Dodaj do ulubionych

Strefa konsultantki

07.03.05, 22:13
Upiornie walcze ze strefa konsultantki- nie moge zlozyc zamowienia, bo jak
dodaje produkty to wyskakuje jakis blad.Czy macie podobne problemy?Zaczynam
podejrzewac ich serwer a jesli nie to chyba bede zmuszona jutro szukac
znajomego z faxem sad
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Strefa konsultantki 08.03.05, 10:08
      wystarczy telefon - przecież można składać zamówienia przez serwis
      telefoniczny. szkoda tylko, że nie wpadli na to, żeby zrobić to na darmowym
      numerze albo chociaż 801 uncertain jak zwykle "stolyca" uprzywilejowana wink
      • pynia15 Re: Strefa konsultantki 08.03.05, 15:48
        a jak ja wejde na srtone avonu to tylko na główną moge bo pozniej jak wciskam
        strefa konsultantki to jest napisane gotowe i nic mi sie nie wyswiela nowego uncertain
        a poza tym wszystko dziala to co dostepne dla kazdego uzytkownika<kajeldoskop
        produkow itp.> sad( mam nadzije ze w koncu zadziala bo musze w ciagu 2 dni
        zlozyc ostateczn zamowienie tongue_out
    • pynia15 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 13:22
      wy nie macie takiego problemu ? az sie boje bo dzis moj ostatni dzien skladania
      zamowien sad((((
      • biba46 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:07
        jeśli mimo wprowadzenia hasła, po zalogowaniu się nie mozesz przejść do opcji
        składania zamówienia, to lepiej zatelefonuj i dopytaj. A może robisz jakiś
        błąd, tyle że wtedy powinien być komunikat.
        • pynia15 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:10
          ale chodzi o to ze ja nie moge wejsc nawet do strefy konsultantki tylko na
          glowna strone i na te dostepne dla wszystkich a na strefe kons nie moge sad((
          • mariolkka Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:36
            A ja sie zalogowalam juz wpisalam zamawiane produkty i co? wrocilam do strony
            glownej, wszystko mi zniklo, a teraz nie moge sie dostac juz do strefy
            konsultantki sad(((( A musze zaraz zlozyc szybko zamowienie!!!!!!!!
            • neo_r Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 17:42
              tez nie moge wejsc do strefy- strona niby sie laduje, ale nie przechodzi w
              nastepna i wyskakuje 'gotowe'- hmm znowu cos skopali ze strona :[
              • lagrima Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 17:55
                Dziwne, u mnie wszystko w porządku i bez problemu złożyłam dziś zamówienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka