margie 30.10.06, 16:09 Mam rozwod!!! Po dwoch latach!!!! Najdluzszy rozwod nowoczesnej Europy!!!! I nawet kosztow postepowania nie musze oplacac) Taki mi sad na koniec prezent zrobil 2 w jednym) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:11 naprawde sie cieszysz? nie jest Ci nieswojo? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:12 Niektózy się smucą, niektózy cieszą, nie widzę w tym nic zdroznego. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:15 ja nie widze nic zdroznego ale ludziom ktorych przypadku nie mam zawsze wspolczuje tego,ze rozwalily im sie marzenia o siedzeniu na starosc w jednym bujanym fotelu przytuleni do siebie... ale wiem,ze w niektorych przypadkach to ulga Odpowiedz Link
margie Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:30 a jak ma mi byc nieswojo, jak ja sie rozeszlam ze slubnym w styczniu 2002 roku??? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:45 ja to jestem z tych glupich ktorym ciagle zal zmarnowanego czasu i z tych naiwnych ktore ciagle wierza, ze wszystko da sie naprawic a moze poprostu nie bylam jeszcze w "znajomosci" ktorej nie bylo by mi zal...co nie oznacza, ze nigdy nie bede jakos tak mi sie przypomnialo jak mi teraz jest zal cos konczyc i jak to sie ciagnie bo nie mam jaj Odpowiedz Link
krambambulia swieża i wolna :) 30.10.06, 16:12 znaczy mog ę Cie zareklamować na MiSiu jako fajna babkę? ))) A na serio to gratuluję Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: swieża i wolna :) 30.10.06, 16:46 taki forum gdzie trzeba sobie lizac dupe nawzajem a jak nie lizesz to Cie nie lubia;] Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: swieża i wolna :) 30.10.06, 16:48 no ja to lubie czasem powiedziec cos co naprawde mysle a nie co inni chca zebym udawala;]..ale ja nie jestem z tad to moze naprawde nie wiem jak sie zachowac;] Odpowiedz Link
alpepe Re: swieża i wolna :) 30.10.06, 16:51 ja na studiach doszłam do wniosku, że nigdy nikomu dupy lizać nie będę i każdemu, choćby i przełożonemu powiem swoje zdanie i powiem ci, że tracę, tracę wiele, ale z drugiej strony jestem w zgodzie z własnym sumieniem. Odpowiedz Link
ania.downar Re: swieża i wolna :) 30.10.06, 19:46 To ja Cie pociesze, ze ci co liza tez traca. Nie ma czego zalowac, naprawde.... Odpowiedz Link
krambambulia Re: swieża i wolna :) 30.10.06, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36464 Odpowiedz Link
alpepe Re: Hurra!!!! 30.10.06, 16:43 to chyba mieliście duży majątek do podziału i wspólne potomstwo, co? Anyway, gratuluję. Odpowiedz Link
margie Re: Hurra!!!! 30.10.06, 19:40 zadnych dzieci, rozdzielnosc majatkowa przeprowadzona pzrez zlozeniem pozwu, majatek podzielony w tym samym czasie ( nie taki duzy, mieszkanie i samochodoba na kredyt- ja splacalam), zgoda obojga na rozwod.... ot, polskie sadownictwo... Odpowiedz Link
olianka Re: Hurra!!!! 30.10.06, 17:12 margie napisała: > Mam rozwod!!! Gratuluję! Mam nadzieję, że ja nigdy nie założę takiego wątku... Odpowiedz Link