Dodaj do ulubionych

Exotic Beaches

06.03.06, 16:44
Exotic Beaches - wąchał już ktos? Ciężkie czy świerze? Wydaje sie ciężkie... Ale jakie jets na prawdę?
Obserwuj wątek
    • lambi4 Exotic waters??? ma coś wspolnego?? 06.03.06, 19:06
      byla kiedys taka cudowna seria exotic waters....czy to moze jest to samo tylko
      pod inna nazwa??????
    • justa_79 Re: Exotic Beaches 06.03.06, 20:21
      a po czym wydaje Ci się ciężkie? przecież to zapach na lato wink
      • monika-ja Re: Exotic Beaches 06.03.06, 21:12
        wydaje mi sie żę ciężkie po flakonie, kolorze, wogóle szacie graficznej w katalogu 06...
    • marisella Re: Exotic Beaches 07.03.06, 07:46
      Nie umiem odpowiadać na takie pytania, ale tak ze strony pachnącej zapach wydaje
      się ładny, świeży, ale to nie ten sam co Exotic Waters (chyba, że mnie katar
      zmylił wink)

Całusy
      mari.
      • monika-ja Re: Exotic Beaches 07.03.06, 13:12
        A podobny jets choć trochę do jakiegoś innego zapachu Avonu?
        • ancia19 FUJ.... 08.03.06, 19:32
          Powąchałam dzisiaj ten zapaszek w COK-u i niestety - wielkie rozczarowaie! Z
          Exotic Waters oprócz butelki nie ma nic wspólnego. Zapach jest płaski, słodki,
          mdły i duszący. W ogóle mi nie pasuje na lato. Ani na rzadną inną porę roku wink
          Jakieś nuty kokosa, wanilii wyczuwam w połączeniu z... melonem? Ogólnie
          przyprawia o mdłości i ból głowy. Przynajmniej mnie. I do tego woda jest
          tłusta - trzeba uważać na ubrania!!!
          • crazy_woman Re: FUJ.... 08.03.06, 21:15
            jak dla mnie rowniez niezbyt, za ciezki jak na lato
            liczylam ze to bedzie cos w stylu dawnego sunny skies ale niestety nie
            • lambi4 mętlik w głowie !!! :/ 10.03.06, 12:03
              no to mi namieszalyscie smile, a jak juz zobaczylam to demo za 14,90 to myslalam ze
              sie skusze....jak przeczytalam opis- morska bryza+kokos...wyobrazilam sobie
              orzezwiajacy zabach ( exotic waters) + slodycz kokoska....i wyszlo mi pyszne
              polaczenie smile ale z tego co piszecie ..to chyab nei bardzo ;/ bo ja bardzo nie
              lubei wod slodkich...takich przyduszajacych...mimo ze slodki jest pink dude
              uwielbiam go, ale wanilii nei znosze,a piszecie ze ta woda ma jej nute...hmmm
              juz nie wiem !!!
              • ancia19 Re: mętlik w głowie !!! :/ 10.03.06, 14:01
                jak dla mnie to ta woda nie ma w sobie nic z rześkości. Nic a nic. Bardziej mi
                pachnie Marokiem, jakimś namiotem z zakurzonych materiałów, z kadzidełkami,
                kokosami itd big_grin Mdło i duszno jednym słowem...
                Chciałam sobie kupić tą wodę jak ją zobaczyłam w katalogu i jeszcze peeling czy
                coś, ale rezygnuje z tego planu wink
    • agness1992 Re: Exotic Beaches 04.05.06, 18:43
      dla mnie to pachnie jak mydło uncertain fuuj
    • ew.de Re: Exotic Beaches 05.05.06, 06:58
      Ja wąchałam i stwierdzam że pachnie jak stare mydlo. Bardzio bleee...
      Na lato nie polecam.
      pozdrawiam
      • lambi4 ooooooooo fuuuuuuu ! OKROPNOŚĆ 05.05.06, 10:43
        • makaluu Re: ooooooooo fuuuuuuu ! OKROPNOŚĆ 05.05.06, 11:41
          paskudne!
          • winry Re: ooooooooo fuuuuuuu ! OKROPNOŚĆ 05.05.06, 13:00
            skusilam sie opisem ,cena i pochnaca i zamowilam w produkcie demo za 14.90 .
            naprawde beznadziejny , tlusty i smierdzacy i nie mam teraz co z tym robic .
            lezy na polce w opakowaniu - bedzie komus na prezent najwyzej tongue_out
    • gosus Re: Exotic Beaches 05.05.06, 18:48
      naprawdę nikt nic dobrego nie powie o tej wodzie? Zamówiła go moja klientka i
      teraz sie martwię że będzie zawiedzina.
      • k0k Re: Exotic Beaches 05.05.06, 19:23
        zakupiłam w demo, mi tzn. nam smile) się podoba nie jest tak źle, ludzie nie
        uciekają na drugą stronę ulicy jak przechodzę obok więc nie jest tragiczny
        ja polecam dla mnie fajny zapach na lato ale niezbyt trwały, teraz praktycznie
        go nie czuję po 14godz od psikania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka