hrabina.w 03.10.09, 12:23 ktoś chętny do rozgrzania?? hehehe żarcik na rozgrzewkę macie jakieś sposoby kiedy jest wam cholernie zimno a w piecu nie palą? bo zmarzły mi rączki i nosek, chyba za chwilę odpadną ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetika Re: zimno mi 03.10.09, 12:42 witaj w klubie. Nalezy sobie na zime znalezc jakiegos ogrzewajacego i nie wypuszczac z lozka .no bo ile mozna pic jakies napoje "rozgrzewajace" , wpadnie sie w koncu w alkoholizm Kaloryfery juz mi grzeja ale ze wzgledow oszczednosciowych nie wlaczam, wiec ZIMNOOOOOOO mi jak cholera. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: zimno mi 03.10.09, 14:48 Wyjdź na chwilę w podkoszulku na podwórko, postój z minut 5. Wejdź spowrotem do mieszkania, ze zdumieniem stwierdzisz, że jest wręcz rewelacyjnie ciepło w mieszkaniu. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: zimno mi 03.10.09, 14:56 ale czy aby na pewno ta metoda nie ma negatywnych skutków na stan zdrowia?? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: zimno mi 03.10.09, 15:55 Skoro w lutym 2010 roku skończę 34 lata, to chyba nie. Ale żadnej gwarancji nie daję hehehe. Odpowiedz Link
tetika Re: zimno mi 03.10.09, 16:26 Potwor zamiast zaoferowac swoja pomoc to kaze jeszcze wiecej sie katowac Odpowiedz Link
vidmo76 Re: zimno mi 03.10.09, 16:36 Och zaraz potwór hehe, monstrum hehe, gad nie godziwy hehe. Ludzie z północy już pewnie tak mają, cóż poradzić. Trzeba mnie uczłowieczyć Odpowiedz Link
hrabina.w Re: zimno mi 03.10.09, 17:05 wcale nie potwór i chyba dobrze mówisz, gdyż ponieważ zmuszona stanem lodówki musiałam wyjść na dwór... za drzwiami powitał mnie powiew arktycznego powietrza, potem lekki jogging do sklepu bylejakiego a wracając z powrotem do miejsca zamieszkania stwierdziłam, że jednak wewnątrz nie jest tak źle. Przynajmniej wiatr nie wieje Odpowiedz Link
jennie Re: zimno mi 03.10.09, 17:08 > za drzwiami powitał mnie powiew arktycznego powietrza, potem lekki jogging do > sklepu bylejakiego a wracając z powrotem do miejsca zamieszkania stwierdziłam, > że jednak wewnątrz nie jest tak źle. Przynajmniej wiatr nie wieje haha dokladnie, ja to samo aczkolwiek powoli zaczynamy grzac wiec juz nie jest tak zle .. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: zimno mi 03.10.09, 18:10 Eeeeeee tam kocyk, jak powszechnie wiadomo najlepszym przyjacielem kobiety jest Fallen86 Ale chłopak skromny jest, i się nie chwali. Odpowiedz Link
bartosz066 Re: zimno mi 03.10.09, 20:23 Miłość masz szansę znaleźć dzięki pomocy: julie.pl/panie To oferta skierowana dla Pań, które szukają prawdziwej miłości. Odpowiedz Link