bezsenna 05.11.04, 18:55 www.forum.wkavon.prv.pl o proszę mamy fajne nowe forum bedziemy mogły pytlowac do woli o naszym kochanym Avonie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: NOWE!!! 05.11.04, 18:58 bezsenna napisała: > bedziemy > mogły pytlowac do woli o naszym kochanym Avonie A tu nie można pytlować do woli? Ja akurat mało tu piszę, ale wszystko czytam i dobrze mi tu Odpowiedz Link
poszukiwacze Re: NOWE!!! 16.11.04, 19:10 Spokojnie Nikt nikogo do tego nowego forum nie zmusza. Poza tym jest ono w fazie testów. Administrator Forum WKAVON Odpowiedz Link
poszukiwacze Re: NOWE!!! 16.11.04, 19:13 a dodatkowo chcemy zrobić jedna rzecz, której nie ma na tym forum, czyli pogrupowac tematycznie wprowadzane wątki, a wiec żeby w jednym pod forum było tylko o kosmetykach a w innym o koordynatorach, konsultantkach w innym o firmie itd CZy okaze sie to pomysłem trafiony zobaczymy Odpowiedz Link
justa_79 Re: NOWE!!! 17.11.04, 10:19 oo widzę, że nadal działa sklep internetowy, świetnie, że Avon nie zabrania konsultantkom prowadzenia czegoś takiego. a tak się zarzekali Odpowiedz Link