Dodaj do ulubionych

Puder prasowany?

16.02.05, 13:23
Czy warto kupić puder prasowany Avon?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Puder prasowany? 16.02.05, 13:36
      nie wiem, czy coś się w nim zmieniło ze zmianą opakowania, ale jeśli nie, to
      nie warto. mały wybór kolorów, z których każdy jest dla mnie za ciemny, puder
      ma jakąś taką dziwną konsystencję, widoczny na twarzy, zdecydowanie nie jest
      wart tak wysokiej ceny, można taniej kupić coś lepszego, jedyny plus za ładne
      opakowanie.
    • amarga Re: Puder prasowany? 16.02.05, 13:50
      Kupiłam dawno temu i od tego czasu używam.

1) jest nikły wybór kolorów, ale... no nie ma bata: zawsze mi pasują. W zimie jaśniejszy, w lecie - beżowy - leżą jak ulał. Tym samym ograniczam sterczenie przed paletami z kolorami innych firm, gdzie ile razy sobie czegoś nie dobrałam, to po miesiącu czy dwóch było za jasne/za ciemne.

2) jestem zadowolona z jakości. U mnie na buzi doskonale się sprawdzają i wystarczy odrobina, by uzyskać pożądany efekt. Czyli są również wydajne.

3) zużywam te pudry do samego końca, do ostatniej odrobinki. W przypadku innych firm pudry potrafiły mi skamienieć, wykruszyć się, połamać... Avonowe trzymają fason do końca (jedyny "trudny" moment jest, gdy zaczyna prześwitywać dno i wtedy odrobinka się wykrusza, ale wystarczy strzepnąć i jest ok)

4. Cena za opakowanie z lusterkiem jest, IMO, przystępna i godna polecenia. Tm bardziej że przy okazji jest estetyczne i nie wstyd go wyjąć publicznie wink

Chwilowo przy nich pozostaję.
    • kalooo Re: Puder prasowany? 16.02.05, 14:08
      Ja z tej nowej wersji jestem bardzo zadowolona i jest całkiem ok.Nawet się
      zaskoczyłam,że jest całkiem,całkiem...wink

ps.Justa!Wielkie dzięki za przesłanie skanu!!wink <cmok,cmok>wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka