lavra73 27.11.06, 18:19 Dziewczyny, mam ogromna prosbe, jesli ktoras ma puder prasowany Personal Match w domu ze str.173, bardzo prosze by sprawdzila w skladzie czy ma on lanoline. Czekam pilnie na odpowiedz, dziekuje z gory. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetapan Re: Pytanie 27.11.06, 19:43 Witaj...właśnie sprawdziłam i nie występuje nazwa lanoline na 100%. Mam nadzieję, że nie ma innej nazwy na lanoline w tym składzie. pozdrawiam. Aneta Odpowiedz Link
madzienkab Re: Pytanie 28.11.06, 16:30 Witam w razie jakis pytań możesz zawsze skorzytać ze strefy konsultantki i wysłac zapytanie o skład produktu. Odpowiadaja bardzo dokładnie Odpowiedz Link
lavra73 Re: Pytanie 01.12.06, 20:08 HGerj, ja wiem, ze mozna ze strefy konsultantki zadawac pytania, ale zanim oni odpowiedza, to mnie szlak trafi. Dlatego pytalam tu, bo potrzebowalam jak najszybszej odpowiedzi. Ale dziekuje za rade. Dziekuje w/w kolezance za pomoc, jestem wdzieczna, teraz sie upewnilam na 100%, bo wsumie juz zamowilam dla klientki i maja przyjsc kosmetyki. Dzwqonilam na infolinie, tam udzielili mi odpowiedzi, ale....przezorny zawsze ubezpieczony, slicznie dziekuje, buziaki. Pozdrawiam Odpowiedz Link