luna.9
21.05.11, 13:08
witam wszystkich,nigdy nie próbowałam zawierać znajomości przez internet..jakoś to dla mnie mało realne bym mogła w ten sposób poznać.. kogoś.mam 32 lata i tak się moje życie potoczyło ze jestem sama..a samotność doskwiera coraz bardziej.w sumie to sama jestem sobie winna.mam za sobą krótkie, nieudane małżeństwo,potem zaangażowałam się w związek bez przyszłości,bez sensu..Miewałam pecha w miłości, zawsze jakieś dziwne niespodzianki losu, wzloty i upadki, które mimo wszystko wiele nauczyły.a teraz...jestem sama.straciłam nadzieje ze kiedyś może być inaczej.trudno mi kogoś poznać ..większość facetów jest zajętych lub żonatych.W sumie to nie mam większej możliwości poznania kogokolwiek.po tym jak skończył się mój ostatni związek zamknęłam się w czterech ścianach..pracuje, po pracy wracam do domu..i zaczyna się...nie ma z kim pogadać, pośmiać się, do kogo się przytulić itd.może coś o sobie..Jestem normalną kobietą, mam swoje wady i zalety,lubie się śmiać, ogólnie jestem wesołą osobą ,choć w środku..nie jestem chyba wielką optymistką, jestem szczupła,niebrzydka, 170cm,mam ciemne włosy.realizuje się w pracy..to chyba jedyne co mam.czuje że życie przelatuje mi przez palce..myślę że mam wiele do zaoferowania...a życie nie jest sprawiedliwe.niestety..pozdrawiam wszystkich