avoniunia 25.04.06, 22:08 Czy u kogoś w okręgu hula już nowy program Liderzy Sprzedaży??? U nas ma wejść od października - co to w praktyce oznacza, czy ktoś już coś wie?? Ponoć wiąże się to z możliwością budowania grupy "w głąb" i poważną kasą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Liderzy sprzedaży 27.04.06, 21:48 ja też chętnie dowiem się więcej, ale o ile mam aktualne informacje, to max. premia sięga jedynie 7%, więc trudno to nazwać poważną kasą, skoro w innych firmach można mieć np. do 21% czy 30%... Odpowiedz Link
ania_kk Re: Liderzy sprzedaży 28.04.06, 12:18 U nas to właśnie wchodzi i w ogóle mi się to nie podoba!!! Przy mojej grupie osób jeśli nie znajdę sobie conajmniej 3 liderów którzy będą mieli conajmniej 5 osób w grupie to będę musiała domianować 21 osób by zarabiać tyle co w tej chwili. Jeśli znajdę i bedzie się to rozwijać to mogę mieć ok 900 zl wiecej, ale jeśli któryś lider mi zrezygnuje to znowu spadam na niższy poziom. Prowizje od sprzedaży grupy w tzw I generacji (czyli konsultantki, które mam pod sobą i jeden lider) mogą sięgać teoretycznie do 7%, ale to tylko teoria. Od sprzedaży grupy lidera dostajemy 2%, natomiast nasza sprzedaż nie wlicza się do ogólnej sprzedaży. Jak macie jakieś konkretne pytania to pytajcie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
justa_79 Re: Liderzy sprzedaży 28.04.06, 13:08 czy utrzymano zasadę, że można zapisywać tylko osoby ze swojego okręgu? Odpowiedz Link
ania-avon Re: Liderzy sprzedaży 28.04.06, 18:13 Co wy dziewczyny wogule mówicie . Są już takie wątki i jest opisane na jakiej zasadzie wygląda praca lidera. Znajdzcie i poczytajcie sobie. Odpowiedz Link
ania_kk Re: Liderzy sprzedaży 28.04.06, 22:55 Jeśli chodzi o mianowania osób z innego okręgu, to kodów nie zdjęto, ale są do tego przymiarki, nie będzie to w tym roku, ale myśle, żę w następnym to się zmieni. Nie oszukujmy się tak czy siak da się to ominąć. Ja mam sporo osób z innego (oficjalnie) okręgu, bo mieszkam na pograniczu ale dostają się pod moją opiekę. Jeśli, któraś z Was nie wie jak się to robi to mogę napisać na priv. Odpowiedz Link
ania-avon Re: Liderzy sprzedaży 29.04.06, 14:24 u nas kodów już nie ma mianuje kogo chce i skąd chce i każdy należy do mnie Odpowiedz Link