
            > zaletach Avonu, bo nie jest to forum, którego tematem jest pełen zachwyt nad
            > Avonem
            > w końcu nie jedna osoba wyżala się, że a to nie dostała paczki w terminie, a
            > to, że są braki itd. itp.
            > i dobrze, że 1szylider napisał info o tym artykule
            > zwracam uwagę, że tego nie komentował - i tutaj musze go za to pochwalić, bo
            > wtedy to byłoby uważane za stronnicze
            > a hipokryzją moge nazwać te zachowania osób, które nic, tylko "pieją" jaki to
            > Avon jest cudowny nie widząc jego wad i dziwnych zachowań opisywanych nawet w
            > tym artykule, które po części odzwierciedla sytuację w okręgach
            > pozdrawiam, życząc sobie i wszystkim zmiany w Avonie na lepsze,
            > Krysia
            > (-)

Witam!

Dziekuje za uznanie, a komentowac nie czego, gdyz text sam mowi sam za siebie
            opisujac ogrom patologii w Avonie...

Pozdrawiam i zapraszam!
            gg 172 85 85
            • amarga Re: Prawda o Avonie... 10.09.04, 13:00
              > Dziekuje za uznanie, a komentowac nie czego, gdyz text sam mowi sam za siebie
              > opisujac ogrom patologii w Avonie...

Patologii??

JAKIEJ PATOLOGII???
              Przytoczone na koniec opinie sa dokładnie identyczne z odczuciami, jakie codziennie żywi wobec swoich pracodawców miliony Polaków. Dokładnie tak samo poniżanych, wykorzystywanych, zmuszanych do pracy od świtu do nocy. Pisanie o tym procederze per "patologia" w odniesieniu wyłącznie do Avonu jest śmieszne. Tak jest w znakomitej większości firm, a Avon nie należy do wyjątków. Kodeks pracy jest tylko zbiorem pobożnych życzeń naszych pracodawców, a umowa o pracę wcale nie jest gwarantem lepszego traktowania.
              • chicarica Re: Prawda o Avonie... 10.09.04, 13:54
                No pewnie że patologii. To, że podobna sytuacja panuje w wielu firmach, nie
                znaczy wcale że jest to normalne. Niestety, masz rację amarga - w tej chwili
                terror i łamanie kodeksu pracy panuje w wielu firmach. Ja bym tylko chciała
                wiedzieć jak jest w oriflame wink
                Szczyliderek jednak ma jakąś obsesję na punkcie Avonu. Naprawdę nieładnie tak
                oczerniać konkurencję.
                • 1szylider Re: Prawda o Avonie... 12.09.04, 15:24
                  chicarica napisała:

> No pewnie że patologii. To, że podobna sytuacja panuje w wielu firmach, nie
                  > znaczy wcale że jest to normalne. Niestety, masz rację amarga - w tej chwili
                  > terror i łamanie kodeksu pracy panuje w wielu firmach. Ja bym tylko chciała
                  > wiedzieć jak jest w oriflame wink
                  +++W Oriflame jest zupelnie na odwrót, bo jestesmy rzeczywiscie niezalznymi
                  przedsiebiorcami wspolpracujacymi z Oriflame i zaden etatowy pracownik Oriflame
                  nie moze nam niczego nakazac. Kierujemy sie wylacznie wlasnym uznaniem wlasnymi
                  checiami i wlasnymi interesami...

> Szczyliderek jednak ma jakąś obsesję na punkcie Avonu.
                  +++Nie mam

Naprawdę nieładnie tak
                  > oczerniać konkurencję.
                  +++ Pod wiloma wzgledami Avon nie stanowi dla nas konurencji, bo nasze zasady i
                  warunki w jakich prowadzimy biznes sa bezkonkurencyjne i zaden kodex pracy do
                  nieczego nie jest nam potrzebny, gdzyz nas obowaizje wylacznie kodes handlowy
                  oraz kodeks cywilny...

Kodeks etyczny zas jest po prostu nasza wewnetrzna umowa, zreszta powinien
                  obowiazywac równiz w Avonie, gdyz Avon taki kodeks podpisal

Natmiast ja nie oczerniam nikogo, ale tylko przytaczam opnie zupelnie ode mnie
                  niezalezne i poddaje te opinie pod dyskusje, a Wy z powodu Waszego sekciarstwa
                  nie potraficie podjac merytorycznej dyskusji o ogromie patologi w jakiej
                  uczestniczycie...
                  • chicarica Re: Prawda o Avonie... 12.09.04, 17:28
                    1szylider napisał:

> +++W Oriflame jest zupelnie na odwrót, bo jestesmy rzeczywiscie niezalznymi
                    > przedsiebiorcami wspolpracujacymi z Oriflame i zaden etatowy pracownik
                    Oriflame
                    >
                    > nie moze nam niczego nakazac. Kierujemy sie wylacznie wlasnym uznaniem
                    wlasnymi
                    >
                    > checiami i wlasnymi interesami...

Chciałabym wiedzieć jak to jest NAPRAWDĘ. Ty tej prawdy nie powiesz, bo masz
                    finansowy interes we wciągnięciu jak największej ilości osób. Logiczne więc, że
                    nie powiesz niezależnej prawdy.

>
                    > > Szczyliderek jednak ma jakąś obsesję na punkcie Avonu.
                    > +++Nie mam

Nieeee, skąd. Tylko każda informacja na temat Avonu wywołuje u Ciebie
                    trzęsiawkę. wink

> +++ Pod wiloma wzgledami Avon nie stanowi dla nas konurencji, bo nasze zasady
                    i
                    >
                    > warunki w jakich prowadzimy biznes sa bezkonkurencyjne i zaden kodex pracy do
                    > nieczego nie jest nam potrzebny, gdzyz nas obowaizje wylacznie kodes handlowy
                    > oraz kodeks cywilny...
                    >
                    > Kodeks etyczny zas jest po prostu nasza wewnetrzna umowa, zreszta powinien
                    > obowiazywac równiz w Avonie, gdyz Avon taki kodeks podpisal

> Natmiast ja nie oczerniam nikogo, ale tylko przytaczam opnie zupelnie ode
                    mnie
                    > niezalezne i poddaje te opinie pod dyskusje, a Wy z powodu Waszego
                    sekciarstwa
                    > nie potraficie podjac merytorycznej dyskusji o ogromie patologi w jakiej
                    > uczestniczycie...

No to przestrzegaj, stary, tego tak opiewanego przez Ciebie kodeksu. Czyż jeden
                    z jego punktów nie mówi "żadnego złego słowa o konkurencji"?
                    Ja także mogłabym przytaczać złe opinie o Oriflame - tylko tego nie robię, bo
                    uważam że to poniżej mojej godności.
                    A poza tym nie wypowiadaj się na temat sekciarstwa, boś jest jego żywym
                    wcieleniem. Chętnie sobie podyskutujemy na temat Avonu, ale na pewno nie z
                    Tobą, bo na każdym kroku nas obrażasz. Jak Ci się nasze forum nie podoba, to
                    wynocha, jest wiele innych - tyle że chyba na żadnym nie jesteś mile
                    widziany... Więc może wpadnij na swoje własne - czy już wszystkich na nim
                    zabanowałeś? Na razie pracujesz na to, by dostać bana tutaj - za obrażanie
                    uczestniczek dyskusji.
                    >
                    • 1szylider Re: Prawda o Avonie... 13.09.04, 13:15
                      chicarica napisała:

> 1szylider napisał:
                      >
                      > > +++W Oriflame jest zupelnie na odwrót, bo jestesmy rzeczywiscie niezalzny
                      > mi
                      > > przedsiebiorcami wspolpracujacymi z Oriflame i zaden etatowy pracownik
                      > Oriflame
                      > >
                      > > nie moze nam niczego nakazac. Kierujemy sie wylacznie wlasnym uznaniem
                      > wlasnymi
                      > >
                      > > checiami i wlasnymi interesami...
                      >
                      > Chciałabym wiedzieć jak to jest NAPRAWDĘ. Ty tej prawdy nie powiesz, bo masz
                      > finansowy interes we wciągnięciu jak największej ilości osób. Logiczne więc,
                      że
                      >
                      > nie powiesz niezależnej prawdy.

+++Bo innej prawdy nie ma czego nie mozesz zrozumiec...
                      >
                      > >
                      > > > Szczyliderek jednak ma jakąś obsesję na punkcie Avonu.
                      > > +++Nie mam
                      >
                      > Nieeee, skąd. Tylko każda informacja na temat Avonu wywołuje u Ciebie
                      > trzęsiawkę. wink
                      +++A widzialas mnie ze niby sie trzese?

>
                      > > +++ Pod wiloma wzgledami Avon nie stanowi dla nas konurencji, bo nasze za
                      > sady
                      > i
                      > >
                      > > warunki w jakich prowadzimy biznes sa bezkonkurencyjne i zaden kodex prac
                      > y do
                      > > nieczego nie jest nam potrzebny, gdzyz nas obowaizje wylacznie kodes hand
                      > lowy
                      > > oraz kodeks cywilny...
                      > >
                      > > Kodeks etyczny zas jest po prostu nasza wewnetrzna umowa, zreszta powinie
                      > n
                      > > obowiazywac równiz w Avonie, gdyz Avon taki kodeks podpisal
                      >
                      > > Natmiast ja nie oczerniam nikogo, ale tylko przytaczam opnie zupelnie ode
                      >
                      > mnie
                      > > niezalezne i poddaje te opinie pod dyskusje, a Wy z powodu Waszego
                      > sekciarstwa
                      > > nie potraficie podjac merytorycznej dyskusji o ogromie patologi w jakiej
                      > > uczestniczycie...
                      >
                      > No to przestrzegaj, stary, tego tak opiewanego przez Ciebie kodeksu. Czyż
                      jeden
                      >
                      > z jego punktów nie mówi "żadnego złego słowa o konkurencji"?
                      > Ja także mogłabym przytaczać złe opinie o Oriflame - tylko tego nie robię, bo
                      > uważam że to poniżej mojej godności.
                      > A poza tym nie wypowiadaj się na temat sekciarstwa, boś jest jego żywym
                      > wcieleniem. Chętnie sobie podyskutujemy na temat Avonu, ale na pewno nie z
                      > Tobą, bo na każdym kroku nas obrażasz. Jak Ci się nasze forum nie podoba, to
                      > wynocha, jest wiele innych - tyle że chyba na żadnym nie jesteś mile
                      > widziany... Więc może wpadnij na swoje własne - czy już wszystkich na nim
                      > zabanowałeś? Na razie pracujesz na to, by dostać bana tutaj - za obrażanie
                      > uczestniczek dyskusji.

+++Faktycznie nic tu po mnie skoro nie tu z kim dyskutowac i na kazdym kroku
                      jestem obrazany i na dodatek w tak klamliwy sposób...

Czy Ty nie umiesz wypowiadac sie merytorycznie, czy Ty nie umiesz nie obrazac
                      kogos z kim sie zgadzasz.

Czy Ty potrafisz poslugiwac sie wylacznie pomówieniami?
                      > >
                      >
                      >
                      • chicarica Re: Prawda o Avonie... 13.09.04, 14:12
                        TY jesteś obrażany? Czymże cię obraziłam? Nazywając cię sekciarzem? 1 post
                        wcześniej to ty użyłeś tego samego określenia w odniesieniu do nas. Owszem, po
                        tym jak już poobrażałeś wszystkich, ludzie tracą do ciebie cierpliwość. Powiedz
                        mi proszę, gdzie skłamałam, bo kurna nie zauważyłam. Najpierw podjudzasz, a
                        potem piszczysz żałośnie że cię nie lubią. Już parę razy obiecywałeś że sobie
                        stąd pójdziesz i wciąż tu siedzisz. Ale to chyba dobry znak, bo skoro szczury
                        siedzą, to znaczy że okręt jeszcze nie tonie wink
                        Naprawdę - jak ci się nie podoba to forum, to po co na nim siedzisz? Świetnie
                        sobie tu radzimy bez twych cennych uwag.
            • kjojik Re: Prawda o Avonie... 10.09.04, 22:52
              no cóz i sadzeze to było top jedno twoje słowo za duzo...
    • epa5 Re: Prawda o Avonie... 10.09.04, 21:20
      Przyznam szczerze że nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale jak widzę że autor
      to szylinder to wiem że czysty kabaret( czyli szylinder), dziewczyny dajcie
      sobie spokój szkoda nawet odpisywać na jego wypociny. Serdeczne pozdrówka dla
      avoniastych.
      • 1szylider Re: Prawda o Avonie... 12.09.04, 15:26
        epa5 napisała:

> Przyznam szczerze że nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale jak widzę że
        autor
        >
        > to szylinder to wiem że czysty kabaret( czyli szylinder), dziewczyny dajcie
        > sobie spokój szkoda nawet odpisywać na jego wypociny. Serdeczne pozdrówka dla
        > avoniastych.

Witam!

Ale prawdy zamilczec nie da sie...

Warto abys wiedziala,ze bywala prawda ukrywana przez znacznie potezniejsze
        instytucje niz Ty lub nawet caly Avon...

Ale i tak wychodzila na jaw.
        Zawsze!

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
        • chicarica Re: Prawda o Avonie... 13.09.04, 14:13
          Ale ciebie już po prostu nikt nie słucha, szczyliderku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka