Dodaj do ulubionych

kolczyki Solitaire

10.01.05, 15:36
Dziewczyny! czy ktoras z Was ma juz moze te kolczyki z cyrkoniami? Jakiej sa wielkosci? Mam podobny wisiorek i zastanawiam sie, czy to bedzie pasowac... moze ktoras zrobi sobie zdjecie w kolczykach? albo chociaz samym kolczykom? w ostatecznosci napiszcie cos na ten temat smile Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • sister52 Re: kolczyki Solitaire 10.01.05, 15:52
      Zdjęcie kolczyków jest w katalogu na stronie 8. Kolczyki wyglądają tak jak na
      zdjęciu, są dość duże. Komplet wygląda pięknie, zdecydowanie warto go zakupić.
      I kolczyki, i naszyjnik są w ozdobnych granatowych pudełeczkach - super na
      prezent. Mnie się bardzo podoba, komplet jest dość uniwersalny, w zasadzie do
      każdego stroju i na każdą okazję będzie pasował.
      • gaga87 Re: kolczyki Solitaire 10.01.05, 16:04
        hmm chyba sie na nie zdecyduje smile W sumie chyba wazne zeby blyszczalo tak jak wisiorek i bedzie ok. Ale mam jeszcze jedna obawe - otoz jestem uczulona na metal i na srebro z niklem.... A to raczej napewno czyste srebro nie bedzie...
        • sister52 Re: kolczyki Solitaire 10.01.05, 16:17
          Jest to wyrób z metalu nieszlachetnego. Avon nie produkuje biżuterii srebrnej
          czy złotej.
          • justa_79 Re: kolczyki Solitaire 10.01.05, 16:28
            ciekawe, czy w przypadku biżuterii pozłacanej lub posrebrzanej (bo taką chyba
            produkuje?) te uczulenia na metal pod spodem też się ujawniają. ta wierzchnia
            warstwa chyba może się ścierać.
            • sister52 Re: kolczyki Solitaire 10.01.05, 16:36
              Tak, przy dłuższym noszeniu ta warstwa się ściera. I uczulenie się może pojawić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka