elikg 07.03.05, 22:13 Upiornie walcze ze strefa konsultantki- nie moge zlozyc zamowienia, bo jak dodaje produkty to wyskakuje jakis blad.Czy macie podobne problemy?Zaczynam podejrzewac ich serwer a jesli nie to chyba bede zmuszona jutro szukac znajomego z faxem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Strefa konsultantki 08.03.05, 10:08 wystarczy telefon - przecież można składać zamówienia przez serwis telefoniczny. szkoda tylko, że nie wpadli na to, żeby zrobić to na darmowym numerze albo chociaż 801 jak zwykle "stolyca" uprzywilejowana Odpowiedz Link
pynia15 Re: Strefa konsultantki 08.03.05, 15:48 a jak ja wejde na srtone avonu to tylko na główną moge bo pozniej jak wciskam strefa konsultantki to jest napisane gotowe i nic mi sie nie wyswiela nowego a poza tym wszystko dziala to co dostepne dla kazdego uzytkownika<kajeldoskop produkow itp.> ( mam nadzije ze w koncu zadziala bo musze w ciagu 2 dni zlozyc ostateczn zamowienie Odpowiedz Link
pynia15 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 13:22 wy nie macie takiego problemu ? az sie boje bo dzis moj ostatni dzien skladania zamowien (((( Odpowiedz Link
biba46 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:07 jeśli mimo wprowadzenia hasła, po zalogowaniu się nie mozesz przejść do opcji składania zamówienia, to lepiej zatelefonuj i dopytaj. A może robisz jakiś błąd, tyle że wtedy powinien być komunikat. Odpowiedz Link
pynia15 Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:10 ale chodzi o to ze ja nie moge wejsc nawet do strefy konsultantki tylko na glowna strone i na te dostepne dla wszystkich a na strefe kons nie moge (( Odpowiedz Link
mariolkka Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 14:36 A ja sie zalogowalam juz wpisalam zamawiane produkty i co? wrocilam do strony glownej, wszystko mi zniklo, a teraz nie moge sie dostac juz do strefy konsultantki (((( A musze zaraz zlozyc szybko zamowienie!!!!!!!! Odpowiedz Link
neo_r Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 17:42 tez nie moge wejsc do strefy- strona niby sie laduje, ale nie przechodzi w nastepna i wyskakuje 'gotowe'- hmm znowu cos skopali ze strona :[ Odpowiedz Link
lagrima Re: Strefa konsultantki 09.03.05, 17:55 Dziwne, u mnie wszystko w porządku i bez problemu złożyłam dziś zamówienie. Odpowiedz Link