z_oddali 13.12.09, 12:05 nieśmiałe, ale jednak płatki śniegu. U Was też? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Za oknem 13.12.09, 12:21 Świat się kończy... nad morzem napadało tyle śniegu, że bałwan sam ma ochotę się utoczyć Cuda, dziwy na tym świecie... Odpowiedz Link
anirat Re: Za oknem 13.12.09, 12:24 W kwestii okna, to akurat moge co nieco napisac. Ludki chodza, zimowo ubrani, lekki mróz, ale sniegu nie ma, chodza parami, z małymi dziecmi, wózkami, z siatami zakupów. Czesto wygladam przez okno, mam nadzieję, ze sąsiadów nie strasze, ale lubię popatrzeć na swiat. Mieszkam w nowym miejscu od kilku miesięcy w 1/3 urzadzona, ale fascynuja mnie ludzie na takim osiedlu. Czego to nie trzymają na balkonach, mopy, wiadra, nawet odkurzacze, nie mówiąc o starych meblach, normalnie masakra Latem czasem krzycza do siebie miedzy balkonami w ramach konwersacji, szkoda, ze rano. Coś widze małego na parapecie, ale za daleko, nie wiem co to, a lornetki nie mam, czyzby karmnik dla ptaków???? na takim osiedlu, no dziw nad dziwy... ale kto wie. Z drugiej strony mam podglad na boisko przedszkola i plac zabaw, czasem dzieci sie bawiły bod nieczujnym okiem przedszkolanek, ale to taki miły gwar Lubie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Za oknem 13.12.09, 12:53 Cześć Dziewczyny Tu (nie powiem gdzie zero śniegu. Wiatru takoż. Jesień idzie Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Za oknem 13.12.09, 13:10 A u mnie śniegu jest tylko trochę, stan pogody podaję na dwa pacierze wcześniej gdyż aktualnie twórczo leżę na łóżku i nawet nie chce mi się podnieść z niego Odpowiedz Link
timiy2 Re: Za oknem 13.12.09, 13:14 lekki mróz i 1cm śniegu... chyba zima nadchodzi... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Za oknem 13.12.09, 19:15 Śniegu nie było, nie ma i nie będzie!! Hehehehehe! Na co komuś śnieg, pytam się ja?! Zachciało się Wam patrzę, bajki o królewnie śniegu!! Normalnie skandal, marzyciele spod znaku Królewny Śnieżki, psia mać! Życie jest piękne, bo jest drogie. Było by tanie ale w tedy, nie było by piękne. Odpowiedz Link
daro37 Re: Za oknem 13.12.09, 21:36 u mnie na pomorzu biało. Wracałem z Gdańska na trasie niewesoło, do tego pierdoły i niedzielni kierowcy jadacy 30km/h. Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: Za oknem 13.12.09, 22:34 Od rana biało... a teraz deszcz pada i pewnie niewiele ze śniegu jutro zostanie. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Za oknem 13.12.09, 23:33 I tym sposobem mamy przegląd pogody dla całej Polski Zazdroszczę Pomorzu tego białego puchu. Odpowiedz Link