Dodaj do ulubionych

Od kiedy probki?

04.04.05, 20:41
Mam pytanie: kiedy pojawia sie demo perfum, dostaje sie weraz z nim 5 probek.
W przypadku magnolii ich nie ma??? Kiedy beda do kupienia? Zaraz bede miec
katalog 6 dla moich klientek, w ktorym jest Magnolia, a tu nie ma jak zamowic
probek! Inaczej jest w przypadku Surreal. Nie rozumiem dlaczego.
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: Od kiedy probki? 04.04.05, 20:46
      IMO próbki dają przy zamówieniu jakichś droższych zapachów
      na formularzu zamówienia z kat06 nie ma tych próbek/a Pączek Róży jest/...dziwne
      • salma88 Re: Od kiedy probki? 04.04.05, 20:48
        Uch. No to szkoda wielka. Pachnaca strona to wg mnie za malo. Tak sie zawiodlam
        na Paczku rozy, na szczescie siostra wzielasmile
    • sister52 Re: Od kiedy próbki? 04.04.05, 21:07
      Próbek Magnolii nie ma i nie będzie. Niestety, z tych tańszych wód nie zawsze
      produkują próbki i wtedy jest ból - bo jak sprzedać zapach w ciemno? Tym
      bardziej, że strona zapachowa czasami pachnie zupełnie inaczej niż woda.
      • ciemnogrodzianka Re: Od kiedy próbki? 04.04.05, 21:33
        Grr, demo zamowiłam, ale próbki zawsze lepsze
        Zaraz piszę do nich maila
        • biba46 Re: Od kiedy próbki? 04.04.05, 21:39
          znowu się wygłupiają wink A tak przy okazji, choć to trochę z innego wątku.
          Dostałam dzisiaj ten zestaw startowy Beyond Colour - totalna bieda i porażka.
          Próbki szminki z oprawkami w kolorze sinym, a drogocenny podkład liftingujący
          sztuk 6!!! w kolorze srebrnym (to pewno za to trzeba zapłacić, aż 9,90 zŁ)
          • ciemnogrodzianka Re: Od kiedy próbki? 04.04.05, 22:14
            Ja zestaw odbiorę jutro. Ciekawa jestem tych nowych kolorków BC
            • biba46 Re: Od kiedy próbki? 05.04.05, 07:50
              tak na pierwszy rzut oka to np. Cocoa wydaje mi się nieznacznie tylko
              jaśniejszy od Mocha Truffle, w odróżnieniu od tego, co można zobaczyć w
              katalogu 06. Jeszcze ich nie wyciągnęłam z opakowań, ale wszystkie są dosyć
              ciemne. IMO najciekawsze odcienie to Beige Nude, Canteloupe i Terracotta, choć
              to nie moje kolory. Natomiast zupełnie nie podoba mi się Lavender Frost, b.
              ciemny, zimny wiśniowy z granatową poświatą wink
          • sister52 Re: BC 04.04.05, 22:14
            ...dlatego właśnie ja tego zestawu "startowego" nie zamawiałam - bo wiedziałam,
            że tam nic ciekawego nie będzie smile Zamówiłam tylko 6 sztuk próbek nowych
            odcieni szminki i koniec. Szkoda kasy.
            • biba46 Re: BC 05.04.05, 07:34
              ja zaryzykowałam, po tym jak się zorientowałam, ile kosztuje pakiet tego
              podkładu liftingującego. Za 6 nowych próbek zapłaciłabym 9 zł + 9,90 za 6
              próbek podkładu = 18,90 zł, czyli zaoszczędziłam na jeden pakiet próbek
              zapachowych, które w promocji są za 3,75 zł. Może w tym zbyt dużo kalkulacji,
              ale w tym biznesie tak niewiele się zyskuje, że nawet grosze się liczą wink. Co
              do tego podkładu, to cichutko liczę, że może w kolejnych kampaniach będzie
              tańszy, bo inaczej nic nie sprzedam lub będzie całe mnóstwo zwrotów sad
              • salma88 Re: BC 05.04.05, 09:57
                Ja tez nie bralam, bo kazda probka szminki, ktora zamawiam jest z reguly
                fioletowa albo wsciekloczerwonawink A co do tych probek Magnolii to chyba jakies
                nieporozumienie. Bede wysylac kolezanki do testowania w COKu hehehesmile
                • biba46 Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 05.04.05, 10:03
                  napisałam do nich z pytaniem, jak mam oferować nowy zapach bez próbek, ulżyłam
                  też sobie na temat ceny za ten podkład. Mają 48 godzin roboczych na odpowiedź,
                  więc w przyszłym tygodniu (!) może coś napiszę hihi
                  • ciemnogrodzianka Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 05.04.05, 15:16
                    No to dostali już 2 pytania w sprawie próbek Magnolii. Może to da im do myślenia
                  • biba46 Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 06.04.05, 14:08
                    szok! odpowiedzieli wprawdzie tylko na część, ale jest postęp wink
                    na moje "czy podkład będzie tańszy niż 9,90 zł? Uważam, że zaproponowana cena
                    za 6 szt podkładu, jest zbyt wygórowana. Czy 4,90 zł, jak to jest w przypadku
                    innych podkładów, nie pokrywa kosztów produkcji?"
                    odp. "pakiet próbek o numerze 40345 jest dostępny w katalogu 07/2005 w tej
                    samej cenie - 9,90zł. Ceny produktów ustalane są odgórnie, nie tylko na
                    podstawie kosztów produkcji."
                    hłe hłe
                    • justa_79 Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 06.04.05, 14:52
                      "...nie tylko na podstawie kosztów produkcji" = firma zarabia na próbkach, na
                      konsultantkach... a chyba nie o to chodzi w ich działalności??? każda
                      przyzwoita firma daje próbki za darmo. dopiero w sklepach/aptekach one giną wink
                      gdyby producent kazał płacić za próbki właścicielom drogerii, to by go
                      wyśmiano. a z konsultantkami to można sobie pozwolić.
                      • nea2 do justy 06.04.05, 18:30
                        jestem ciekawa jak to jest z próbkami w Nu Skin,czy są i ile kosztują
                        (zakres),a może są za darmo?Najdroższe próbki (katalogi też-5 lat temu!!! 2zł)
                        to miał Ori,nie wiem jak jest teraz.Pamiętam jak kupowałam saszetkę maseczki i
                        zapłaciłam ponad 1 zeta za 1 sztukę,a 1 próbka pomadki kosztowała chyba ponad 2
                        zł.Tak z ciekawości się pytam.
                        • justa_79 Re: do justy 07.04.05, 09:43
                          sprawa jest o tyle prosta, że próbek nie ma smile
                    • ciemnogrodzianka Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 06.04.05, 17:43
                      Mnie też odpowiedzieli!

"W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że próbki wody Magnolia nie są
                      dostępne w sprzedaży, gdyż jest to produkt sezonowy."
                      • salma88 Re: próbki Magnolii i podkładu liftingującego 06.04.05, 18:31
                        Buhahahasmile Dobresmile Dziwne w takim razie, ze probki paczusia rozy sa... No wiec
                        jak ktos chce Magnolie, to rzucajcie sie dziewczyny, bo jak znam Avon to:
                        Magnolia bedzie w najblizszym czasie tylko w katalogu 6
                        nastepnie pojawi sie za pol roku, czyli nie zamowimy jej nawet za cene
                        regularna, bo tak juz nie mozna
                        bedzie za pol roku w jakims katalogu z dopiskiem "ostatni raz w sprzedazy"
                        Hi hi.
                        • nea2 Avon wraca do starych przyzwyczajeń 06.04.05, 18:42
                          nawiązując do poprzedniego postu.Kiedyś jak się coś podobało,a nie było
                          potrzebne od zaraz,to i tak trzeba było kupować na zapas,bo następna promocja
                          na to coś była nawet za pół roku.Widać wracają do starych przyzwyczajeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka