sara_m7 28.02.06, 11:02 Mam cerę mieszana i chciałabym kupić jakiś krem na noc z Avonu, lecz niestety nie moge jakiegoś dobrego dla siebie znaleść. Czy ktos może mi pomóc?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:05 tak samo kombinuję... i też mi jakoś nic nie pasuje. Odpowiedz Link
ania_kk Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:10 Sprzedałam ostatnio klientce właśnie z cerą mieszaną serum udoskonalające źródło młodości i jest z niego bardzo zadowolona. Dobrze stosować go samodzielnie na noc, a na dzień może warto spróbować z tej samej beczki czyli źródło młodości na dzień. Zarówno do serum jak i do kremu są próbki więc warto wypróbować Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:29 Też mi się jakoś te kremy "źródło młodośći" najbardziej podobają Odpowiedz Link
sara_m7 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 11:44 ok ale ja mam 21 lat, czy one nadaja się również do młodej buzi?? Odpowiedz Link
dori19851 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 12:29 ja też mam ten problem - pomózcie! Odpowiedz Link
isa666 Soja i Trawa Cytrynowa 28.02.06, 12:34 Polecam ten krem, bo jest delikatny, dla młodej cery w sam raz(mam 19 lat). Dobrze sie wchłania, nie zatyka porów(też mam mieszaną cerę) i rano nie ma na twarzy nowych pryszczy Ja ten krem z Soją i trawą cytrynową wprost uwielbiam i polecam każdemu Odpowiedz Link
misioczat Re: Soja i Trawa Cytrynowa 28.02.06, 12:44 Ja kremu Soja i Trawa Cytrynowa uzywam na dzien (i bardzo go lubie - mam tlusta skore i on ja fajnie nawilza, odzywia, nie matuje, ale tez nie zostawia jakiejs nieprzyjemnej warstwy), ale na pewno mozna go uzywac na noc i mysle, ze bedzie ok, jak juz zreszta napisala Isa W ogole cala seria soja i Trawa Cytrynowa jest super. Ja mam jeszcze serie Brzoskwinia i Mleczko Migdalowe (bez kremow) i tez jest super, wlasnie zamierzam (na podstawie dobrych opinii) kupic sobie krem na noc z tej serii. Odpowiedz Link
k0k Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 13:22 milk comfort miałam bardzo fajny ale wycofuja, teraz używam relaksującego na dobranoc Odpowiedz Link
justa_79 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 14:10 może tylko zmienią opakowanie. Odpowiedz Link
ania_kk Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 28.02.06, 20:35 jeśli mieszkasz na śląsku lub w mieście gdzie jest duże zanieczyszczenie to możesz zacząc stosować ten krem. Tu już jedna dziewczyna mądrze napisała, ze dziewczyna 25letnia może mieć cere ja 40latka i odwrotnie. Jeśli na próbce stwierdzisz że krem Ci służy to dlaczego masz go nie używać Odpowiedz Link
kate_6 Re: Jaki krem na noc do cery mieszanej?? 02.03.06, 09:25 Soja i trawa cytrynowa - najlepszy jaki spotkalam dotychczas, mam 26 lat, nadaje sie swietnie pod makijaz, super lekki i przyjemny zapach (a dodam ze mam bardzo tlusta skore) Odpowiedz Link