Dodaj do ulubionych

Przyjaciel:)

22.09.11, 14:51
Poszukuję miłego,poważnie myślącego o życiu chłopaka w wieku 20-25 lat z którym mogłabym powymieniać mailesmile marqaritka@gmail.com
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: Przyjaciel:) 22.09.11, 15:32
      "myślącego o życiu chłopaka w wieku 20-25 lat" - coś mi się tu nie zgadza.
    • raziel24 Re: Przyjaciel:) 22.09.11, 15:47
      Ciezko bedzie znalezc sam wiem po sobie choc kazdemu czasem sie zdarza "powaznie pomyslec" w dzisiejszych czasach bardziej uderzalbym w kategorie 30-35smile
      • buena_luna Re: Przyjaciel:) 22.09.11, 19:22
        No i pozamiatane. To Cię Chłopaki wsparli w poszukiwaniach nie ma co! wink big_grin
        • mr.kev Re: Przyjaciel:) 22.09.11, 22:30
          Banda Czworga każdego skwituje i podsumuje tongue_out ja jestem niestety nie tej pci co trzeba, ale jeśli moja pć nie jest przeszkodą, to możemy popisać ;>
          • raziel24 Re: Przyjaciel:) 23.09.11, 10:10
            He he wiesz no ja mialen na mysli tylko siebie bo choc jestem powazny i odpowiedzialny jak trzeba to ciezko mi sie okreslic skoro mimo 24 lat co chwile chodze na jakies 18stki, polmetki, studniowki jeszcze troche i zaczne chodzic na dyskoteki w podstawowcewink
            • mr.kev Re: Przyjaciel:) 23.09.11, 15:23
              bardzo bliski mi facet w tym roku skończył 25 lat, nie chodzi na dyskoteki z małolatami i zdecydowanie myśli. często nawet poważnie. choć ja bardzo doceniam niepoważne myślenie
              • raziel24 Re: Przyjaciel:) 24.09.11, 11:24
                Najgorsze jest popasc w szara rutyne... czasem czlowiek zabawic sie musi bo inaczej sie udusismile Wbrew pozora mam dosc dojzaly wachlaz zainteresowan wiek jednak robi swoje
            • fallus25cm Re: Przyjaciel:) 24.09.11, 14:20
              Zaprosiłbyś kolegów z foruma na jakąś osiemnastkę zamiast się tak bezczelnie chwalić wink
              • raziel24 Re: Przyjaciel:) 24.09.11, 18:16
                Masz racje moj chrzesniak konczy 18... miesiecy zapraszam wszystkich bedzie sok malinowy i gofry z bita smietanawink
    • fuks0 Re: Przyjaciel:) 23.09.11, 18:26
      Wbrew opiniom moich poprzedników istnieją takie osoby, sam się za taką osobę uważam.

Osobiście nie jestem już zainteresowany zawieraniem "internetowych przyjaźni", niemniej życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka