rafae 27.11.11, 21:46 Chyba nigdy nie rozwiązane, chyba nigdy nie oswojone ( czyli nie przyznane, obce, a jednak tak bliskie ) . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: Piękne rozterki. 27.11.11, 21:49 i mamy szkielet, z którym tak walczyliśmy,którego nigdy żeśmy nie chcieli, i który zawsze był buntem, aż nadszedł czas... czas ostatecznej refleksji... Odpowiedz Link
rafae Re: Piękne rozterki. 27.11.11, 22:09 "złożyłem podanie o emeryturę, bo boję się, że nie zostanę zrozumiany. ( UWAGA: boję się , że przestanę BYĆ ROZUMIANY!!! ) tak to wszystko gna... Odpowiedz Link
rafae Re: Piękne rozterki. 27.11.11, 22:45 nie będzie już tak jak kiedyś... będzie inaczej... Odpowiedz Link
rafae Re: Piękne rozterki. 28.11.11, 10:31 "Gorzkie gody". Piosenka została użyta jako tło. Pan już w teledysku miał tendencje i preferencje do męskiego typu. A ja coraz bardziej zniewieściały zachwycam się jej brzmieniem. Odpowiedz Link
rafae Re: Piękne rozterki. 28.11.11, 18:25 Pani Madamme Niesamowita, którą chyba kocham nad życie, bez wzajemności... KOCHAM... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Piękne rozterki. 28.11.11, 21:01 a była w W-wie w tym roku, pisałam może by odwzajemniła uczucie www.youtube.com/watch?v=cQ5VlOl6tj4 Odpowiedz Link