Witam wszystkich szukających pewnego biznesu z gwarancją wypłacalności. Od dłuższego czasu szukalem czegos co zapewni dochód na przyzwoitym poziomie oraz da gwarancję
długowieczności oraz wypłacalności.
Trafilem na EM GOLDEX z pocztku bylem sceptycznie nastawiony ale teraz wiem ze glupi bylem
EMGOLDEX jest firmą z niemieckim rodowodem istniejącą na runku od ponad 3 lat. Zajmuje się handlem złotem inwestycyjnym.
EMGOLDEX powstał przy Gold&Silver Phisical Metals KG – firma z 10-cio letnim doświadczeniem w obsłudze inwestorów w złoto na rynkach międzynarodowych.
Specjaliści od marketingu EMGOLDEX wprowadzili w firmie system wynagradzania Partnerów za tzw. „zakupy grupowe”. Posunięcie to sprawiło, że firma zaczęła się rozwijać w niesamowitym tempie. Do tysięcy zadowolonych klientów każdego dnia dołączają nowi.
EM Goldex - firma o której robi się coraz głośniej a to wszystko za sprawą rewelacyjnych zarobków przy jednorazowej wpłacie.
W zależności od wyboru i zasobu portfela wchodzimy za kwotę 150 lub 540 euro. Tak czy owak znajdziemy się na tzw. głównym stole a tam mamy powtarzający się cyklicznie zarobek 7.000 euro, przypominam, że z jednorazowej wpłaty. Do tego program ma tzw. bonus liderski, który jest całkowicie nieograniczony zarówno w poziomach jak i zarobkach. Mówiąc wprost, zysk staje się większy i większy praktycznie z każdą nową osobą w grupie, która skończy cykl.
Za każdym razem go kończy się cykl otrzymujemy 7.000 euro z czego firma potrąca 7% kosztów administracyjnych oraz 540 euro na kolejną jednostkę, która wraca do systemu. To pokazuje jak nieskończony jest system i jakie wciąż odnawialne zyski można uzyskiwać. Nowa jednostka automatycznie szuka stołu sponsora i tam jest wkładana. Ten przykład pokazuje jak szybko mogą zamykać się stoły oraz realny spillover, czyli tzw. spadochroniarze.
To program dla ludzi aktywnych, gdyż obowiązkiem jest posiadanie przynajmniej 2 osobiście zaproszonych referali. Taka ilość odblokowuje zarabianie po cyklu. Gdy nasza dwójka ma swoją dwójkę automatycznie jesteśmy wprowadzeni w bonus liderski, który nie ma ograniczeń. A im większa nasza grupa (ogółem wszystkich ludzi) tym większe naliczenia.
Najlepsze jest to ze
jesli nie bedziesz wstanie zaprosic nikogo,mozesz zamknac konto a Twoj wplacony kapital z powrotem trafi do Cb, wiec nikt nie traci.Jako ze zalezy mi na zbudowaniu duzego zespolu bede podpinal ludzi ktorych ja zdolam zaproscic,do moich czlonkow zespolu ale tylko pod warunkiem ze bede widzial ze ktos sie stara.!
po wiecej informcji napisz na changeulife4@gmail.com