Dodaj do ulubionych

odbieranie paczki

20.12.04, 22:57
Obserwuj wątek
    • mama-zazu Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:01
      sorki moja córa ma dlugie rączkismile)
      Mam pytanie dotyczące odbierania paczki w COK : czy może to za mnie zrobić np.
      siostra lub kolega, czy muszą mieć wtedy mojąpisemną zgodę lub coś takiego????
      Z góry dziękuję za odpowiedź Agnieszka
      • pomyslowa Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:21
        Tak - ktos musi miec pisemne upowaznienie (jedno- lub wielorazowe) Własciwie to
        zeby zrobic upowaznienie to trzeba isc z dowodem osobistym najpierw do coku....
        • mama-zazu Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:33
          dzieki za szybka odpowiedz!!! Niestety zagapiłam sie ze złożeniem zamówienia i
          pozostaje mi tylko odbiór w COK oddalonym od mojego miasta o 100 km a do tego
          ja nie mogę po tą paczkę pojechać bo mi ten termin nie pasuje. Co ja moge z tym
          szybko zrobić?? Czy ktoś miał już taką sytuację?? Chciałaby żeby tą paczkę
          odebrała moja siostra lub jej chłopak, właściwie innych osób nie mogę brać pod
          uwagę, a jechac tylko po to żeby załatwić upoważnienie - nie mam takiej
          możliwości. Agnieszka
          • sister52 Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:35
            Witam,
            nie musisz jechać po paczkę akurat tego dnia, który się pokazuje jako dzień
            odbioru. Twoja paczka będzie sobie tam leżała i czekała na Ciebie - możesz po
            nią jechać następnego dnia albo za 3 dni, jak Ci wygodniej. Paczka będzie
            leżała i czekała około miesiąca, jeśli dobrze pamiętam.
            • mama-zazu Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:42
              Tak... tylko, że ludzie pozamawiali różne produkty z przeznaczeniem na prezenty
              (i ja akurat teraz musiałam wykręcic taki numer, cóż skleroza nie boli...)i
              bardzo zależy mi na tym żeby miec tą paczkę 22 grudnia, ż eby sie na mnie
              kobitki nie obraziły. Serio nie ma innego wyjscia?? Musi być to upoważnienie??
              Nie da sie tego inaczej załatwić?? Agnieszka
              • enyya Re: odbieranie paczki 20.12.04, 23:59
                Moze siostra spróbuje. Poda Twój nr personalny, imię i nazwisko i już. Ja czasem podaję swoją kartę, ale czasem tego nie robię i tez mi wydają paczkę.
                • sister52 Re: odbieranie paczki 21.12.04, 00:09
                  Jeżeli siostra ma to samo nazwisko i adres zameldowania, to może się uda i
                  wydadzą tę paczkę.
                  A nie mogłaś jej zamówić na dostawę kurierską? Wtedy nie byłoby problemu
                  upoważnieniem...
                  • mama-zazu Re: odbieranie paczki 21.12.04, 00:11
                    chciałam zamówić pocztą kurierską ale na stronie avonu podają, że taka dostawa
                    jest możliwa tylko na 10 stycznia, a to niestety dla mnie już kaplica....
                    • sister52 Re: odbieranie paczki 21.12.04, 01:15
                      10 stycznia? To chyba tyczy się katalogu 02, nie aktualnego... Z aktualnego
                      katalogu z całą pewnością mogłaś wziąć płatną (28zł) dostawę kurierską i
                      miałabyś paczkę bez żadnych upoważnień przed Świętami u siebie w domu. A na
                      przyszłość rada - upoważnij jednak kogoś, bo to w przyszłości pomaga jak nie
                      wiem co smile Samemu czasem człowiek nie da rady wszystkiego zrobić, wtedy
                      przydają się inni.
                      • mama-zazu Re: odbieranie paczki 21.12.04, 14:38
                        Tak też właśnie zrobię z tym upoważnieniem, dzięki za podpowiedź smile
                        Zdadzwoniłam rano do Avonu i powiedzieli mi, że paczkę mogę jednak otrzymać
                        kurierem do domu jeszcze przed Świętami (kamień z serca)i, że na stronie był
                        błąd (chodzi o 10 stycznia). Bardzo się ucieszyłam.
                        Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję za Wasze rady i za szybki odzew. Dobrze,
                        że to forum istnieje. Życzę Wam wspaniałych Świąt!!!!!!!! Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka