monika-ja 06.03.06, 16:44 Exotic Beaches - wąchał już ktos? Ciężkie czy świerze? Wydaje sie ciężkie... Ale jakie jets na prawdę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambi4 Exotic waters??? ma coś wspolnego?? 06.03.06, 19:06 byla kiedys taka cudowna seria exotic waters....czy to moze jest to samo tylko pod inna nazwa?????? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Exotic Beaches 06.03.06, 20:21 a po czym wydaje Ci się ciężkie? przecież to zapach na lato Odpowiedz Link
monika-ja Re: Exotic Beaches 06.03.06, 21:12 wydaje mi sie żę ciężkie po flakonie, kolorze, wogóle szacie graficznej w katalogu 06... Odpowiedz Link
marisella Re: Exotic Beaches 07.03.06, 07:46 Nie umiem odpowiadać na takie pytania, ale tak ze strony pachnącej zapach wydaje się ładny, świeży, ale to nie ten sam co Exotic Waters (chyba, że mnie katar zmylił ) Całusy mari. Odpowiedz Link
monika-ja Re: Exotic Beaches 07.03.06, 13:12 A podobny jets choć trochę do jakiegoś innego zapachu Avonu? Odpowiedz Link
ancia19 FUJ.... 08.03.06, 19:32 Powąchałam dzisiaj ten zapaszek w COK-u i niestety - wielkie rozczarowaie! Z Exotic Waters oprócz butelki nie ma nic wspólnego. Zapach jest płaski, słodki, mdły i duszący. W ogóle mi nie pasuje na lato. Ani na rzadną inną porę roku Jakieś nuty kokosa, wanilii wyczuwam w połączeniu z... melonem? Ogólnie przyprawia o mdłości i ból głowy. Przynajmniej mnie. I do tego woda jest tłusta - trzeba uważać na ubrania!!! Odpowiedz Link
crazy_woman Re: FUJ.... 08.03.06, 21:15 jak dla mnie rowniez niezbyt, za ciezki jak na lato liczylam ze to bedzie cos w stylu dawnego sunny skies ale niestety nie Odpowiedz Link
lambi4 mętlik w głowie !!! :/ 10.03.06, 12:03 no to mi namieszalyscie , a jak juz zobaczylam to demo za 14,90 to myslalam ze sie skusze....jak przeczytalam opis- morska bryza+kokos...wyobrazilam sobie orzezwiajacy zabach ( exotic waters) + slodycz kokoska....i wyszlo mi pyszne polaczenie ale z tego co piszecie ..to chyab nei bardzo ;/ bo ja bardzo nie lubei wod slodkich...takich przyduszajacych...mimo ze slodki jest pink dude uwielbiam go, ale wanilii nei znosze,a piszecie ze ta woda ma jej nute...hmmm juz nie wiem !!! Odpowiedz Link
ancia19 Re: mętlik w głowie !!! :/ 10.03.06, 14:01 jak dla mnie to ta woda nie ma w sobie nic z rześkości. Nic a nic. Bardziej mi pachnie Marokiem, jakimś namiotem z zakurzonych materiałów, z kadzidełkami, kokosami itd Mdło i duszno jednym słowem... Chciałam sobie kupić tą wodę jak ją zobaczyłam w katalogu i jeszcze peeling czy coś, ale rezygnuje z tego planu Odpowiedz Link
ew.de Re: Exotic Beaches 05.05.06, 06:58 Ja wąchałam i stwierdzam że pachnie jak stare mydlo. Bardzio bleee... Na lato nie polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link
winry Re: ooooooooo fuuuuuuu ! OKROPNOŚĆ 05.05.06, 13:00 skusilam sie opisem ,cena i pochnaca i zamowilam w produkcie demo za 14.90 . naprawde beznadziejny , tlusty i smierdzacy i nie mam teraz co z tym robic . lezy na polce w opakowaniu - bedzie komus na prezent najwyzej Odpowiedz Link
gosus Re: Exotic Beaches 05.05.06, 18:48 naprawdę nikt nic dobrego nie powie o tej wodzie? Zamówiła go moja klientka i teraz sie martwię że będzie zawiedzina. Odpowiedz Link
k0k Re: Exotic Beaches 05.05.06, 19:23 zakupiłam w demo, mi tzn. nam ) się podoba nie jest tak źle, ludzie nie uciekają na drugą stronę ulicy jak przechodzę obok więc nie jest tragiczny ja polecam dla mnie fajny zapach na lato ale niezbyt trwały, teraz praktycznie go nie czuję po 14godz od psikania Odpowiedz Link