Dodaj do ulubionych

Jaki krem na noc do cery mieszanej??

28.02.06, 11:02
Mam cerę mieszana i chciałabym kupić jakiś krem na noc z Avonu, lecz niestety nie moge jakiegoś dobrego dla siebie znaleść. Czy ktos może mi pomóc??
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:05
      smile tak samo kombinuję... i też mi jakoś nic nie pasuje.
      • ania_kk Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:10
        Sprzedałam ostatnio klientce właśnie z cerą mieszaną serum udoskonalające źródło młodości i jest z niego bardzo zadowolona. Dobrze stosować go samodzielnie na noc, a na dzień może warto spróbować z tej samej beczki czyli źródło młodości na dzień. Zarówno do serum jak i do kremu są próbki więc warto wypróbować
        • kasiaba1 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:29
          Też mi się jakoś te kremy "źródło młodośći" najbardziej podobają smile
        • sara_m7 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:44
          ok ale ja mam 21 lat, czy one nadaja się również do młodej buzi??
    • dori19851 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 12:29
      ja też mam ten problem - pomózcie!
    • isa666 Soja i Trawa Cytrynowa 28.02.06, 12:34
      Polecam ten krem, bo jest delikatny, dla młodej cery w sam raz(mam 19 lat). Dobrze sie wchłania, nie zatyka porów(też mam mieszaną cerę) i rano nie ma na twarzy nowych pryszczy smile Ja ten krem z Soją i trawą cytrynową wprost uwielbiam i polecam każdemu smile
      • misioczat Re: Soja i Trawa Cytrynowa 28.02.06, 12:44
        Ja kremu Soja i Trawa Cytrynowa uzywam na dzien (i bardzo go lubie - mam tlusta
        skore i on ja fajnie nawilza, odzywia, nie matuje, ale tez nie zostawia jakiejs
        nieprzyjemnej warstwy), ale na pewno mozna go uzywac na noc i mysle, ze bedzie
        ok, jak juz zreszta napisala Isa smile W ogole cala seria soja i Trawa Cytrynowa
        jest super. Ja mam jeszcze serie Brzoskwinia i Mleczko Migdalowe (bez kremow) i
        tez jest super, wlasnie zamierzam (na podstawie dobrych opinii) kupic sobie
        krem na noc z tej serii.
    • justa_79 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 12:45
      Milk Comfort
      • k0k Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 13:22
        milk comfort miałam bardzo fajny ale wycofuja, teraz używam relaksującego na
        dobranoc
        • justa_79 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 14:10
          może tylko zmienią opakowanie.
          • ania_kk Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 20:35
            jeśli mieszkasz na śląsku lub w mieście gdzie jest duże zanieczyszczenie to możesz zacząc stosować ten krem. Tu już jedna dziewczyna mądrze napisała, ze dziewczyna 25letnia może mieć cere ja 40latka i odwrotnie. Jeśli na próbce stwierdzisz że krem Ci służy to dlaczego masz go nie używać
    • kate_6 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 02.03.06, 09:25
      Soja i trawa cytrynowa - najlepszy jaki spotkalam dotychczas, mam 26 lat,
      nadaje sie swietnie pod makijaz, super lekki i przyjemny zapach (a dodam ze mam
      bardzo tlusta skore)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka