Dodaj do ulubionych

Powracam:)

16.09.10, 20:49
Witam,

Nie było mnie tu przez jakiś czas. Zmagałam się ze związkiem, który ostatecznie rozpadł się tydzień temu. Od dawna nie układało mi się z facetem. Nie układało w tym sensie, że oddalaliśmy się od siebie coraz bardziej. Próbowałam różnych sposobów, żeby ratować to, co nas łączyło, ale nic to nie dało. Zostałam sama i ciężko mi z tym, tym bardziej, że nie mam bliskich znajomych, przyjaciół. Już nawet nie chodzi o to, żeby się komuś wyżalić, bo po tym, jak wyglądał nasz związek przez ostatnie... kilka miesięcy, tak naprawdę nie mam za czym tęsknić. Ale mimo wszystko... to boli, i to bardzo...
Teraz staram się o tym nie myśleć i zacząć od nowa budować całe swoje życie, no może oprócz pracy, bo tu nie mam na co narzekać. Nie jest łatwo, zastanawiam się, co ze sobą zrobićsmile

Chętnie pogadałabym z kimś, niekoniecznie o tym, co mnie spotkało, ale tak po prostu...

Będę tu zaglądać, z nadzieją, że ktoś się odezwie i troszkę podniesie mnie na duchu, może zarzuci jakimś pomysłembig_grin

No i zostawię swoje GG, tu jednak częściej bywam niż na forumsmile (zawsze na niewidocznym) : 6162261. Może ktoś też potrzebuje pogadać tak po prostu? Jestem do dyspozycjismile

A może odezwie się ktoś z Wrocławia...? Moje miastosmile

Pozdrawiam,
Asia
Obserwuj wątek
    • fallen86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:00
      Pomysłem? suspicious
      Mam pomysł jak zrobić perpetum mobile tongue_out
      • a-sia_86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:11
        To się pochwal pomysłemtongue_outbig_grin
        • fallen86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:30
          Zanim go zdradzę, to go opatentuję tongue_out

Ha!
          www.youtube.com/watch?v=x-vzUkYFoVo
    • fallen86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:35
      Zaczynam się uzależniać od kawy indifferent
      Jak mam pierwszą zmianę to bywam po kawę indifferent
      • a-sia_86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:51
        To jeszcze nie uzależnienie. Kawa jest pyszna, wiem, bo pijęsmile) i uwielbiamsmile
      • a-sia_86 Re: Powracam:) 16.09.10, 21:53
        i nic tak nie potrafi obudzić jak dobra kawka. a jaką pijesz?smile
        • fallen86 Re: Powracam:) 16.09.10, 22:02
          Czarną bez dodatków tongue_out cappucino lub frappe orientalną.
          Nie jestem wybredny jeśli chodzi o kawę - byle tylko nie psuć smaku mlekiem, śmietaną lub cukrem indifferent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka