piotr_aga 04.05.06, 21:15 co sadzicie o tej serii? ja od kilku miesiecy czaje sie na korektor rozswietlajacy ale nie wiem czy jest dobry.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori19851 Re: beyond colour 04.05.06, 21:51 Mam podkład liftingujacy no i muszę stwierdzic że podkład rozswietlająco antysresowy jest o wiele lepszy. Podkład liftingujący jest jakiś taki wodnisty ( moze mi sie tylko taki trafił bublowaty )jak nim nie wstrzasnę przed użyciem to coś starasznego, no i nie kryje dobrze przebarwień.Mam kolorek ten najciemniejszy no, ale na twarzy podchodzi pod pomarańcz.Nie polecam no chyba, ze ktoś ma idealną twarz bez przebarwień itp.no ale znów ta wodnistość etam jednek odradzam.Ja mam i przewala mi sie w szawce wole uzywać antystresowego, o wiele tańszy no i lepszy.Kiedyś był taki inny podkład z tej seri i był o wiele lepszy.Krył przebarwienia no i nie był wodnisty. Oj chciałabym ZEBY POWRóCIł. Korektor rozswietlający też mam no i tym pedzelkiem nie rozprowadzisz napewno go równomiernie musisz i tak rozprowadzac palcem i musisz sie dobrze postarać żeby ładnie rozsmarować.Rozświetlać, rozświetla ale pod oczami zostaje takie coś białe tzn nie takie coś tylko ten korektor i nie zaspecjalnie to wygląda.Gdyby się stapiał ze skórą to byłoby oki. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: beyond colour 04.05.06, 22:36 zamówiłam... korektor o kolorze light... jak sie boje ze to niewypał.... Odpowiedz Link
ew.de Re: beyond colour 05.05.06, 06:54 nic sie nie boj najwyzej zrobisz zwrot albo zaproponujesz przyjacolce moze jej akurat bedzie pasowac.... pozdrawiam Odpowiedz Link
winry Re: beyond colour 05.05.06, 13:06 no wlasnie korektor mozesz dla jakiejs kolezanki odsprzedac jakby co a jesli chodzi o reste serii to moja mama zamowila w katalogu szminke i dostala gratis cien do powiek . Ze szminki jest bardzo zadowolona , a jesli chodzi o cien to wedlug mnie jest naprawde swietny Odpowiedz Link
k0k Re: beyond colour 05.05.06, 13:14 też skorzystałam z tej promocji dostałam cień Quartz jest super i trzyma się cały dzień i nie wałkuje Odpowiedz Link
sarunieczka Re: beyond colour 05.05.06, 23:22 Z Beyond Colour kocham szminki--mam Beige Nude i Beige Shimmer.Lubię też tą regenerującą z pędzelkiem Creamy Nude,śliczna tylko mała pojemność a droga Podkład do mojej tłustej cery tragedia....tylko do suchej albo normalnej będzie ok.Cień też fajny,mam Iced Mocha,na początku wydawał mi się za jasny,teraz używam i czaję się na następny kolorek.Jest bardzo trwały korektorów nie miałam Odpowiedz Link