flstron61 18.09.09, 03:33 Jestem wolny posiadam ładne mieszkanie zapraszam do wspólnego zamieszkiwania Panią bez lokum gg11041938 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: Wspólne zamieszkanie dla samotnej Pani 18.09.09, 07:02 Że tak powiem, to żeś teraz pojechał z grubej rury Co to znaczy ładne? - znaczy się takie które nie potrzebuje remontu? Duże? - Czyli kawalerka z jednym łóżkiem (dwuosobowym)? Jakiś casting robisz? No wiesz... nie bądź wybredny... w końcu masz ładne mieszkanie... Hahahahaha Odpowiedz Link
fallen86 Re: Wspólne zamieszkanie dla samotnej Pani 18.09.09, 07:12 fallen86 napisał: > No wiesz... nie bądź wybredny... w końcu masz ładne mieszkanie... to miało brzmieć tak: No wiesz... BĄDŹ wybredny... w końcu masz ładne mieszkanie... Odpowiedz Link
mistrzn Re: Wspólne zamieszkanie dla samotnej Pani 18.09.09, 08:58 Przecież to jasne, że to jest casting na... (sami sobie dopowiedzcie). Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wspólne zamieszkanie dla samotnej Pani 18.09.09, 09:37 słowa "lokum" zawsze używają faceci liczący na szybki seks a swoją drogą - jaki to szanowny pan wygodny jest, nie podał rejonu poszukiwań "towarzyszki"; "towarzyszka" ma do niego dojechać i zrobić, co do niej należy, a potem facet poszuka nowej "lokatorki". nie ma to jak się dobrze w życiu urządzić! ;D Odpowiedz Link
li_sa_li Fallen! 18.09.09, 13:15 kóleżanko ;ppp,Ty się i tak nie kwalfikujesz ;ppppp ale nie rycz, ja tez nie ...ech czy czujesz się tak jak ja-pominieta?No cholera jasna, znowu nie dla nas post;-/ ))) Odpowiedz Link
fallen86 Re: Fallen! 18.09.09, 13:48 li_sa_li napisała: > kóleżanko ;ppp,Ty się i tak nie kwalfikujesz ;ppppp Oj, a liczyłem że się uda... Może uda mi się jeszcze go przekonać Liczę na własny urok osobisty > ale nie rycz, ja tez nie ...ech czy czujesz się tak jak ja-pominieta? No cholera jasna, znowu nie dla nas post;-/ Zgadza się, czuję się pominięty... Wybredny... bo ma mieszkanie... Choć z drugiej strony dlaczego nie chwali się samochodem? Może liczy na to że na mieszkanie "polecą" kobiety chcące założyć rodzinę... Na samochód poleciałyby tylko blachary a to wyklucza stały związek. Może kupił mieszkanie i nie ma samochodu? Odpowiedz Link
ferero Re: Wspólne zamieszkanie dla samotnej Pani 19.09.09, 00:00 a bierzesz mniej niż 100 pln dobo osobę na dwa tygodnie? i czy ew. mozesz polecic okolice gdzie są tańsze kwatery bo to swiadczy ze masz zyczzliwosc i silną wole pomocy iczy blisko jest uzdrowisko z wodą? czy schody na piętro są marmurowe bo noszę markowe szpilki a one chcą chodzić tylko po takich czy masz wannę żeliwną , kabinę prysznicową z hartowanej stali imam w ogołe pare pytań Odpowiedz Link